Anket

Evet gecirdim
16 (27.6%)
Hayır gecirmedim
42 (72.4%)

Toplam Oy Verenler: 57

Gönderen Konu: Covid geçirdinizmi?  (Okunma sayısı 5393 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Covid geçirdinizmi?
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2021, 02:51:03 »
Artik gecme olasiligi yok. Grip gibi alisacagiz. Her seneye bir kere en az gecirecegiz.
Ben gecirdim grip gibiydi yani yilda bir kez okayim:)

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2021, 03:23:41 »
Ben test yaptırdım negatif çıktı. Fakat hiç emin olamadım. Annem ve ablam pozitif çıktı. Aynı evde yaşıyorduk. Benim de bütün eklemlerim ve sırtım ağrımaya başladı durduk yere. Kesin covid oldum dedim ama test sonucum negatif çıktı. Gerçekten katlanılamayacak derece bir sırt ağrısı meydana geldi.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2021, 16:19:46 »
 testleredemi guvenmeyelim.bazen tuhaf şeler oluyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2021, 16:25:30 »
Ben bu konuda güvenmeyin gibisinden bir şeyi kesinlikle söyleyemem. Ama testi uygulayan kişinin başarılı bir işlem yapmadığı kanaatindeyim. Koku kaybı ve ateş yükselmesi gibi belirtilerim olmasa da yaklaşık 10 gün boyunca aşırı derecede sırt ağrısı, baş ağrısı felan çektim. Tam da annemlerin covid olduğu süre diliminde oldu bu olay. Testi uygulayan kişinin yeterli örneği alması gerekiyor bence. Burnunuza giren çubuk her ne kadar canınızı acıtsa da yeterli örneği alabilmesi için daha fazla sokması gerekiyor. Benim şahsi düşüncem bu şekilde.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2021, 20:35:10 »
 biri covidit galiba diyor diyoru koku alamama varmı var diyor kesin covidsin diyorum covid çıkıyor biraderlerde covidiz diyordu koku alıyormusunuz dedim alıoz dediler o zaman sorun yok dedim temiz çıktılar.bahsettiğin belirtilere gore kesinlikle corona olmuşsun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2021, 21:17:39 »
Ben de öyle düşünüyorum. Büyük ihtimal o dönem ben de covid geçirdim.
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2021, 21:54:00 »
 kesin

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2021, 04:09:43 »
Koku kaybin yoksa 99.9% covid degilsindir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

kel bob

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 29 Nisan 2021, 20:13:44 »

HAHAH ŞAKA MISIN SEN? Koku tat kaybım yok 2 kez covid oldum :)
  • Ekim Tarihi: 08 mart 2021
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi xpecia,coraspin,proscar

moonwalker84

• Full Member
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2021, 21:49:48 »
Kasım ayında covid geçirdim. Saç ekimimin tam 6. ayıydı. Covidden sonra saç ekim sürecimde ilerleme durdu. Hatta hafif gerileme oldu. Sonra Mart sonu Nisan başı gibi, yani covidi atlattıktan yaklaşık 4 ay sonra ekilen saçlarım çok iyi hale geldi. Bir anda inanılmaz hacimlendi, spot ışık altında dahi dibi görünmez oldu. Sanırım covid belli bir süre (4-5 ay) saç döküyor ya da ilerlemeyi durduruyor, sonra süreç normale dönüyor.
  • Ekim Tarihi: 24-25.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi HLC
  • Greft Miktarı 4181
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia Günde 1

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2021, 04:51:22 »
Koku kaybıyla bir ilgisi yok. Koku kaydı olmadan da milyonlarca kişi covid oluyor. Konuyla alakalı pek bilginiz yok sanırım. Birde 99.9 demişsiniz :D
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2021, 15:26:31 »
 geciren tanıdıklarım koku alamadıklarını solemişti
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 15:33:08 Gönderen: emekli kel »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Nisan 2021, 15:45:19 »

Böyle bir şeyi iddia etmek çok yersiz. Hemen hergün farklı semptomlar ekleniyor covid tanısı olarak. Kimi semptom yaşamaksızın covid + olabiliyor iken kiminle ishal kiminde kas agrısı yada koku alamama problemi yaşıyor. Dediğiniz gibi koku covid ilişkisi %99,9 olaydı milyonlarca  dolar Test için harcanmaz idi keza testin bile doğruluğu %70 Lerde kalıyor

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 30 Nisan 2021, 18:09:47 »
Kesinlikle sloocer'a katılıyorum. Koku ve tat kaybı bilinen ve en kolay fark edilen belirtilerden. Fakat bunun dışında birçok belirti de mevcut. Koku kaybı mutlaka olacak diye bir kanıya varmak mümkün değil. Bu düşünce insanları yanıltır. Belirti olmadan da virüs olan birçok insan bulunmaktadır.
  • Yaşınız 24

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2021, 10:11:55 »
Kesinlikle sloocer'a katılıyorum. Koku ve tat kaybı bilinen ve en kolay fark edilen belirtilerden. Fakat bunun dışında birçok belirti de mevcut. Koku kaybı mutlaka olacak diye bir kanıya varmak mümkün değil. Bu düşünce insanları yanıltır. Belirti olmadan da virüs olan birçok insan bulunmaktadır.
Dostum bir suru yabanci makale okudum.
Koku alma duyusunu kaybedenelrin orani 85% ile 96% arasinda.
Turkiye’de nezle olan ben koronayim dedigi icin veya testlerin dogruluk payi cok dusuk oldugu icin bu oran dusuk olabilir.
Amerika’da bu oran cok yuksek.
Cevremde en az 100 kisi oldu sadece ben ailem ve aile dostlarim 40 kusur kisi olduk hepimiz koku alma duyumuzu yitirdik.
Turkiye’deki ben hicbir test sonucuna yada arastirmaya guvenmiyorum acikcasi.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram