Gönderen Konu: Aslı Tarcan da saç ektirdim  (Okunma sayısı 5137 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Aslı Tarcan da saç ektirdim
« Yanıtla #45 : 12 Mayıs 2022, 18:06:42 »
Asli Tarcan Yataacak yeriniz yok sizin ve sizingibilerin ALLAH b....

kardesim donör iyi duruyor , koray hoca hakan hocaya git gerisi  bos ...

yok pahaliymis , onlarinda sonucu iyi olmayan varmis gecsinler bunlari , bu sekilde rezil bir ekimleri yok

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 12 Mayıs 2022, 18:09:16 »
Hintel hocam moralim sıfır maalesef bi dost arkadaş kurbanı oldum.araştırmadan hayatımın hatası…ekimden önce bu formu keşfetmiş olsaydım Burakın burada ekim yaptırmayı yanından yakınından bile geçmezdim…insanların sağlıklarıyla oynuyorlar onlar için her şey güllük gülistan…herkes görsün ona göre kararını versin daha fazla insanın canı yanmasın.
Hintel hocam sizce bu çizgi düzelir mi?doner bi ekim daha kaldırabilir mi? Yorumunuz değerli benim için…
  • Ekim Tarihi: 28.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan saç ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi Proterra

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 12 Mayıs 2022, 18:11:47 »
Evet maalesef çok önde  :'(
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 12 Mayıs 2022, 18:16:40 »

yok pahaliymis , onlarinda sonucu iyi olmayan varmis gecsinler bunlari , bu sekilde rezil bir ekimleri yok

Ön çizgi düzelsin başka bişey istemiyorum inanın  seyreklik çok da önemli değil bu saatten sonra.
Moralim çok bozuk  :'(
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 12 Mayıs 2022, 20:04:59 »
Ön çizginin birwz geri alınması yani sökülmesi gerek düzelmesi için çok ileride bir ön çizgi yapmışlar kardeşim keşke dediğin gibi saç ekimi yapmadan önce araştırıp bizi bulsaydın
Global Moderator

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 12 Mayıs 2022, 20:14:22 »
Keşke Hintel hocam ama son pişmanlık fayda etmiyor…sizinle özelden iletişime geçebilirmiyim bana yardımcı olabilirmisiniz telefon ile konuşabilirmiyiz?
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

KOC2150

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 12 Mayıs 2022, 23:07:55 »
Selamlar öncelikle geçmiş olsun . Ekiminizden memnun olmamanız normal. Ama bence ekilen ve  çıkanlara dokunmayın ve tekrar ekim düşünüyorsanız  sadece yoğunlaştırma ekimi yaptırın derim. Donör bölgeniz iyi durumda . Ektirdiğiniz yeri de inceledim , haklarında türlü estetik prosedürleri ile ilgili  bir sürü şikayet var ..

Jokers

• Full Member
« Yanıtla #52 : 13 Mayıs 2022, 10:22:54 »
Hocam düzeltme için hakan doğanayı öneririm. Forumda ekimlerine bakabilirsiniz

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 13 Mayıs 2022, 19:29:42 »
Ustam gecmis olsun. Ama burda cok övülen yerde ektirdim, beni ayni hale soktular. Önlere coklu greftler ektiler ve hayatimin icine ettiler.

Aynaya bile bakmak istemiyorum. Isim yazmiyacagim, bende Allah‘a havale ediyorum o kisileri!

Almanyada yasiyorum, bunu düzelttirmek icin bir klinik buldum (Dr. Feriduni). Ön hattaki ekilen saclari söküp biraz geriye alacak ilk asamada(200-300greft). Ardindan 400-600 greftle dogal hale getirecek.

Seninde dedigin gibi iyice arastirip ekime girin. Bazen seyrek sac, ya da kel kalmak kötü bir ekimden bin kat iyi.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 13 Mayıs 2022, 19:35:18 »
İyi araştır revize için hintell Başkan destek olur bence

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 13 Mayıs 2022, 19:42:08 »
Ustam gecmis olsun. Ama burda cok övülen yerde ektirdim, beni ayni hale soktular. Önlere coklu greftler ektiler ve hayatimin icine ettiler.

Aynaya bile bakmak istemiyorum. Isim yazmiyacagim, bende Allah‘a havale ediyorum o kisileri!

Almanyada yasiyorum, bunu düzelttirmek icin bir klinik buldum (Dr. Feriduni). Ön hattaki ekilen saclari söküp biraz geriye alacak ilk asamada(200-300greft). Ardindan 400-600 greftle dogal hale getirecek.

Seninde dedigin gibi iyice arastirip ekime girin. Bazen seyrek sac, ya da kel kalmak kötü bir ekimden bin kat iyi.
Arkadaşım sizede geçmiş olsun ya ben anlamıyorum merkez dediğin insanın yüz şekline göre çizim yaparlar mesela ben böyle istiyorum demedim başıma  beş altı kişi geldi size bu çizgi çok yakışacak şöyle güzel olacak böyle güzel olacak dediler ve sonuç.Allah onları ne biliyorsa öyle yapsın işi bilen merkez bu ön hat çizim bu olacak der güvenilir ama bunlar işi yapalım bitirelim derdindeler sonrasını düşünmüyorlar.sizin için de gerçekten üzüldüm inşallah istediğin hayale kavuşursunuz…selamlar saygılar
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 13 Mayıs 2022, 19:44:02 »
İyi araştır revize için hintell Başkan destek olur bence
İnşallah kardeşim
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 13 Mayıs 2022, 20:03:16 »

Abim söylemek istediğin yarım kalmış senin yerine ben tamamlayayım ALLAH belalarını versin inşALLAH
Dediğin gibi pahalı olabilir ama Koray hoca ya üstüne para ver böyle  ekim pilanlama yapmaz.onlar dr koray hocamın eline su dökemez…
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 13 Mayıs 2022, 21:52:21 »
Aslı tarcan saç ekim merkezinin bu güne kadar adam gibi bir saç ekimi yaptığını görmedim keşke araştırıp karar verseydin kardeşim çok kötü bir ön çizgi ile planlama yapmışlar . Çıkışlar var umarım iyi bir sonucs gelir 12 ay sonunda ama böyle ekim olmaz umarım morelini bozmam ama bunları yazmak zorumdayım senden sonra insanları uyarabilmek için artık bilinçli olun uzak durun bu kasaplardan

Çok mu zor yav bu ön çizgiyi çizmek te insanları maffediyorsunuz ?
Hintell hocam yorumun düşüncelerin öne çıksın ve benim gibi insanlar böyle kasaplardan uzak dursun ne diyorsan haklısın düşüncelerine saygım var
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 13 Mayıs 2022, 22:17:16 »
 hocam bir arkadasım gel şu ekimcilere bak demişti.gittik kapı açıldı notu içerisinin badanasından tutta dizaynınından hemen anladım çocuğu geri don dedim hersey yapmacık tam ordek avlamalık yapmışlar mekanı.arkadas dinlemedi ektirdi tabi sonuc husran hayatımın hatası çok dedin ya abi gitme bunlara diye dedi zaten kaçtılar.şimdi seni ekenin sitesinin resimlere baktım hocam yani bu şahsın 1 2 fotosuunu gorsem bırak merkeze gitmeyi gitmeden kaçarım.hersey yapmacık nasıl anlamadım bunları para gelsinde nasıl gelirse gelsin diyen .olan olmuş baskaları yanmasın. para kazancak milletin parası greftleri piskolojisi gidicek.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2022, 12:34:05 Gönderen: Hintell »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram