ekiminizi takip ediyorum ve beğeniyorum. umarım sizinki kadar çıkış olur. çıkışlara göre bi şekil belirleyeceğiz artık, umarım ektirmeden önceki halinden iyi olurda sadece 3 numaradan vazgeçmiş olurum
Olur hocam hiç merak etmeyin. Ekim merkezimiz ve sayı olarak hemen hemen aynıyız. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz DM olarakta.
Birkaç önerim olacak kendi sürecimden yola çıkarak;
1) Minoxil Hintell'in de dediği gibi muhteşem bir hızlandırıcı donör için. 1 ayda bile muazzam farkettirdi bende, keşke en başından kullansaymışım.
2) Ekim bölgem için ilk 6 ay Trichos losyon kullandım her akşam düzenli olarak 5-6 fıs faydasını gördüm diye düşünüyorum.
3) Xpecia kullandım bir ara. Karaciğer enzimlerimi bozdu. ALT değerim normalin kat ve kat üstüne fırlamış bıraktım. Şimdi Kerozan 5+5 sipariş ettim ona başlıycam.
4) Son 15 gündür Bioxcin Quantum serum ve şampuan'a geçtim. Eskiden Genesis kullanmış biri olarak hiç umudum yoktu ama Quantum'u başarılı buldum.
5) Normalde günde yarım/1 paket arası sigara içiyodum. Ekimden beri günde max. 2-4 adet sigara içiyorum. Onun da faydası olmuştur mutlaka.
6) İlk etapta 5000 mg Biotin alıyodum. Bende saç derisinde çok sivilcelenme yaptı 5000 mg. O yüzden 2500 mg'ı tavsiye ederim.