Gönderen Konu: Sizce norwood 3 mü 2 mi?  (Okunma sayısı 1955 defa)

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sizce norwood 3 mü 2 mi?
« Yanıtla #15 : 26 Nisan 2021, 22:35:40 »
@emekli kel tamam hocam çok sağolasın bakıcam 👍
@armaan ne diyim hocam bende çözemedim ama şuna bağlıyorum anlım çok dar yani saç çizgim ileride zamanla yanlar çekilince üstten bakınca n2 önden n3 gibi, my proceuis reis gelsede bi baksa dimi o iyi bilir kel Justin

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Nisan 2021, 23:15:02 »
Norwood 3 e yakın ama tam 3 de değil. Ailende kimi benziyorsun onun saçları nasıl filan dikkat et. Saçlarında minyatürleşme varsa finasterid kullanabilirsin.

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 26 Nisan 2021, 23:26:14 »
Şöyle hocam minyatürleşme önlerde hep vardı 16 yaşımdan beri diyim hemen hemen o yaşlarda bile n2 ydim tabi şimdi biraz daha açıldı 10 yaşımdan beri aynı berbere giderim 4 senedir aynı saçın diyor adam babamın arkadaşı berberim, tip olarak babama çok benziyorum ama saç yapım dalgalı dayımın ki gibi yani mantıken dayımınki gibi olucaktır diye tahmin ediyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Nisan 2021, 23:29:37 »
 kellik geni genelde annedendir.bazen genetik agresifleşir bazen durur.benzediklerin gibi saçın olabilirde olmayabilirde bu iş herkeste baska baska
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 26 Nisan 2021, 23:48:18 »
Yani bu demek oluyor ki önlemini al gerisi takdiri ilahi artık kaderde varsa olur :)))
Önceden çok takardım 18 lerde falan hatta hayattan kotpum, sonrasında bir anda fırladım olursa olsun dedim gittim hemen dil kursuna oradan elektro gitar kursuna başladım araya şu lanet virüs girdi o olmasa devam eicektim evde bir iki yapmaya çalışıyorum, birşeylerle uğraşınca aklıma bile gelmiyor yani sevdiğim şeylerle uğraşınca birde kedi aldım eve mis
Aktivite önemliymiş bunu anladım belki birilerine ilham olur diye yazdım boşboğazlık ettiysem affola dostlar
16 yaş foto kalite biraz kötü sorry
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2021, 23:56:01 Gönderen: Trevorreznik »

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Nisan 2021, 23:48:41 »
Benimde lise 3 de saçlarım norwood 2 gibiydi. O zamandan sonra saçlarım norwood 3 oldu şu anda 23 yaşındayım. Seninde benim gibi dökülmen yavaş muhtemelen. O yaşlarda gür saçlı arkadaşlarım şu anda saçları seyrelmiş ve şakakları açık geziyor. Biz şanslı gruptayız bence. Ben ne olur olmaz diye finasterid başladım şu zamana kadar herhangi bir yan etki olmadı 1 seneye yaklaştım ve ön bölgeme minik bir saç ekimi yaptırıp saçımı norwood 2 çizgisine çektirdim. Yaş olarak erken kesinlikle ama ailemden dolayı kelliğimin Max 3-4 de kalacağını düşünüyorum sende muhtemelen ailenden dolayı çok ilerlemez. Dayın kelse iş değişir tabi

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2021, 23:50:41 »
Yani bu demek oluyor ki önlemini al gerisi takdiri ilahi artık kaderde varsa olur :)))
Önceden çok takardım 18 lerde falan hatta hayattan kotpum, sonrasında bir anda fırladım olursa olsun dedim gittim hemen dil kursuna oradan elektro gitar kursuna başladım araya şu lanet virüs girdi o olmasa devam eicektim evde bir iki yapmaya çalışıyorum, birşeylerle uğraşınca aklıma bile gelmiyor yani sevdiğim şeylerle uğraşınca birde kedi aldım eve mis
Aktivite önemliymiş bunu anladım belki birilerine ilham olur diye yazdım boşboğazlık ettiysem affola dostlar
Aynı bu durumdaydım lisede saçlarım sağ ve soldan açık. Ben belli olmasın diye sağa sola yatırıyorum arkadaşlarımın gür saçları filan aşırı moralim bozuluyor ve sosyal hayatıma yansıyordu. Saçlarım belki çok açık değildi ama insan yaşıtlarına bakınca kafaya takıyor ister istemez. Allah'a şükür çok yavaş ilerledi o yaştan sonra. Arkadaşlarımın ise bazıları maalesef benden daha kötü durumda şu anda.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2021, 23:54:24 »
 yok neye boşboğazlılık olsun estafurullah.şimdi iyi saçın yarın obur gun kotuleşirse o zamanki bakıs açın bugunkiyle bir olmayacak.gitar calarkende kedi severkende saç aklında olucak.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 27 Nisan 2021, 00:00:20 »
@hwoarang7 aynısı dediğin gibi hocam bende yaşıtlarımın yanında kel damgası yerdim şu anda birçoğunun ön çizgi dahil gitti gidecek gibi dayılarımda kel yok en fazla n3 babam biraz kötü onun full seyreldi 50 yaşında bakalım bende korumaya alıp beklicem senin yaşlarda belki ektiririm

@emekli kel hocam iyi düşünelim iyi olsun 🤲

Buda bir başka foto 16dan
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2021, 00:09:04 Gönderen: Trevorreznik »

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 27 Nisan 2021, 00:49:23 »
Merhaba
Ben olsam basit tedaviler uygularim keyfi .
Örnek haftada bir iğneleme , her gün masaj , magnezyum biotin takviyesi ...

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 27 Nisan 2021, 06:57:55 »
@hektor tavsiyenizi bi kenara aldım uygulayacağım iğneleme dediğiniz dermarol sanırım, birkaç arkadaşla görüşmüştük onlar dökülen yerin ekimle geleceğini diğer tedavilerin sadece geciktirdiğini söylemişti

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2022, 21:51:04 »
1.5 yıl sonra güncelleme yapiyorum saçlarımda çok dökülme olmadı ama şakaklar çok geri olduğundan şekil vs almıyor ve çok açık duruyor finasterid kullanıp saç ekimi yaptırmak mantıklıdır sizce
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 22:01:10 Gönderen: Trevorreznik »

Trevorreznik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 27 Temmuz 2022, 16:42:37 »
Asmed den bugün mail geldi şuanlık saç ekimine uygun değilmişim dökülme paternim belli olmadığı için, süreci finasterid ile değerlendirmemde fayda var dendi dökülme paterni ne zaman belli olur?

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 28 Temmuz 2022, 01:35:49 »
üstteki fotolarda 1.fotodaki saç modeli gayet hoş duruyor işte neden şekil almıyor demişsin? bence gayet erkeksi bir saç modeli

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Temmuz 2022, 10:12:07 »
2
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

Facebook Twitter Instagram