Gönderen Konu: Setipiprant  (Okunma sayısı 2770 defa)

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
Setipiprant
« : 25 Nisan 2021, 17:21:44 »
Alibaba da toz olarak satıldığını gördüm de bunu losyon yapıp mı kullanıcaz yoksa içicez mi? Eğer losyon yapılması gerekiyorsa bu malzemeyle oral olanı hangisi?
19 Yaşındayım en sorunsuz çözüm bu sanırsam fakat nasıl almam lazım?

oralminoxidil

• Hero Member
Ynt: Setipiprant
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2021, 17:52:57 »
losyon yapacaksın oral tüketimi güvenli değil ayrıca seti yerine ru 58841 al

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2021, 19:39:44 »
ru yu nasıl almalıyım toz mu losyon mu eğer toz alcaksam oral mı losyon mu yapıcam
internette bakıyorum ama ailbabada bulamadım yardımcı olabilcek varsa
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2021, 19:40:08 »
ru ve set kullansam nasıl olur
  • Yaşınız 19

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2021, 20:18:09 »
Setipiprant sadece bir kere kullanmış biri olarak görüşümü belirtmeyecegim çünkü kayda deger bir süre kullanmadım fakat ru58841 in işe yaradıgını söyleyebilirim agresif dökülmeler için işe yaramasada başlangıç seviyesi dökülmeler için güvenli olması yönüylede başlangıç tedavisi olabilecegini düşünüyorum
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2021, 20:20:03 »
ru yu nerden aldın ve nasıl kullanıyorsun

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21502.0

burda saç halimi attım buna yarar mı sence
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2021, 20:21:03 »
Setipiprant sadece bir kere kullanmış biri olarak görüşümü belirtmeyecegim çünkü kayda deger bir süre kullanmadım fakat ru58841 in işe yaradıgını söyleyebilirim agresif dökülmeler için işe yaramasada başlangıç seviyesi dökülmeler için güvenli olması yönüylede başlangıç tedavisi olabilecegini düşünüyorum

ru nun linkini atabilir misin
  • Yaşınız 19

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2021, 20:58:46 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15960.0 konumu tamamen incele herşeyden bahsettim çinden 1-1 getirtmeden önce kullandıgım satıcıların linkinide bıraktım.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2021, 21:19:45 »
hemen inceliyorum
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2021, 21:32:24 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15960.0 konumu tamamen incele herşeyden bahsettim çinden 1-1 getirtmeden önce kullandıgım satıcıların linkinide bıraktım.

Yarılanma ömrü 1saat ya günde kaç kere kullanıyosun ve günlük haftalık ortalama bi maliyet verebilir misin
  • Yaşınız 19

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2021, 21:33:00 »
Kanks saç durumun önemli.

Ben bir yıldan uzun süre kullandım setiyi. Bunun 8 ayı falan minox veya ru vs gibi başka bir etkenle beraber kullanmışımdır. Bu sürede saçlar hiç geri gitmedi. Ama bilen bilir benim dökülme ileri seviyeydi, belki de döküleceği kadar ödkülmüş de olabilir, ilaçta keramet de olmayabilir.

Ama önceliğin bence de ru olsun. Haaa zaten alibabadan alacam, para sorunum da yok dersen al dene derim. Başka forumda dökülmeye iyi sonuç aldığını söyleyenler de var. Bence de boş etken değil ama bir minox, finas vs olamaz.

Ama ru bi nebze daha rüştünü ispat etmiş bir etkendir.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 25 Nisan 2021, 21:40:19 »
Kanks saç durumun önemli.

Ben bir yıldan uzun süre kullandım setiyi. Bunun 8 ayı falan minox veya ru vs gibi başka bir etkenle beraber kullanmışımdır. Bu sürede saçlar hiç geri gitmedi. Ama bilen bilir benim dökülme ileri seviyeydi, belki de döküleceği kadar ödkülmüş de olabilir, ilaçta keramet de olmayabilir.

Ama önceliğin bence de ru olsun. Haaa zaten alibabadan alacam, para sorunum da yok dersen al dene derim. Başka forumda dökülmeye iyi sonuç aldığını söyleyenler de var. Bence de boş etken değil ama bir minox, finas vs olamaz.

Ama ru bi nebze daha rüştünü ispat etmiş bir etkendir.

Minoxa bidaha bulaşmam ben. Ru yu günde kaç kere kullanıyosun
  • Yaşınız 19

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 25 Nisan 2021, 22:21:25 »
Günde 1 kere kullanıyorum maliyet aldıgın satıcıya göre degişir ben gramını 12 dolardan alıyoruum gümrük, kargo vs ücreti bana aylık maliyeti 160-200 tl arası degişiyor ama bu senin satıcına göre degişir. gramını 0,1 dolara satanda vardır alibabada etkinligi konusunda birşey diyemem. Ama tabiki bu ürünlerin gümrükte takılma ihtimalide var konumda hepsi mevcut bu bilgilerin ama yine de seçim senin
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 25 Nisan 2021, 23:05:49 »
Minoxa bidaha bulaşmam ben. Ru yu günde kaç kere kullanıyosun
min olmasa şuan çok daha kötü durumdaydı saçın, eğer min gibi diğer tedavileri de bırakıp bırakıp kullanırsan hata yaparsın hocam. maddi durumunun yettiği her tedaviyi ekle, dökülmen agresif.

Facebook Twitter Instagram