Anket

Evet gecirdim
16 (27.6%)
Hayır gecirmedim
42 (72.4%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Covid geçirdinizmi?  (Okunma sayısı 5397 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Covid geçirdinizmi?
« Yanıtla #45 : 11 Mayıs 2021, 02:09:33 »
Halihazırda Covid+ im arkadaşlar. Virüsü bulaşı 7.gün, aktif olarak semptomları yaşayalı 3.günümdeyim.
Tat-koku ile alakalı şimdilik en ufak Sıkıntım yok.
Üşüme, titreme, kas kemik ağrısı, yorgunluk ve uyku hali şuan için hakim..

İlerleyen süreçte değişiklikleri tekrar paylaşım yaparım.

Üstad geçmiş olsun.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Rulez

• Sr. Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #46 : 11 Mayıs 2021, 03:40:09 »
Halihazırda Covid+ im arkadaşlar. Virüsü bulaşı 7.gün, aktif olarak semptomları yaşayalı 3.günümdeyim.

Çok geçmiş olsun

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #47 : 11 Mayıs 2021, 12:48:48 »

Geçmiş olsun üstad
Bol C Vitamini
Parol ve bolca hareket etmeye çalışın
5.günden sonra semptomlar kaybolmaya başlar
geçmiş olsun tekrardan
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 11 Mayıs 2021, 18:56:59 »
 ALLAH şifa versin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 11 Mayıs 2021, 23:40:43 »
Teşekkürler dostlar.. 1 seneyi geçti “öyle yada boyle hemen hepimiz alıcaz bu virüsü” dediydim çok şükür sıramızı savdık.
Agrı sızı kalmadı vücutta güneş yanığı hissinde yanmalar var pamuk t-shirt bile sanki kesekagıdı zımpra hissi veriyor..Buda geçerse “tam iyileştim “ diyebileceğim

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 17 Mayıs 2021, 15:12:07 »
Çok şükür henüz böyle bir sorun yaşamadım. Fark etmeden geçirdiysem de bilemiyorum.
  • Yaşınız 28

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 17 Mayıs 2021, 17:18:48 »
Teşekkürler dostlar.. 1 seneyi geçti “öyle yada boyle hemen hepimiz alıcaz bu virüsü” dediydim çok şükür sıramızı savdık.
Agrı sızı kalmadı vücutta güneş yanığı hissinde yanmalar var pamuk t-shirt bile sanki kesekagıdı zımpra hissi veriyor..Buda geçerse “tam iyileştim “ diyebileceğim

Allahın sopası yok:)
Global Moderator

şekerportakalı

• Full Member
« Yanıtla #52 : 25 Mayıs 2021, 00:00:06 »
Çok geçmiş olsun sloocer hocam

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 25 Mayıs 2021, 13:00:57 »

Geçmiş olsun hocam, şuan iyisinizdir umarım.
  • Yaşınız 28

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 30 Mayıs 2021, 03:31:05 »
en sonunda beni de buldu bu illet. 1 yıl nerdeyse hiç evden çıkmadım, nereden bulasti bilmiyorum. eklem ağrısı, hafif bas agirısı ve halsizlik mevcut. sabah aksam "favicovir" adlı ilacı 8 adet kullananmam lazımmış. kullanan oldu mu acaba? bilgi verirse çok iyi olur.

coronanın saça ne gibi etkisi var henüz araştırmadım. sıkıntısız bir şekilde atlattığım sürece saçın falan önemi yok. toplumsal bağışıklık kazanmadan covid sorununu cözcemeyeceğiz anlaşılan, elinde sonunda herkesi bulacak. dikkat etmek lazım.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 30 Mayıs 2021, 04:21:53 »
en sonunda beni de buldu bu illet. 1 yıl nerdeyse hiç evden çıkmadım, nereden bulasti bilmiyorum. eklem ağrısı, hafif bas agirısı ve halsizlik mevcut. sabah aksam "favicovir" adlı ilacı 8 adet kullananmam lazımmış. kullanan oldu mu acaba? bilgi verirse çok iyi olur.

coronanın saça ne gibi etkisi var henüz araştırmadım. sıkıntısız bir şekilde atlattığım sürece saçın falan önemi yok. toplumsal bağışıklık kazanmadan covid sorununu cözcemeyeceğiz anlaşılan, elinde sonunda herkesi bulacak. dikkat etmek lazım.
O ilaci bence icme. 8 sabah 8 aksam ilac nedir ya! Kendini gozlemle agirlasmadigin surece hicbir problem olmaz
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 30 Mayıs 2021, 08:43:51 »
 athena gecmiş olsun anlamadığım etrafımdada butun gun dısarda gezeni bulmuyorda evden çıkmayanları buluyor hep
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 30 Mayıs 2021, 08:47:04 »
athena gecmiş olsun anlamadığım etrafımdada butun gun dısarda gezeni bulmuyorda evden çıkmayanları buluyor hep
sağolun hocam. tek ihtimal yemek siparisi ettigim icin kuryeden falan bulastı galiba. çok berbat bir şey, dikkat etsin herkes.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 30 Mayıs 2021, 09:58:00 »
  koku alma olayı sende ne?hocam ben dısarlardayım bana bulaşmadı ama insanlardan uzağım genelde sağda solda gezenlere bakıyorum bulaşmadı sülalemde evden çıkmayan pimpirikler var onların hepsi corona oldu.anlamadım bu hastalığı.az sabır gecicektir yakın zamanda .ben aşılanma falan hiç anlamam dusunmuyorumda ama bizim gibi orta yas 41 yasındayım ve gencler falan ne zaman aşılancak toplumda ayrıca alttakini oku
 Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, COVID-19'u geçirip BioNTech ile aşılananlarda ciddi yan etkiler görülebildiğini belirterek, "Bu nedenle COVID-19'u atlatanlar Sinovac ile aşılansın" önerisinde bulundu.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2021, 10:06:25 Gönderen: emekli kel »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 30 Mayıs 2021, 13:26:30 »
  koku alma olayı sende ne?hocam ben dısarlardayım bana bulaşmadı ama insanlardan uzağım genelde sağda solda gezenlere bakıyorum bulaşmadı sülalemde evden çıkmayan pimpirikler var onların hepsi corona oldu.anlamadım bu hastalığı.az sabır gecicektir yakın zamanda .ben aşılanma falan hiç anlamam dusunmuyorumda ama bizim gibi orta yas 41 yasındayım ve gencler falan ne zaman aşılancak toplumda ayrıca alttakini oku
 Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, COVID-19'u geçirip BioNTech ile aşılananlarda ciddi yan etkiler görülebildiğini belirterek, "Bu nedenle COVID-19'u atlatanlar Sinovac ile aşılansın" önerisinde bulundu.
hocam çok erkenden koku kaybı yaşadım. limon kolonyası kokluyorum sıfır koku. sadece alkol burnumu yakıyor onun dışında sanki su kokluyormuşum gibi. ülke aşı konusunda çok kötü hocam, daha 60-50 yaş aşılaması bile bitmedi. altta eklediğiniz yazıyı araştıracağım hocam, varsa öyle bir durum tedbir almak lazım.

Facebook Twitter Instagram