Gönderen Konu: Aslı Tarcan da saç ektirdim  (Okunma sayısı 5140 defa)

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Aslı Tarcan da saç ektirdim
« Yanıtla #60 : 13 Mayıs 2022, 22:28:36 »
Maalesef insanlar abartılmış internet reklamları ve ucuz fiyatlarla kandırıldıkları için bu yerlerde ekim yaptırıyorlar .  Türkiye ‘de ekim yapan yerlerin çoğunun başında gerçek bir doktor yok veya sağlık bakanlığından yeterlilik belgeleri yok . Ama bu yerlerin çoğu ünlü bir hastane zincirinde bir operasyon odası kiralayabiliyor ve ekim yapabiliyor.

Achilles

• Full Member
« Yanıtla #61 : 13 Mayıs 2022, 22:52:10 »
Maalesef insanlar abartılmış internet reklamları ve ucuz fiyatlarla kandırıldıkları için bu yerlerde ekim yaptırıyorlar .  Türkiye ‘de ekim yapan yerlerin çoğunun başında gerçek bir doktor yok veya sağlık bakanlığından yeterlilik belgeleri yok . Ama bu yerlerin çoğu ünlü bir hastane zincirinde bir operasyon odası kiralayabiliyor ve ekim yapabiliyor.
aynen öyle.Bu forumu bulmadan önce sorsalar direk serkan aydın ya da aslı tarcan derdim. İyi ki bulmuşum burayı ..
  • Ekim Tarihi: 29.04.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL klinik
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Aktif kök hücre ,prospecia,booster saç bakım seti.

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 14 Mayıs 2022, 01:47:48 »
aynen öyle.Bu forumu bulmadan önce sorsalar direk serkan aydın ya da aslı tarcan derdim. İyi ki bulmuşum burayı ..
[/quote
Eminmisin dostum iyi düşün ismini bile telafuz etmek istemiyorumm Arap sevicinin
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2022, 02:14:56 Gönderen: Jetta51 »
  • Ekim Tarihi: 28.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan saç ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi Proterra

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 14 Mayıs 2022, 09:40:57 »
hocam bir arkadasım gel şu ekimcilere bak demişti.gittik kapı açıldı notu içerisinin badanasından tutta dizaynınından hemen anladım çocuğu geri don dedim hersey yapmacık tam ordek avlamalık yapmışlar mekanı.arkadas dinlemedi ektirdi tabi sonuc husran hayatımın hatası çok dedin ya abi gitme bunlara diye dedi zaten kaçtılar.şimdi seni ekenin sitesinin resimlere baktım hocam yani bu şahsın 1 2 fotosuunu gorsem bırak merkeze gitmeyi gitmeden kaçarım.hersey yapmacık nasıl anlamadım bunları para gelsinde nasıl gelirse gelsin diyen  tipler.olan olmuş baskaları yanmasın. para kazancak milletin parası greftleri piskolojisi gidicek.

Ben yaptırdığım yeri ama savunuyorsun, orası çok mu iyi. Onlarda benim hayatımın içine ettiler. Hakkımı helal etmiyorum bende onlara!
Ustam sen ektirdin mi?
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2022, 12:34:37 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 14 Mayıs 2022, 12:32:45 »
hocam bir arkadasım gel şu ekimcilere bak demişti.gittik kapı açıldı notu içerisinin badanasından tutta dizaynınından hemen anladım çocuğu geri don dedim hersey yapmacık tam ordek avlamalık yapmışlar mekanı.arkadas dinlemedi ektirdi tabi sonuc husran hayatımın hatası çok dedin ya abi gitme bunlara diye dedi zaten kaçtılar.şimdi seni ekenin sitesinin resimlere baktım hocam yani bu şahsın 1 2 fotosuunu gorsem bırak merkeze gitmeyi gitmeden kaçarım.hersey yapmacık nasıl anlamadım bunları para gelsinde nasıl gelirse gelsin diyen tipler.olan olmuş baskaları yanmasın. para kazancak milletin parası greftleri piskolojisi gidicek.

Çok doğru bir yorum bazen insanlar bir bakışta bazı şeyleri anlamalı.
Global Moderator

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 14 Mayıs 2022, 12:36:32 »
Forumdaki bilindik merkezlerdede olumsuz sonuç alan kaç kişi var

Ama sanırım bu olumsuz sonuçlarda en fazla saç çıkmıyor

Yani böyle saçları çim adam yapma, saçma sapan ön çizgi falan gibi şeyler olmuyor bu merkezlerde. En fazla saçlar çıkmıyor sanırım bu olumsuz sonuç alanlarda

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 14 Mayıs 2022, 14:30:45 »
Bilindik yerlerde de tatmin etmeyen sonuçlar almak tabii ki mümkün. Ama kötü sonucun arkasında durmak ve yapıcı çözüm üretebilmek önemli.

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 14 Mayıs 2022, 14:41:19 »
Asli tarcan normalde hemşirelik mezunu bildiğim kadarıyla ve kendi halinde bir merkezde sac ekimi yapıyordu eşiyle de o arada ekim yaparken tanışmış adam zengin birisi onun sayesinde büyük bir poliklinik açıyorlar yani aslı hanım tırnaklarıyla kazıp bu noktaya gelen biri degil:) hatta kullandıkları medikal ürünler bile eşinin sonradan kurduğu Proterra adlı sirketten temin ediliyor...tamamen yabancı odaklı çalışıyorlar hastayı getirip 2 3 günde sac,dis,estetik derken paketleyip yolluyorlar çok daha profesyonel isini düzgün yapan kötü sonuç bile alınsa arkasında duran merkezler varken bu tür fabrikasyon yerlerden uzak durulması lazım
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2022, 14:47:49 Gönderen: Ekime Meraklı :) »
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 14 Mayıs 2022, 15:32:11 »
Ben yaptırdığım yeri ama savunuyorsun, orası çok mu iyi. Onlarda benim hayatımın içine ettiler. Hakkımı helal etmiyorum bende onlara!
Ustam sen ektirdin mi?
benim ektirdiklerim ya ekimi bıraktı ya ölmüştürler.savunmuyorum iyise iyi yazarım yuzdesi guzel senin sonuc tamamlaansın senin sonucada bakarız.neyse onu yazarız.gun ışığında ceker atarsın yazarız ustam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 14 Mayıs 2022, 15:32:34 »
Çok doğru bir yorum bazen insanlar bir bakışta bazı şeyleri anlamalı.
tipten bariz belli bu merkezin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Tokyo

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 15 Mayıs 2022, 01:35:17 »
Hikayenizi okuduktan sonra girip bi merkeze bakayım dedim gerçekten aynı yoldan devam ediyor bu saç çizgileri ne böyle Allahım 🤦

Saç ekimi birçok faktörden dolayı başarısız olabilir fakat kötü bir ön çizginin tek açıklaması niteliksiz personel, niteliksiz merkezdir. Gerçekten forumda bu merkezlere ön çizgi dersi verebilecek çok üstad vardır
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2022, 01:49:18 Gönderen: Tokyo »

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 15 Mayıs 2022, 02:38:15 »

+1

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 15 Mayıs 2022, 11:15:35 »
Forumdaki bilindik merkezlerdede olumsuz sonuç alan kaç kişi var

Ama sanırım bu olumsuz sonuçlarda en fazla saç çıkmıyor

Yani böyle saçları çim adam yapma, saçma sapan ön çizgi falan gibi şeyler olmuyor bu merkezlerde. En fazla saçlar çıkmıyor sanırım bu olumsuz sonuç alanlarda

Evet dediğin gibi Olumsuz sonuç alan olabilir her ekim başarılı olmaz ama
Önemli olan doğru planlama doğru alım doğru yön en fazla saç istenilen sıklıkta çıkmaz ama bu dandik merkezlerin hatalarının geri dönüşü yok.

İnsanlar bu işi bilmeyenler şu kafada saç işte işlem aynı herkes aynı eker aynı kalite.
Vs şeklinde düşünüyor.

Bu işte kaliteli merkezler işini adam gibi yapan yerler kazansın. Boş insanlar değil.

Hiç bir şeyin garantisi yok.

Şöyle bir durum mevcut biz forumda öne çıkan merkezleri işlerini taktir ettikçe adamlar daha başarılı işler yapıyor önemsendiğini biliyor kaliteye önem vermeye başlıyor daha çok kendilerini geliştiriyorlar. Ama önemsenmeseler görüyorsunuz dandik yapanda kazanıyor.
Hemde günde 50 60 a yakın dandik saç eken kaliteli merkezlerden kat kat fazla kazanan yerler var. O yüzden işini düzgün yapanlara sahip çıkmalıyız.
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2022, 11:22:45 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 15 Mayıs 2022, 12:00:24 »
Abi uzak durun şöyle merkezlerden kafayı mı yedimiz

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 15 Mayıs 2022, 12:24:26 »
Hikayenizi okuduktan sonra girip bi merkeze bakayım dedim gerçekten aynı yoldan devam ediyor bu saç çizgileri ne böyle Allahım 🤦

Saç ekimi birçok faktörden dolayı başarısız olabilir fakat kötü bir ön çizginin tek açıklaması niteliksiz personel, niteliksiz merkezdir. Gerçekten forumda bu merkezlere ön çizgi dersi verebilecek çok üstad vardır
Bu çizgide ne gibi sıkıntı var anlamadım. Bu saç modeli uzayınca kötü mü görünüyor yapmacık mı duruyor

Facebook Twitter Instagram