Arkadaşlar herkese merhaba
Öncelikle ekimden önce saç geçmişimden bahsetmek isterim. 17 yaşımda saçlarımı çok erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken finasterid ve minoxidil ile tanıştım 7 yıl finasterid (proscarı 4e bölerek) 8 yıl minoxidil içeren ürünler kullandım (kullandığım markalar Rogaine, kırkland, minoxil, ve en son pak darou ) ve harika sonuçlar aldım sanki saçım çok az dökülmüş gibiydi üniversite yıllarımda bu iki fda onaylı ilaç sayesinde özgüvenimi korudum diyebilirim 1 yıl önce askere gitmeden finasteridi bıraktım. Saç ekiminden 1 ay önce ise minoxidili bıraktım. Bu iki ilaç bende uzun yıllar ilk yıllarda ki etkisini sürdürmüş olsa belki ekim bile yaptırmayacaktım artık eskisi gibi olmuyordu dozu arttırmayı vs.. herşeyi denedim ancak uzun yıllar sonucu fayda etmeyeceğini ve vücuduma sürekli kimyasal madde almamak adına bıraktım ve ekim yaptırmaya karar verdim. Uzun araştırmalarım ve bu forumda zaman geçirmiş arkadaşım tavsiyesi üzerine Asuman hanımla görüştüm. 19 nisanda ekimimizi gerçekleştirdik.
Ekibi ve kendisi çok ilgili, her türlü yardımcı oldular. sabah 8 de başladık ve akşam 20:30 gibi işlem sona erdi Asuman Hanım kanalları açmada ve son düzeltmeleri yaptı genel olarak anestezide ağrı hissetsemde ertesi günler şişliklerim hariç hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Fotoğrafları ekleyeceğim. (ilk gönderide ekim öncesi fotoğraflarım olacak) Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz ayrıca kıymetli yorumlarınız benim için çok önemli... forum yönetimine ve tüm arkadaşlara selamlar umarım hepimizin gönlüne göre olur
Bu benim ilk açtığım konu olacak şimdiden konu başlığında vs.. hata yaptıysam şimdiden kusuruma bakmayın iyi günler