Gönderen Konu: İyi geceler, çok çirkinim dimi? Ss’li  (Okunma sayısı 5349 defa)

such

• Jr. Member
  • **
Ynt: İyi geceler, çok çirkinim dimi? Ss’li
« Yanıtla #30 : 27 Nisan 2021, 18:33:43 »
ne kadar yakışıklı olsan da kızlar mutlaka incitecek birşey bulacaklar,buna SHIT TESTI denir,git bir araştır bunu,haa insan bu testi bildiği halde yine de alınganlık gösterebiliyor,bunu aşmak için gerekli irade ve mental güce nasıl sahip olabiliriz burdaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa ben de sevinirim

yani kız ne derse desin, gerekirse kendince bizi aşağılayıp gitsin,arkasından sürekli dudağımızın bir kenarı tik şeklinde gülümseyerek bakmak hatta bakmamak ve hiç olmamışçasına umursamamak,bu mentaliteye nasıl sahip olabiliriz eyy forum :)

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 27 Nisan 2021, 18:37:57 »
ne kadar yakışıklı olsan da kızlar mutlaka incitecek birşey bulacaklar,buna SHIT TESTI denir,git bir araştır bunu,haa insan bu testi bildiği halde yine de alınganlık gösterebiliyor,bunu aşmak için gerekli irade ve mental güce nasıl sahip olabiliriz burdaki arkadaşlar yardımcı olurlarsa ben de sevinirim

yani kız ne derse desin, gerekirse kendince bizi aşağılayıp gitsin,arkasından sürekli dudağımızın bir kenarı tik şeklinde gülümseyerek bakmak hatta bakmamak ve hiç olmamışçasına umursamamak,bu mentaliteye nasıl sahip olabiliriz eyy forum :)
Hocam boş yapıyon gibi geldi
Tipsiz olmasam böle mi olcaktı
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 00:25:18 Gönderen: Hintell »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 27 Nisan 2021, 20:41:56 »
 such kızlar yakışıklılara daha çok yapıyor onu bunda tip sağlam hovardadırda beni sallamaz  deyip kıskanıp ille takcak bir yer buluyorlar .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 27 Nisan 2021, 20:53:44 »
Kilo alman laxim tipsiz degilsin yuzun ufak kalmis zayifliktsn

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 27 Nisan 2021, 21:15:10 »
Kilo alman laxim tipsiz degilsin yuzun ufak kalmis zayifliktsn
boy 180 kilom 74 daha nereye kilo alayım
kafatasım küçük

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 27 Nisan 2021, 21:16:32 »
Kendine it diyeni ilk kez gördüm inşallah havlamazsın yakında.. canım benim sen Önce Lidyomil 25 mg ile başla 3 Ay sonra 75mg olana geçersin tabi öncelik olarak psikiyatri doktoruna bir danış:)
4 aydır ciitoles ve gyrex kullanıyorum hacı abi
doz mu artırıyım napayım

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 27 Nisan 2021, 21:30:57 »
such kızlar yakışıklılara daha çok yapıyor onu bunda tip sağlam hovardadırda beni sallamaz  deyip kıskanıp ille takcak bir yer buluyorlar .
bana yapmazlar yani

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 27 Nisan 2021, 21:31:52 »
Abi sen açtığı bi önce ki konuyu kaçırmışsın sanırım :)
Rottweiler bu kadar iyi havlayamaz yani :)

Davy bu fotoda ki ceket bahsettiğin ceket mi indirime girip 350 tl ye aldığın ? :)
ceket degil kaban uzerimdeki
moda katili

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 27 Nisan 2021, 21:32:08 »
 tipin normalin üstü.karsındaki karıda tip yoksa ezik hisseder sana karsı kendini sallar sana
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 27 Nisan 2021, 21:35:13 »
tipin normalin üstü.karsındaki karıda tip yoksa ezik hisseder sana karsı kendini sallar sana

bu kiz da ortalama ustuydu
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 00:25:46 Gönderen: Hintell »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 27 Nisan 2021, 21:52:11 »
 senden daha yukarı olmak istemiş o zaman cekememezlik yasamış

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 27 Nisan 2021, 22:24:32 »
asıl amaçları kıskançlık değil,adamın özgüvenini ölçmek;
kızlar sürekli test eden varlıklar,erkeği eleştirirler ve sonrasında daha eleştiriye tahammülü olmayan övgüye muhtaç biri gibi ağlayacak mı yoksa güçlü durup umursamayıp özgüvenle yoluna devam edecek mi ona bakarlar,bir nevi özgüvenini ve gücünü-kararlılığını sınıyorlar,çünkü yuva kurup çocuk dünyaya getirme amacı olan dişinin yuvaya sağlam bakması için güçlü ve hayatın acılarına dayanıklı erkeğe ihtiyacı var ve onlar da bunun için paronayakça ve sürekli test edip duruyorlar

ama şöyle de bir sorun var,günümüz küresel kapitalist dünyası fiziksel özellikleri çok önemliymişcesine bilinçaltlarına başarıyla yerleştiriyor,dolayısıyla gerçekten test amacı gütmeden boy veya tipe önem verenler de var;ayrıca hukuk sistemi ve asayiş sıkı ve sağlam işlemeyince aşırı özgüvenli mafyatik tipler kekolar serseriler de rahatça dolaşabiliyorlar ve sırf yukarıdaki ilkel güçlü erkek algısı sebebiyle içgüdülerinin farkında olmadan esiri olmuş bazı kızların tercihi olabiliyorlar malesef,tabi burda mafyatik dizilerin veya aptal mahalle abilerinin saçma sapan serserice sözde kahramanlık hikayelerinin vesaire de etkisi var,mafyatik dizi yönetmenlerinin ve senaristlerinin amacı sadece para ve reyting,yeni yetişen nesilin yada yetişmeye her daim müsait yapısı olan insanların nereye evrileceği zerrece umurlarında değil,filmlerde gördüklerini tiktok ve benzeri bok uygulamalardan hayatlarına kadar her yerde taklit ederek yaşam stillerine uydurmaya çalışan bir nesil geliyor malesef,yada reklamalarda gördükleri lüks şatafatlı uç yaşamı normal olması gereken sayan ve bu yüzden birbirini acımasızca  ezmeye hazır bir nesil geliyor,benim zamanımda smackdown diye bir playstation oyunu ve adanalı dizisi vardı,okulda 11 12 13 yaşındaki ergenliğe yeni giren arkadaşlarımı nasıl utanılcak ve nefret edilesi şekilde etkilediğine ben şahidim,yada aşkı memnu dizisinde behlüle aşık olan ve sarışın erkek isteyen daha yeni ergenliğe girmiş kızları, şuanki nesil için durum daha vahim,hemen önlerinde asıl amacı reklam olsun da içeriği ne olursa olsun olan videolar film ve diziler var, yani hukuksuzluğun da sebebi bir yerde kapitalizme bağlanabiliyor

ama asıl olay ne behlül gibi sarışın ve gür saçlı olmak ne de diğer artistler gibi uzun olmak,insan evrimleşti ve aklı en büyük silahı,diğer hayvanlar gibi boy pos tip önemli olmamalıydı,kızların erkekte ilk bakması gereken yer akıl olması gerekirken,doğal seçilimin de bu akıl gücü ile belirlenmesi gerekirken devasa küresel reklam piyasası para için insan psikolojisini,sosyolojisini ve hatta fizyolojisini  düşünmüyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 27 Nisan 2021, 22:45:56 »
 evrim terosine göre surekli test ediyorlar biliyorum onlar oyledir.bilincli veya bilincsiz bunu hep yaparlar yapıyorlar .çok doğru yazmışsın paronoyakça yapıyorlarda.ama bu olay oyle bir kafa bozuyorki biz niye test etmiyoruz.oyle birseyde vardır arastırsan ama ben yapmıyorum.baslıcam onların testlerine.içip içip karısını doven karısına kotu davranan it kopuk haric turkiyede ezilen kesinlikle erkek.gorduğum en buyuk test kaprislerimi cekicekmi cekmicekmi testi aldatcakmı diye surekli arkadaslarını yollayıp test etmeler en zor anında test etmeler guclumusun diye surekli testler.ben onları test edicem sonunda ne saçma sapan işler.kapris test baska bişi yok.yok abi eksik kalsınlar.birde mutluluk veriyorlarsa bunu sakın belli etme hemen artizlik yapıyorlar bulunmaz hint kuması tribine giriyorlar kim bunlar ya.ki takcak bunları.ezip gecen yaranıyor.saçma salak işler ama kesinlikle doğru soluyorsun.dısla bakalım nasıl kral oluyorsun en babası bile kölen oluyor.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 28 Nisan 2021, 00:46:34 »
evrim terosine göre surekli test ediyorlar biliyorum onlar oyledir.bilincli veya bilincsiz bunu hep yaparlar yapıyorlar .çok doğru yazmışsın paronoyakça yapıyorlarda.ama bu olay oyle bir kafa bozuyorki biz niye test etmiyoruz.oyle birseyde vardır arastırsan ama ben yapmıyorum.baslıcam onların testlerine.içip içip karısını doven karısına kotu davranan it kopuk haric turkiyede ezilen kesinlikle erkek.gorduğum en buyuk test kaprislerimi cekicekmi cekmicekmi testi aldatcakmı diye surekli arkadaslarını yollayıp test etmeler en zor anında test etmeler guclumusun diye surekli testler.ben onları test edicem sonunda ne saçma sapan işler.kapris test baska bişi yok.yok abi eksik kalsınlar.birde mutluluk veriyorlarsa bunu sakın belli etme hemen artizlik yapıyorlar bulunmaz hint kuması tribine giriyorlar kim bunlar ya.ki takcak bunları.ezip gecen yaranıyor.saçma salak işler ama kesinlikle doğru soluyorsun.dısla bakalım nasıl kral oluyorsun en babası bile kölen oluyor.
öyle emekli kel hocam,ama bence sadece türk kızlarını suçlamak da haksılık olur bence küresel çapta kızlar böyle saçma davranışlar içindeler ve sinir bozucular,ha belki sadece reddetmeleri daha insancıldır,yanına gidip rahatça  saati bile sorabilirsin bizimkiler gibi durduk yere atarlı aptal aptal kezbanca hareketler yapmıyorlardır en azından,dediğin gibi bizimkilerde kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanma olayı var
ama bunda kızlarımızın ilkelliği yanında bir nebze de  toplumumuzun da suçu var dolayısıyla toplumun içindeki bazı  erkeklerin de  kadınların da  payı vardır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 28 Nisan 2021, 01:31:06 »
 hocam dunyayı gezen arkadaslar bu kapris sade bizde var diyor.ee onlar bize geliyor ateşin varmı diyor saat kaç diyor bilmem nereyi biliyorsan beni gotururmusunuz diyorlar bilmem kaç nolu araba buradan geciyormu diyorlar biz insan gibi cevap veriyoruz ama biz saat falan sorsak elin kezbanı maymunu triplere biner.çok okumuşu cahili çok güzeli çok tipsizi zengini fakiri denk geldi bir yerden sonra hepsi aynı .tek tip.yuzu verdiğin an bulunmaz hint kumaşı sallamadığın an kralsın.hep sensin demen sart.hep para yedirmen sart.hem ego tatmini yapman kapris cekmen sart tuhafki hiçbirini yapmayıp sallamazsan tamam senden kralı yok saçma sapan bir iş

Facebook Twitter Instagram