Gönderen Konu: Sizin de küçükken saç dökülmesi korkunuz var mıydı  (Okunma sayısı 1237 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Eskiden beri ara ara aklıma gelirdi . Acaba kel kalacak miyim , saçım dökülecek mi , 20 ye kadar dökülmez ise daha dökülmez falan filan şeyler gelirdi aklıma 😀😀 hep merak etmisimdir saç dokulmesi korkusu olmadan yaşamak nasil his 😀
16 yaşındaki bir resim

Xeth

• Hero Member
Ynt: Sizin de küçükken saç dökülmesi korkunuz var mıydı
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2021, 20:26:29 »
Babam kel olmadığı için hiç korkum yoktu. Aklıma bile gelmiyordu. Ta ki geçen seneye kadar  :)
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2021, 20:29:04 »
Babam kel olmadığı için hiç korkum yoktu. Aklıma bile gelmiyordu. Ta ki geçen seneye kadar  :)
Bizim baba tarafı hep kel .
Benim saçım hayatta dökülmez diyordun dimi ben çok diyordum :))

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2021, 20:29:41 »
Bizim baba tarafı hep kel .
Benim saçım hayatta dökülmez diyordun dimi ben çok diyordum :))

Ya bunu düşünmüyordum bile. Yani böyle bir sorgulamaya bile girmedim
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2021, 20:31:19 »
Ya bunu düşünmüyordum bile. Yani böyle bir sorgulamaya bile girmedim
Anladım ailenizde dayilarda mi kellik var sizin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2021, 20:32:18 »
 oh be diyordum aile saçlı kellikle uğraşmıcam buyunce diyordum hep ruyamdada buyumuşum kel kalmışım.çok sık gorduğum ruyaydı saçlarımın dokulmesi.ama muthiş bir inancım vardı biraz agresif bir cocuktum dağları bir yumrukta yıkarım diyordum kelliğide dusunce gucumle cozerim diyorum eğerki genetik olmadığı takdirde olursa diye.sulalede yokken bizde çıktı.3 gobek geriden dededen alabiliyormuşsun.hay o dedenin ben....
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2021, 20:32:22 »
Anladım ailenizde dayilarda mi kellik var sizin

Dayımın biri kel diğer dayımın verteksi açılmış sadece. Benim durum biraz karmaşık, iki taraftan da bir şeyler almışım sanırım  :)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2021, 20:34:15 »
oh be diyordum aile saçlı kellikle uğraşmıcam buyunce diyordum hep ruyamdada buyumuşum kel kalmışım.çok sık gorduğum ruyaydı saçlarımın dokulmesi.ama muthiş bir inancım vardı biraz agresif bir cocuktum dağları bir yumrukta yıkarım diyordum kelliğide dusunce gucumle cozerim diyorum eğerki genetik olmadığı takdirde olursa diye.sulalede yokken bizde çıktı.3 gobek geriden dededen alabiliyormuşsun.hay o dedenin ben....

Hahaha bende ilk zamanlar genini .. diyordum ama nafile başa gelen çekilir 😀 sizinki çok büyük şanssızlık

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2021, 20:40:00 »
Dayımın biri kel diğer dayımın verteksi açılmış sadece. Benim durum biraz karmaşık, iki taraftan da bir şeyler almışım sanırım  :)
Benim durumlar da karışık 🤣
Kanka kellik nw6-7 olmak önemli değil . Maksat donor bolgenin sağlam kalmasi . Donor bölge de kalite düştü mü asıl sıkıntı orda işte 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 28 Nisan 2021, 21:53:34 »
 cevremde kardeşlerden kel olanla saçlı olanlara bakıom buyuk olan kardeş genelde saçlı kucuğu kel oluyor.saçlı olan rahat dunya umrunda değil kel kardeşe bakıom herseye takıyor kafayı işte bu genetik dokulmeyi hızlandırıyor. ana baba tarafından sulalesi gel kendi saçlıya bakıom dunyaya gulmeye gelmiş en yakınına bişi olsa gene dunya umrunda değil.ben inanmıom ailedeki genetiğe yakın dokulmemiz olur lafına.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2021, 04:40:17 »
Yok hatta kaziyip sakal birakicsgimi dusunurfum bana yakisir derdim oyle olmuyomus kafaya 10k igne yedik sac ekiminde

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2021, 16:34:47 »
Abim , babam , dayılarım, amcalarım hep kel.. hatta annemin bile saçı azdır:) bu sebeple 19 unda başladı korkular.. 23 e kadar dursa yeter sonra lazım değil derdim.. garip bir şekilde 26-27 ye kadar idare etti. 30 unda topiikle devam etti kellik maceragım.. sonra anladım ki saç her yaşta lazım imiş .. yaş 37 , 27 sinden fazla saçım var..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2021, 17:19:57 »
Kel olursam nasıl yaşarım ben diye düşünüyordum ergenlik dönemlerinde olunca yaşadık sıkıntı olmadı kısaca başa gelen çekiliyor dert etmeyin.
Global Moderator

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2021, 18:27:28 »
Abim , babam , dayılarım, amcalarım hep kel.. hatta annemin bile saçı azdır:) bu sebeple 19 unda başladı korkular.. 23 e kadar dursa yeter sonra lazım değil derdim.. garip bir şekilde 26-27 ye kadar idare etti. 30 unda topiikle devam etti kellik maceragım.. sonra anladım ki saç her yaşta lazım imiş .. yaş 37 , 27 sinden fazla saçım var..

Aynen öyle.
Maksat donör sağlam kalsın birde kaliteli bir ekimciye gidince sonuç gayet iyi oluyor

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2021, 18:29:26 »
Kel olursam nasıl yaşarım ben diye düşünüyordum ergenlik dönemlerinde olunca yaşadık sıkıntı olmadı kısaca başa gelen çekiliyor dert etmeyin.

Hintell başkanım sizin dökülme şekliniz bence iyiydi fazla açıklık yoktu sağlam bir ekimcide süper sonuç aldınız. Maksat donör sağlam kalması açıklığın fazla olmaması yoksa kafayı toplamak çok zor 😆😆😆

Facebook Twitter Instagram