Gönderen Konu: Topikal dut ile fine açıklık getirelim artık  (Okunma sayısı 2341 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Topikal dut ile fine açıklık getirelim artık
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2021, 23:21:45 »
 aşağıdanda mücadele edersin yukarıdanda.aşağıdan bileşenlerden birinin yerine geciyorsun dhtyi azaltıyorsun yukarıdan dermotologların yaptıkları ilaçlar dhtden once reseptore bağlanıyor dhtyi kovuyor.o arkadas belki saf minoxlada alabilirdi o sonucu belki minoxun içine dut atmak faydalı.ben denemiom sahsen.isteyen dener.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2021, 23:31:52 »
aşağıdanda mücadele edersin yukarıdanda.aşağıdan bileşenlerden birinin yerine geciyorsun dhtyi azaltıyorsun yukarıdan dermotologların yaptıkları ilaçlar dhtden once reseptore bağlanıyor dhtyi kovuyor.o arkadas belki saf minoxlada alabilirdi o sonucu belki minoxun içine dut atmak faydalı.ben denemiom sahsen.isteyen dener.
hocam içten uğraşmak için sadece vitamin düşünsek dıştan ise dhtnin reseptore baglanmasini engellesek olmazmi acaba ayrıca dht yi nasıl reseptore yapismasini engellicez

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2021, 23:53:14 »
 dıstan revivogen videosunda dediğini yapıyordu köke yapışıyordu ilaç dhtyi kovuyordu ama genel memnuniyet olmadı azınlık memnun oldu ilaçta.yabancı formlardada spiro ve revivogeni beraber kullanıyorladı saçıı deride biri dhtnin bir bileşeninle biri diğer bileşeneninle mucadele ediyor diye ama mucize sonuclar çıkmadı.lokal baskılama fin kadar etkili olmaz zaten finde supermen değill.sağlam bir dht bloker cantası yuklenmek şimdilik en guclu olan bu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2021, 00:13:53 »
hocam içten uğraşmak için sadece vitamin düşünsek dıştan ise dhtnin reseptore baglanmasini engellesek olmazmi acaba ayrıca dht yi nasıl reseptore yapismasini engellicez

Ru yanlış hatırlamıyorsam bu mantık ile çalışıyordu.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 29 Nisan 2021, 00:14:09 »
Ru yanlış hatırlamıyorsam bu mantık ile çalışıyordu.

https://hairverse.com/ru58841/

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Nisan 2021, 00:19:08 »
 ruda efso anlatıldı ve kral çıkmamış galiba.revivogenede oyle dediler spiroda reseptoru hedefliyor diyende var 2 bileşenden birini hefedliyor diyende var.lokal reseptoru hedef alan bir sürü iddalı urun çıktı sonuclar genelde hafif.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2021, 04:52:01 »
ruda efso anlatıldı ve kral çıkmamış galiba.revivogenede oyle dediler spiroda reseptoru hedefliyor diyende var 2 bileşenden birini hefedliyor diyende var.lokal reseptoru hedef alan bir sürü iddalı urun çıktı sonuclar genelde hafif.
abi anlatıyorsun tecrübe var.peki ne yapılmalı en sağlam çözüm sence ne? Neler?
  • Yaşınız 27

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2021, 04:52:47 »
Öncelikle sa cümleten

Kafam suan baya karmaşıklar içinde
Minoxile dutas veya finas katmak deriye işlemesine katkı sagliyormu yani kafa derisi emer mi ?

Ve diğer bi olay ise topikal tedaviler yan etkiyi en aza inidiriyorsa bunca millet neden finasteridi veya dutasteridi oral olarak alıyorlar anlamıyorum
aleyküm selam.sen minox başlayacaktın ne oldu ?
  • Yaşınız 27

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Nisan 2021, 22:07:32 »
 en sağlam çözüm içerden dısardan dhtyi baskılamak minoxu tepe için kullanmak igfde ekleyebilirsin geri kalan halen sorun varsa ekim

Burko7

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2021, 22:22:47 »
Edit : Aslında ben de bir losyon düşünüyorum ama ekimden sonra kullanmak için belli bir süre
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 00:16:31 Gönderen: Burko7 »

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2021, 22:34:03 »
aleyküm selam.sen minox başlayacaktın ne oldu ?
2 haftadır her gece 7 8 fis olarak kullanıyorum biotin ve omega 3 almaya basladim aynı zamnda ve olay şu suan için çok fazla sac gidiyor minoxu gece surunce 50 60 tek kadar normal mi bu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2021, 22:46:57 »
 minox en basta doker 45 gun surer herhalde bu dokulme o saçlar 3 ay sonunda geri gelir

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 30 Nisan 2021, 00:23:01 »
Ben de 1 aydır kullanıyorum uygularken dökülüyor ama toparlama da söz konusu.ön taraf çok zayıf kaldı kalsifikasyon ( kireçlenmeden) dolayı sanırım.hep deneme yanılma gidiyoruz
  • Yaşınız 27

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Nisan 2021, 00:26:00 »
Ben de 1 aydır kullanıyorum uygularken dökülüyor ama toparlama da söz konusu.ön taraf çok zayıf kaldı kalsifikasyon ( kireçlenmeden) dolayı sanırım.hep deneme yanılma gidiyoruz
Kireçlenme önemli kurtulman lazım

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 30 Nisan 2021, 00:30:13 »
minox en basta doker 45 gun surer herhalde bu dokulme o saçlar 3 ay sonunda geri gelir
15 gun oldu benimde kullanmaya baslayalida üstad saçı çektiğim zaman bi el atmada 7 8 tel geliyor ve kalın sağlıklı saçlar nedendir

Facebook Twitter Instagram