Anket

Evet gecirdim
16 (27.6%)
Hayır gecirmedim
42 (72.4%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Covid geçirdinizmi?  (Okunma sayısı 5373 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Covid geçirdinizmi?
« Yanıtla #90 : 24 Haziran 2021, 08:57:00 »
 biontechte canlı corona mikrobu var sivonicte ölü bunlar içeri girince saçı dokmesin.beklemek gerek sonuclarını

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 24 Haziran 2021, 14:07:15 »
biontechte canlı corona mikrobu var sivonicte ölü bunlar içeri girince saçı dokmesin.beklemek gerek sonuclarını
dostum saci doken virus degil onun olusturdugu enfeksiyon ve bagisiklik sistemi. Ben 2 tane astra zeneca oldum dokulmede fark gormedim. Ama yilbasinda yogub bakimlik olduktan sonra oluk oluk dokuldu. Vucudun traumaya verdigi tepkj

BlNt96

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 24 Haziran 2021, 20:56:52 »
aşı olanlara birşey soracağım

saç için özel olarak kullandığınz takviyelere aşıdan sonra da devam ediyormusunuz? mesela işte fin, vitamin vs?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 24 Haziran 2021, 20:58:52 »
dostum saci doken virus degil onun olusturdugu enfeksiyon ve bagisiklik sistemi. Ben 2 tane astra zeneca oldum dokulmede fark gormedim. Ama yilbasinda yogub bakimlik olduktan sonra oluk oluk dokuldu. Vucudun traumaya verdigi tepkj
dostum covidde herkeste saç dokmedi yüzde 20 imiş hastalık geciren kişilerde saç dokme oranı.aşıda kimde ne yapıp yapmaycağını zaman gostercek
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 27 Haziran 2021, 08:40:04 »
aşı olanlara birşey soracağım

saç için özel olarak kullandığınz takviyelere aşıdan sonra da devam ediyormusunuz? mesela işte fin, vitamin vs?
Aynen ediyorum ben
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 27 Haziran 2021, 11:37:28 »
 mecbur olcaz amk.girdiğim yerler almıyor aşı olmadan.yarına biontech olcam.hay aşısını nerden çıktı basımıza ne sokuyorlar içeri bilmiyoruz olmasand biryere giremicen yarın öbür gün
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 29 Haziran 2021, 17:12:19 »
Virusten nasil mikrop cikardin emekli kardesim :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 29 Haziran 2021, 17:19:43 »
 mikrop dediğim yazarken bende farkettim corona var işte.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #98 : 29 Haziran 2021, 18:08:22 »
mikrop dediğim yazarken bende farkettim corona var işte.

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 29 Haziran 2021, 19:55:54 »
 olduk aşı bizde bir sürü farklı gorus var yasıcaz gorucez genelde her alanda farklı gorusler var dinde futbolda siyasette .kısıtlamadan dolayı oldum ben yoksa hayatta olmazdım pek maske kullanmadım bu pandemi sureci sadece insanlardan uzak durdum corona olmadım etrafımda çok dikkat edenler oldu bazıları.bakalım yarın obur gun ne olcak bu aşı yan etkileri acısı çıkcakmı beklicez gorucez biontech oldum bende

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 18 Temmuz 2021, 22:50:20 »
 vakalar arttı yazın duserdi kapatmasınlar milleti bu sıcakta eve bayramdan sonra.cevremde solunum yollarında sorun olanların sayısı arttı maskeden sonra en basta zaten her zaman takılmaz demişlerdi kalabalıkta takmak gerekmiş ben çıkardım maskeyi sanırım cezada yok artık

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 20 Temmuz 2021, 00:46:42 »
vakalar arttı yazın duserdi kapatmasınlar milleti bu sıcakta eve bayramdan sonra.cevremde solunum yollarında sorun olanların sayısı arttı maskeden sonra en basta zaten her zaman takılmaz demişlerdi kalabalıkta takmak gerekmiş ben çıkardım maskeyi sanırım cezada yok artık
Hala mecburi mi disarida takmak?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 20 Temmuz 2021, 12:01:34 »
 herkes takıyor mecbur demekki ben takmıyorum cezada kesen yok

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 20 Temmuz 2021, 12:50:43 »
mecbur olcaz amk.girdiğim yerler almıyor aşı olmadan.yarına biontech olcam.hay aşısını nerden çıktı basımıza ne sokuyorlar içeri bilmiyoruz olmasand biryere giremicen yarın öbür gün

Emekli nerde yaşıyon? Aşı zorunluluğu önşartı arayan mekanlar nereleri

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 20 Temmuz 2021, 13:02:51 »
 bursa.şimdilik stadyumlar en son eğlence yerleride oldu galiba bende pek takip etmedim p.tesi 2.yide oluyorum hayatta boyle şelee dikkat etmem ama mekanlar ben kalabalık caddelerdede maske takmıom cez vermiyor polis

Facebook Twitter Instagram