Kaç yıldır kafamda saç ekimi vardı fakat süreç gözümde büyüyor ve daha önce ekip yaptıranlar iğnelerin acısı çok fazla diyorlardı. Bu da süreci geciktirmeme neden oldu. Çok samimi arkadaşım yaptırıp burada ki yorumlarda sedasyonla ekim yaptıran arkadaşları okuyunca. Hem cesaret geldi hem arkadaşım yaptırdı uzun zor dönemi atlattı ne güzel deyip bende bu karantina döneminde yaptırdın yaptırdın deyip 23 nisana randevu aldım serkan bey çizgimi çok öne çekmedi çekersem eğer sık gözükmez dedi bende uzmanı dinleyip çektiği çizgiye tamam dedi. Yan bölgelerin seyrek oradan alamam dedi. Tepelere 8 ay sonra gelirsin onun için ayrı operasyon olur dedi. adam kendinden çok emin şekilde söyledi.ödemeyi yapıp Fatih'te kendim tuttuğum otele gittim açıkçası hem stres hemde erken kalkıcam diye gece çok uyuyamadım 7.15 te servis beni aşağıdan aldı hastaneye götürdü son ana kadar acaba vazgeçsem mi dedim. ödemeyi yapmama rağmen. Zaten refakatcı kabul etmiyorlar tek gidiyorsun hava kapalıydı iyice stres yaptım ama hani bir söz vardır korktuğun bir an ancak yüzleşinceye kadar devam eder yüzleşince alışırsın duruma diye benimde öyle oldu neyse hastaneye geldik ilk önce xanax veriyorlar sonra üstünü giydiriyorlar pantolonun üstünde kalıyor fotoğraf çekimi sonra traş sonra tekrar fotoğraf çekimi ekim yapılacak odaya alıyorlar anestezi uzmanı geliyor birkaç soru soruyor sonra sedasyonu verip bekletmeden hemen ekime başlıyorlar ilk önce donör bölgende toplarken yüz üstü yatırıyorlar o sırada uyumuşum orası bitirince meyve suyu kek sonra sakaldan alıp yapıyorlar daha sonra bir tık daha etkili sedasyon verip kanalları açıyorlar orada gene uyumuşum ve sonra hemşireler ekimi yapmaya başlıyor.operasyon yaklaşık 15.30 gibi bitti ekim bitince üst kata kafeye çıkartıp içeceğin ilaçları anlatıyor yemek veriyorlar. Güzel lezzetliydi sonra servis gelip alıp otele bırakıyor. ertesi günde pansumanı ve lazer işlemi şampuan ve solüsyon kullanımını anlatıp . hangi günlerde fotoğraf göndereceğimiz söylüyorlar sonra evinize dönebiliyorsunuz. Açıkcası endişe eden arkadaşlar varsa sedasyonla yapılacaksa korkmasınlar hiç endişe edilecek bir süreç değil. birazda uykusuz gelsinler operasyonda uyuyorsun zaten. Bu arada ekim yaptıracaklar şehir dışından gelip yaptırabilirler izin belgesi çıkıyor ayrıca haftasonuna alsınlar yollar ve şehir bomboş rahatça yaptırabiliyorsun. riskin en az olduğu dönem pandeminin biteceği yok rahatça gidip gelebilirsiniz özellikle aracınız varsa şahsi . Biz bursaya 2 saatte dönerken Arkadaşım Salı döndü ve istanbulda 2 saat çıktık dedi. Bu arada ekibin operasyonla sürecinden çok memnun kaldım tabi ekim sonuçları nasıl olacak bilemiyorum. Daha önce serkan Aygın'a yaptıranları okuduğumda acaba reklam şeklinde mi yazdırıyorlar diye düşünüyordum ama süreç onların aynen daha önce anlattığı gibi oldu.