Anket

Evet gecirdim
16 (27.6%)
Hayır gecirmedim
42 (72.4%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Covid geçirdinizmi?  (Okunma sayısı 5405 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Covid geçirdinizmi?
« Yanıtla #60 : 30 Mayıs 2021, 15:22:25 »
 yazıyı haber okurken gordum.bu coronada sakınan goze çöp batar mantığı çok yaygın.tabi koruncaz falan filan ama ne bilim bir tuhaflık var eve kapananları daha çok buluyor

MrMabeL

• Full Member
« Yanıtla #61 : 31 Mayıs 2021, 16:54:57 »
en sonunda beni de buldu bu illet. 1 yıl nerdeyse hiç evden çıkmadım, nereden bulasti bilmiyorum. eklem ağrısı, hafif bas agirısı ve halsizlik mevcut. sabah aksam "favicovir" adlı ilacı 8 adet kullananmam lazımmış. kullanan oldu mu acaba? bilgi verirse çok iyi olur.

coronanın saça ne gibi etkisi var henüz araştırmadım. sıkıntısız bir şekilde atlattığım sürece saçın falan önemi yok. toplumsal bağışıklık kazanmadan covid sorununu cözcemeyeceğiz anlaşılan, elinde sonunda herkesi bulacak. dikkat etmek lazım.

Hocam ilacı kullanmanızı öneririm

ciğerlere tutunmasını önlüyor
ağırlaştığındada parol kullanabilirsiniz günde 2 yi geçmeyecek şekilde
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 31 Mayıs 2021, 16:58:48 »
Hocam ilacı kullanmanızı öneririm

ciğerlere tutunmasını önlüyor
ağırlaştığındada parol kullanabilirsiniz günde 2 yi geçmeyecek şekilde
başladım hocam ilaç tedavisine. kullanmak lazımmış, ilacın sayısına bakıp korkmaya gerek yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 31 Mayıs 2021, 21:24:25 »
 burda 40 kişiden 10u gecirmiş.ceyrek nufus gecirmiş burdaki.pazar yasak diğer gunler otobusler metrolar pazarlar  işyerleri millet  ust uste.ben bunları anladıysam arap olayım
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 01 Haziran 2021, 20:47:45 »
 abd ilk çıktığında 18_24 ay demişti dsö 5 sene demişti yenisinin gelme ihtimali gelmemeden fazla demişti 5 sene sonunda bill gates  2022 sonu dedi bizimkiler ekimde maske falan çıkcak diyor.aşılancaz ekim sonuna kadar hersey iyi olcak maske çıkcak.bravo
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 02 Haziran 2021, 17:09:14 »
artık yasak yasaklıktan çıktı cezaya döndü
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #66 : 02 Haziran 2021, 17:52:28 »
aşıda sanıldığı kadar korumuyor özellikle çin aşısı dikkatli olmak lazım ama nereye kadar.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 02 Haziran 2021, 20:24:34 »
 maske bile 4saatte bir değişmeli .yalancı koruma yapıyor bu maskeler kullanılması gerekende bunlar değil bilimsel masje aşıya benim guvenim yok

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 03 Haziran 2021, 15:42:54 »
 Harvard Üniversitesi Tıp ve Halk Sağlığı Fakültelerinde Genetik ve Metabolizma alanında çalışma yapan Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, "Covid-19 aşısını hiçbir tereddüdüm olmadan yaptırdım" dedi. "Kısırlık yapar', 'hamilelerde problem yaratır', 'ilerde beyninizi bozar' 'bunamaya yol açar' gibi söylemlerini destekleyecek veriler de sıfır, bilimsel temeli olmayan, veriye dayanmayan söylemler" ifadelerini kullanan Hotamışlıgil, bu yaz Türkiye'de salgının bitebileceğini dile getirdi.
  bunlara bağlı proflaar yeşil ışık yakıyor gecen senede tunelin ucunda ışık gorundu edebiyatı hakimdi abd 24 ay bill gates 2022 sonu dsö 5 sene derken bunlar nasıl aşılıcak milleti ayrıeten bu aşının nesine bu kadar guveniyorlar polyanacılıktan ne gecicek ellerine yonetemediler pandemiyi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 04 Haziran 2021, 19:45:34 »
Amerika da asi ise yaradi. 200 milyondan fazla insan asilandi ve suan maske takma zorunlulugu dahil butun yasaklar kalkti. Tamamen normale donduk.
Ben kendim de pfizer asisi yaptirdim.
12 yas uzeri herkes gidip randevusuz asi yaptirabiliyor.
Ve asi harici korunma tedbirlerinin hicbirinin ise yaramayacagini dusunuyorum artik.
Bizim hukumet de gercekten normale donmek istiyorsa en az nufusun 70% i asilanmali baska bir yolu yok
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 04 Haziran 2021, 20:04:06 »
 burdaki aşılara ve yakın zamanda nufusun yüzde 70inin aşılanacağına inanıyormusun

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 06 Haziran 2021, 17:23:41 »
burdaki aşılara ve yakın zamanda nufusun yüzde 70inin aşılanacağına inanıyormusun

Evet cunku biontech ile cok ciddi rakamlara anlasma saglandi. Eger o rakamlar eylule kdr gelirse ve insanlar asilanirsa normale donulebilir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 06 Haziran 2021, 17:26:55 »
 çok karısık iş  seneye bu zaman ne olcak gorcez

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #73 : 06 Haziran 2021, 17:45:50 »
Hızlı  geliştirilen koronavirüs aşıları gerçekten de güvenli mi? Hangi reaksiyonlar normal kabul ediliyor? Hangi yan etkiler ortaya çıkıyor? Beli  değil   nasıl   güvenelim    ama insanları   zorunlu  kılıyorlar  aşı  olmak için     saç  ekim önce   aşı  olsak     saç ekim için olumsuz  yönde  etkilermi acaba? 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 06 Haziran 2021, 18:10:07 »
 etkiler gorusude var etkilemez gorusude.her konu muamma.corona dahil

Facebook Twitter Instagram