Anket

Evet gecirdim
16 (27.6%)
Hayır gecirmedim
42 (72.4%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Covid geçirdinizmi?  (Okunma sayısı 5383 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Covid geçirdinizmi?
« Yanıtla #75 : 06 Haziran 2021, 19:14:29 »
Böyle söylüyorsunuz da corona çok hızlı yayılan ve öldürücü bir hastalık. Bu nedenle aşıları denemek için süre yok. Yani yapılabilecekler kısıtlı. Yoksa zaten bir aşının onaylanması için 5 ila 10 sene zaman gerekiyor. Bir şekilde kontrol altına alınması gerek bu virüsün, gerçekten hayat çok zorlaştı.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 07 Haziran 2021, 05:51:37 »
Böyle söylüyorsunuz da corona çok hızlı yayılan ve öldürücü bir hastalık. Bu nedenle aşıları denemek için süre yok. Yani yapılabilecekler kısıtlı. Yoksa zaten bir aşının onaylanması için 5 ila 10 sene zaman gerekiyor. Bir şekilde kontrol altına alınması gerek bu virüsün, gerçekten hayat çok zorlaştı.
Asilar onaylandi zaten suan kullanilan 3 asi var fda tarafindan onaylanmis
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #77 : 07 Haziran 2021, 10:33:21 »
Ben geçirdim, bugün de saat 15.50’de Biontech aşısı olacağım, umarım bir sorun yaşamam.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 07 Haziran 2021, 15:13:54 »
 .
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2021, 20:07:50 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 07 Haziran 2021, 18:25:13 »
Ben geçirdim, bugün de saat 15.50’de Biontech aşısı olacağım, umarım bir sorun yaşamam.
Ben de biontech oldum. Ilk doz iyi ama ikincide biraz yan etki gorebilirsin

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 07 Haziran 2021, 23:46:34 »
Ben de biontech oldum. Ilk doz iyi ama ikincide biraz yan etki gorebilirsin

Sol kolumda hafif bir ağrı oluştu, bir ay sonra randevu almamı söyledi hemşire hanım. Ama korkuyorum da açıkçası, çünkü imzaladığımız kâğıtta şöyle yazıyor:

“Bu aşının uzun süreli etkilerinin ve verimliliğinin şu an bilinmediği, yine aşının henüz bilinmeyen olumsuz etkilerinin de olabileceği, ürünün salgın koşullar altında tamamen kişinin kendi istemesi hâlinde kişiye uygulanacağı bilinmelidir. Bu sebeple üretime ait hataların haricinde oluşabilecek maddi ve manevi zararlar konusunda üretici firma sorumlu olmayacağını beyan etmektedir.”

Çok kararsızım.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 09 Haziran 2021, 02:50:42 »
Krdesim her ilac icin ayni sey yaziyor zaten.
Amerikada bu asiyi 200 milyondan fazla kisi oldu. Bence corona olmayi goze alamayanlar kesinlukle olmali.
Ben acikcasi corona da oldum. Asi mi corona mi dersen tekrar corona olsam sorun yoktu ama burda normallesmek maskeyi cikarmak sarti olarak asiyi one surdukleri icin oldum.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 09 Haziran 2021, 09:23:03 »
Krdesim her ilac icin ayni sey yaziyor zaten.
Amerikada bu asiyi 200 milyondan fazla kisi oldu. Bence corona olmayi goze alamayanlar kesinlukle olmali.
Ben acikcasi corona da oldum. Asi mi corona mi dersen tekrar corona olsam sorun yoktu ama burda normallesmek maskeyi cikarmak sarti olarak asiyi one surdukleri icin oldum.

Ben de Corona virüsüne yakalanmıştım, öncelikli gruptaydım ve oldum. Evde durmaktan bunaldım zaten, çok canım sıkılıyor.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 11 Haziran 2021, 04:49:39 »
Ben de Corona virüsüne yakalanmıştım, öncelikli gruptaydım ve oldum. Evde durmaktan bunaldım zaten, çok canım sıkılıyor.
Valla kardesim asi olup insan icine karismak bende daha agir basti onun icin oldum. Olmama sansim olsa olmazdim coronayi cunku hafif gecirdik ailecek. Yani yilda bir olamaya raziyim:)

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 11 Haziran 2021, 11:34:36 »
Valla kardesim asi olup insan icine karismak bende daha agir basti onun icin oldum. Olmama sansim olsa olmazdim coronayi cunku hafif gecirdik ailecek. Yani yilda bir olamaya raziyim:)

Geçmiş olsun hocam, ben de mecburen oldum. Bazı işler için kalabalıklarda oluyorum. Umarım uzun vadede yan etki görmeyiz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 14 Haziran 2021, 11:47:38 »
Biontech aşısı ile net bilgiler:

Çok fazla kople teorisi olduğu için net bilgi vereyim

1)Bu aşının pıhtı yapma riski yoktur, kan sulandırıcı falan almanın bir anlamı yoktur (başka hastalık için gerekli ise de zararı olmaz).
2)Penisilin alerjisi olanlar da bu aşıyı olabilir. Bu Aşı ile penisilin veya başka ilaçların alakası yoktur.
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 14 Haziran 2021, 13:11:26 »
 olmazsak kısıtlama varmış diye olcaz ama tam olcaz biri dio kısır yapıo biri diyor zararı yok ben zaten guvenmiom kısıtlama olmasa olmam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 16 Haziran 2021, 02:12:53 »
Biontech aşısı ile net bilgiler:

Çok fazla kople teorisi olduğu için net bilgi vereyim

1)Bu aşının pıhtı yapma riski yoktur, kan sulandırıcı falan almanın bir anlamı yoktur (başka hastalık için gerekli ise de zararı olmaz).
2)Penisilin alerjisi olanlar da bu aşıyı olabilir. Bu Aşı ile penisilin veya başka ilaçların alakası yoktur.

Puhaha Adı üstünde aşı aq. İlaç mı bu sanki. Zayıflatılmış mikrop sonuçta. Ya faydasız olur yada zayıflama dozajı ayarlanamaz corona yapar adamı.. özellikle bir sabotaj sozkonusu degil ise pıhtı atma nedir:) millet bokunda boncuk arar oldu.

Herhangi bşr aşının yanetkisinden sozedilecek ise Bahsi geçen Etki en fazla hastalığın kendine ait olan semptomlar olabilir..

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 24 Haziran 2021, 01:01:51 »
Biontek saclari costurur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 24 Haziran 2021, 03:59:35 »

Puhaha Adı üstünde aşı aq. İlaç mı bu sanki. Zayıflatılmış mikrop sonuçta. Ya faydasız olur yada zayıflama dozajı ayarlanamaz corona yapar adamı.. özellikle bir sabotaj sozkonusu degil ise pıhtı atma nedir:) millet bokunda boncuk arar oldu.

Herhangi bşr aşının yanetkisinden sozedilecek ise Bahsi geçen Etki en fazla hastalığın kendine ait olan semptomlar olabilir..

:)) sen bir bilsen yazılanları. En son 5g ile kontrol edildiğini aşının içinde beyni kontrol eden çip olduğunu yazanı gördüm..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram