Gönderen Konu: Setipiprant  (Okunma sayısı 2709 defa)

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
Ynt: Setipiprant
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2021, 23:09:32 »
min olmasa şuan çok daha kötü durumdaydı saçın, eğer min gibi diğer tedavileri de bırakıp bırakıp kullanırsan hata yaparsın hocam. maddi durumunun yettiği her tedaviyi ekle, dökülmen agresif.

Şuana kadar başlayıp bırakıcağıma hiç başlamasaydım daha iyi durumda olurdu. Hayatım boyunca onu kullanabilceğimi sanmıyorum sadece akşamları kullanıyodum ve çok yağlı yapıyor saçı. Zaten seyrek iyice berbat bi görüntü oluşuyor. Bir de şu minox sadece tüy çıkarıyo napıyım ben tüyü

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2021, 23:13:52 »

Şuana kadar başlayıp bırakıcağıma hiç başlamasaydım daha iyi durumda olurdu. Hayatım boyunca onu kullanabilceğimi sanmıyorum sadece akşamları kullanıyodum ve çok yağlı yapıyor saçı. Zaten seyrek iyice berbat bi görüntü oluşuyor. Bir de şu minox sadece tüy çıkarıyo napıyım ben tüyü

Dostum saç durumunu paylaşr mısın?

Benim şahsi görüşüm, tabi bunun tersi olabilecek bünyeler vardır elbet ama

Minox ile ru aynı benzer işi ypan etkenler değil elbet, çalışma mekanizmaları çok farklı lakin getirdikleri sonuç olarak bakacak olursak, minox ru’dan kat be kat etkili bir etkendir.

Ömür boyu kullanma olayına gelince, şu an kullanmayı bıraktığında etkisini devam ettiren hiç bir etken yok. Ru da olsa, seti, finas, dutas da olsa daimi kullanmak zorundasın.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2021, 23:53:19 »

daha iyi olmazdı öyle bir şey yok. minox aga da alabileceğin en etkili tedavidir, saç istiyorsan hayatın boyunca ister min, ister ru ister fin kullanmak zorundasın. çıkardığı tüyler zamanla saç formunu alıyor, ru ve seti min kadar etkili olmayacaktır, sadece yaşın için topikal antiandrojen konusunda yardımcı olur sana.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2021, 23:58:29 »
 minoxidil genelde tepede etkilidir.genelde onde ya tuy çıkartır yada çıkardıkları uzamaz.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 26 Nisan 2021, 00:04:07 »
tüylerin saça döndüğünü hiç görmedim minoxda
tüy çıkarıp bırakınca saç dökecekse hiç bulaşmak istemiyorum. Tabi ru  saç çıkarıyor mu onu da tam bilmiyorum
  • Yaşınız 19

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 26 Nisan 2021, 00:15:52 »
tüylerin saça döndüğünü hiç görmedim minoxda
tüy çıkarıp bırakınca saç dökecekse hiç bulaşmak istemiyorum. Tabi ru  saç çıkarıyor mu onu da tam bilmiyorum
hocam bırakmak diye bir şey yok belirlediğin tedavi senin için zorunluluk değil hayatının bir parçası olmak zorunda. nasıl her gün dişlerini fırçalıyorsan, yüzünü yıkıyorsan 2dk zaman ayırıp tedavini uygulaman lazım. diğer etkenler de bırakınca çıkardığını döküyor mine özel bir şey değil.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 26 Nisan 2021, 00:18:24 »
hocam bırakmak diye bir şey yok belirlediğin tedavi senin için zorunluluk değil hayatının bir parçası olmak zorunda. nasıl her gün dişlerini fırçalıyorsan, yüzünü yıkıyorsan 2dk zaman ayırıp tedavini uygulaman lazım. diğer etkenler de bırakınca çıkardığını döküyor mine özel bir şey değil.

Ru ve set e gore daha mı etkili minoxidil
Aslında konu açmak lazım bunun için
  • Yaşınız 19

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 26 Nisan 2021, 00:18:53 »
minoxidil genelde tepede etkilidir.genelde onde ya tuy çıkartır yada çıkardıkları uzamaz.
hocam reddit'te yabancı forumlarda nw 3-4 den geri dönen binlerce insan var, ön çizgi zordur ama kişiden kişiye değişir. çıkardıklarını uzatmaz diye bir şey yok.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 26 Nisan 2021, 00:19:43 »
Ru ve set e gore daha mı etkili minoxidil
Aslında konu açmak lazım bunun için
erkek tipi dökülmede en etkili etken minoxdur.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 26 Nisan 2021, 00:19:48 »
 minoxidilde tepede guzel sonuc alanlar var ondede memnun olan genc arkadaslar var işe yaramadı diyende var kişiden kişiye değişir.ru efsane tanıtıldı pekte bomba çıkmadı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Nisan 2021, 00:20:12 »
hocam reddit'te yabancı forumlarda nw 3-4 den geri dönen binlerce insan var, ön çizgi zordur ama kişiden kişiye değişir. çıkardıklarını uzatmaz diye bir şey yok.
hocam cevremdede var sokaktada kullanan arkadaslarım var sonuc alamayanda var

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 26 Nisan 2021, 00:23:56 »
hocam cevremdede var sokaktada kullanan arkadaslarım var sonuc alamayanda var
önemli olan min trenini kaçırmadan kullanıp müdehale etmek sonra döngü olayıyla uğraşıyor insanlar. nw 3-4 genelde döngü de hacim kaybedenler fakat nw1-2 hiç etkilenmiyor.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 26 Nisan 2021, 00:28:53 »
Peki ben bunu nasil kullanıcam sabah akşam mı
Önceden sadece akşam 0.5ml hairforte kullanıyodum damla olarak.
Sabah akşam kullandigimda saclarim cok yagli duruyodu. Acaba bunu engelliyicek bişey var mı
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 26 Nisan 2021, 00:30:33 »
5 6 sene sonra askerlik var o zaman bu ugrastiklarimin hepsi cope mi gidicek. Zaten seyrek olan saclarimi bi de sabah aksam bisey surup iyice yagli gostermek falan
  • Yaşınız 19

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 26 Nisan 2021, 01:11:01 »
Peki ben bunu nasil kullanıcam sabah akşam mı
Önceden sadece akşam 0.5ml hairforte kullanıyodum damla olarak.
Sabah akşam kullandigimda saclarim cok yagli duruyodu. Acaba bunu engelliyicek bişey var mı
kendiniz minox hazırlayıp içindeki su ve gliserini ayarlayıp saçtaki ıslaklık görünümünden kurtulursunuz. daha önce hangi marka minox kullandınız? deri döküntüsü, kaşıntı vs gibi durumlar markadan markaya değişiyor. günde iki defa sabah 5 aksam 5 kullanabilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram