such kızlar yakışıklılara daha çok yapıyor onu bunda tip sağlam hovardadırda beni sallamaz deyip kıskanıp ille takcak bir yer buluyorlar .
asıl amaçları kıskançlık değil,adamın özgüvenini ölçmek;
kızlar sürekli test eden varlıklar,erkeği eleştirirler ve sonrasında daha eleştiriye tahammülü olmayan övgüye muhtaç biri gibi ağlayacak mı yoksa güçlü durup umursamayıp özgüvenle yoluna devam edecek mi ona bakarlar,bir nevi özgüvenini ve gücünü-kararlılığını sınıyorlar,çünkü yuva kurup çocuk dünyaya getirme amacı olan dişinin yuvaya sağlam bakması için güçlü ve hayatın acılarına dayanıklı erkeğe ihtiyacı var ve onlar da bunun için paronayakça ve sürekli test edip duruyorlar
ama şöyle de bir sorun var,günümüz küresel kapitalist dünyası fiziksel özellikleri çok önemliymişcesine bilinçaltlarına başarıyla yerleştiriyor,dolayısıyla gerçekten test amacı gütmeden boy veya tipe önem verenler de var;ayrıca hukuk sistemi ve asayiş sıkı ve sağlam işlemeyince aşırı özgüvenli mafyatik tipler kekolar serseriler de rahatça dolaşabiliyorlar ve sırf yukarıdaki ilkel güçlü erkek algısı sebebiyle içgüdülerinin farkında olmadan esiri olmuş bazı kızların tercihi olabiliyorlar malesef,tabi burda mafyatik dizilerin veya aptal mahalle abilerinin saçma sapan serserice sözde kahramanlık hikayelerinin vesaire de etkisi var,mafyatik dizi yönetmenlerinin ve senaristlerinin amacı sadece para ve reyting,yeni yetişen nesilin yada yetişmeye her daim müsait yapısı olan insanların nereye evrileceği zerrece umurlarında değil,filmlerde gördüklerini tiktok ve benzeri bok uygulamalardan hayatlarına kadar her yerde taklit ederek yaşam stillerine uydurmaya çalışan bir nesil geliyor malesef,yada reklamalarda gördükleri lüks şatafatlı uç yaşamı normal olması gereken sayan ve bu yüzden birbirini acımasızca ezmeye hazır bir nesil geliyor,benim zamanımda smackdown diye bir playstation oyunu ve adanalı dizisi vardı,okulda 11 12 13 yaşındaki ergenliğe yeni giren arkadaşlarımı nasıl utanılcak ve nefret edilesi şekilde etkilediğine ben şahidim,yada aşkı memnu dizisinde behlüle aşık olan ve sarışın erkek isteyen daha yeni ergenliğe girmiş kızları, şuanki nesil için durum daha vahim,hemen önlerinde asıl amacı reklam olsun da içeriği ne olursa olsun olan videolar film ve diziler var, yani hukuksuzluğun da sebebi bir yerde kapitalizme bağlanabiliyor
ama asıl olay ne behlül gibi sarışın ve gür saçlı olmak ne de diğer artistler gibi uzun olmak,insan evrimleşti ve aklı en büyük silahı,diğer hayvanlar gibi boy pos tip önemli olmamalıydı,kızların erkekte ilk bakması gereken yer akıl olması gerekirken,doğal seçilimin de bu akıl gücü ile belirlenmesi gerekirken devasa küresel reklam piyasası para için insan psikolojisini,sosyolojisini ve hatta fizyolojisini düşünmüyor