Ben de fi.aster.d içerikli ilaç(Pr.sc.r) kullandım.Geçmişte de saç ekimi sonradsındaki belirli dönem de kullandım. 1/4 oranında Pr.sc.r aldım.En ucuz yöntem bu şekilde ilacın her tabletini 4 e bölüp her gün bir parça kullanıyorsunuz(ilaca çocukların, kadınların ve özellikle hamile kadınların kesinlikle dokunmaması gerekiyor.) Aynı ilacın 1 mg lık olan(fin.ster.d'in saç çıkarıcı etkisi için 1 mg kadar kullanmanız yeterli oluyor.) piyasada saç çıkarıcı ilaç diye satılan ve cilt uzmanları tarafından reçete ile yazılan Pr.p.cia'nın kutusu ise 130 TL.Pr.sc.r'ın kutusu 20 TL ve onu da 4 e bölünce kutusu 5 TL gibi bir fiyata tekabül ediyor.Bir kutu Pr.sc.r 28 tablet ve 20 TL ye 4 aylık ilaç almış oluyorsunuz...Benim kullandığım dönemde hiçbir yan etkisini görmedim bilakis artılarını gördüm.6 ay kullanınca müthiş bir saç çıkarma özelliği olduğunu gördüm.Ancak bıraktıktan 6 ay sonra da aynı şekilde dökülmeler başlıyor.Zaten derinlemesine inceleme yaparsanız(türk siteler ve yabancı sitelerden yaptığım araştırmalar kadarıyla) yan etkisinin çok az yüzdelerde(gögüs büyümesi, cinsel isteksizlik) olduğunu görürsünüz.Bu yan etkileri görürseniz eğer 1 hafta süreyle bıraktığınızda eski haline geri dönüyor vücut.Ancak her ihtimale karşı yine de çocuk düşünenlerin çocuğun fizyolojik özelliklerinde herhangi bir sıkıntı yaşatmaması adına 6 ay evvelden bırakılmasının doğru olduğunu düşünüyorum.