Gönderen Konu: Aslı Tarcan da saç ektirdim  (Okunma sayısı 5163 defa)

Alpha

• Hero Member
Ynt: Aslı Tarcan da saç ektirdim
« Yanıtla #15 : 25 Nisan 2021, 19:16:19 »
Alpha yorumun için teşekkür ederim sizin önereceğiniz takviye varmıdır

İlaçlarla ilgili bilgin yoksa en kestirme takviye xpecia dostum bence al ve başla en azından kendi saçlarına faydası olur .
Ekim içinde moralini bozma bence .6000 greft çok yüksek bir sayı bunun yarısı çıksa epey memnun olursun.

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2021, 19:23:36 »
İlaçlarla ilgili bilgin yoksa en kestirme takviye xpecia dostum bence al ve başla en azından kendi saçlarına faydası olur .
Ekim içinde moralini bozma bence .6000 greft çok yüksek bir sayı bunun yarısı çıksa epey memnun olursun.
xpecia tablet kullanmaya karar verdim teşekkür ederim
  • Ekim Tarihi: 28.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Aslı Tarcan saç ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi Proterra

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2021, 19:31:56 »
Aslı tarcan saç ekim merkezinin bu güne kadar adam gibi bir saç ekimi yaptığını görmedim keşke araştırıp karar verseydin kardeşim çok kötü bir ön çizgi ile planlama yapmışlar . Çıkışlar var umarım iyi bir sonucs gelir 12 ay sonunda ama böyle ekim olmaz umarım morelini bozmam ama bunları yazmak zorumdayım senden sonra insanları uyarabilmek için artık bilinçli olun uzak durun bu kasaplardan

Çok mu zor yav bu ön çizgiyi çizmek te insanları maffediyorsunuz ?
Hintel instagramda takip etmiştim öylelikle karar verdim bu merkeze.genelde yabancı hastalara ekim yapıyorlar o gözümü boyadı biraz.moralimi bozmuyorum insanlar bu yorumları görür be ona göre karar verirler.önereceğiz bi takviye varmı teşekkür ederim
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2021, 19:45:27 »
Kardeşim hayırlı olsun ama ön çizi şakaklar fazla ileride keşke cizgini bozmasalarmış diyeceğim ama  zeka olmağı için bu merkez de normal.

Keşke Şu Tr piyayasın da Hintell ekim merkezlerine gitsede planlama yapsa yemin ederim işleri 4/5 kat artar
Çizgi konusunda bende memnun değilim inşallah çıkışlar güzel olur sizce 119 güne son durum nasıl
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 25 Nisan 2021, 19:58:18 »
Öncelikle hayırlı olsun yüksek greftle çalışıp yaptığı işe güvenmeyen merkezlerden biri daha saç kaliten gerçekten iyi gördüğüm kadarıyla ön çizgi işine hiç girmek istemiyorum zaten o kısma 6 bin greft çok fazla yarısı çıksa mutlu eder saçın kalın telli onlarda onu hesab etmişler 6000 binden aşağı etmiyorlar bu yerler planlama yok çünkü
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 25 Nisan 2021, 20:09:21 »
Öncelikle hayırlı olsun yüksek greftle çalışıp yaptığı işe güvenmeyen merkezlerden biri daha saç kaliten gerçekten iyi gördüğüm kadarıyla ön çizgi işine hiç girmek istemiyorum zaten o kısma 6 bin greft çok fazla yarısı çıksa mutlu eder saçın kalın telli onlarda onu hesab etmişler 6000 binden aşağı etmiyorlar bu yerler planlama yok çünkü
İnşallah çıkışlar güzel olurda mutlu olurum.proterra vitamin hap ve sprey ne kadar etkili tavsiye edeceğiniz ilaç vs varmıdır
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2021, 21:26:41 »
Merhabalar
28.12.2020 tarihinde Aslı Tarcan saç ekim merkezinde 6000 greflik saç ekimim gerçekleşti.daha önce bu formdan haberim yoktu keşke haberim olsaydı bu formun gerçekten ekim yaptıracak kişilere çok faydası var.ekim yaptıracak Kişiler bence çok iyi araştırmadan ekim yaptırmasınlar geri dönüşü yok.
Sizlere ekim öncesi ve sonrası bu güne kadar olan fotoğrafları gönderiyorum.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
119.gün fotoğrafları karşıdan ve tepeden görünüm
İki haftada bir son durumu sizlerle paylaşacağım herkese teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Nisan 2021, 21:31:59 »
Donorun cok iyiymis, acikligin da cok avantajli.
Tek ekimle sac isini iyi biryerde  halledermissin ama kotu bir yer secmissin. Umarim istedigin sonucu alirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Nisan 2021, 21:53:06 »
Donorun cok iyiymis, acikligin da cok avantajli.
Tek ekimle sac isini iyi biryerde  halledermissin ama kotu bir yer secmissin. Umarim istedigin sonucu alirsin

keşke bu formdan ekim öncesi haberim olsaydı ama kısmet nasibimizde bu yer varmış😞inşallah herkes istediği güzel saçlara kavuşur tek temennimiz o bakalım bekleyip göreceğiz inşallah sonuç güzel olur
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

monoblok

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2021, 17:20:39 »
Hocam morelini bozmak istemem ama bu merkez bu planlamalar ile nasıl  saç ekimi yapabiliyor o kadar insana hayret ediyorum hiç mi ön çizgi tasarımı yapmayı bilmezler hiç mi kendilerini geliştirmezler ? Ön çizgi baya yapay duruyor siz ne düşünüyorsunuz? gerçi henüz gelişim aşamasında süreç erken ama kendini belli etmiş dediğiniz gibi keşke bu forumu ekim öncesi araştırsaydınız zaten insanlar ekim öncesi herkes bu foruma ulaşsa bilinçli olsa bu merkezler saç filan ekemez.
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2021, 17:24:06 »
Türk hastalar bu merkezin umrunda değil ki iç piyasaya önem veren merkezler Tercih edin bunların derdi yabancılara ekmek sen umurlarında değilsin. Şu an pendemi den dolayı iç piyasa değerli oldu Ama göreceğim hepsini yabancılarda uyandı bu foruma acayip bakıyorlar artık. Her yabancı forum bu forumun linkleri ile dolu Adamlar uyarıyor Türk forumuna bakmadan Türkiye de saç ektirmeyin diye yazacaktım sonunda akıllandınız diye :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2021, 17:28:51 »
Kötü bir ön çizgi maalesef keşke daha estetik çizgi yapmayı güzel başarılı saç ekimler yapmayı hedefleselerde Saç ektikleri insanlar Keşke bu forumu ekim öncesi inceleseydim demese. Umarım çıkışlar devam ettikçe daha güzel durur diyelim.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2021, 17:30:50 »
Türk hastalar bu merkezin umrunda değil ki iç piyasaya önem veren merkezler Tercih edin bunların derdi yabancılara ekmek sen umurlarında değilsin. Şu an pendemi den dolayı iç piyasa değerli oldu Ama göreceğim hepsini yabancılarda uyandı bu foruma acayip bakıyorlar artık. Her yabancı forum bu forumun linkleri ile dolu Adamlar uyarıyor Türk forumuna bakmadan Türkiye de saç ektirmeyin diye yazacaktım sonunda akıllandınız diye :)

Şu an aylık 90 bin ile 100 bin arası Tüm konuları inceleyen yabancı girişi mevcut bu zamanla artar geçen seneye oranla %60 arttı yanancı ip girişi genelde üye olmadan takip ediyorlar araştırıp karar verip iletişeme geçiyorlar.
Global Moderator

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2021, 12:43:23 »
Hocam morelini bozmak istemem ama bu merkez bu planlamalar ile nasıl  saç ekimi yapabiliyor o kadar insana hayret ediyorum hiç mi ön çizgi tasarımı yapmayı bilmezler hiç mi kendilerini geliştirmezler ? Ön çizgi baya yapay duruyor siz ne düşünüyorsunuz? gerçi henüz gelişim aşamasında süreç erken ama kendini belli etmiş dediğiniz gibi keşke bu forumu ekim öncesi araştırsaydınız zaten insanlar ekim öncesi herkes bu foruma ulaşsa bilinçli olsa bu merkezler saç filan ekemez.
Merhaba
Bu formdan haberim olsaydı kesinlikle bu ekim merkezinde saç ekimi yaptırmazdım.ön çizgi konusunda bende memnun değilim.inşallah süreç olumlu geçer saçlar çıkar ve uzar o zaman biraz daha iyi olur diye düşünüyorum...
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Jetta51

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2021, 13:26:10 »
Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim.
Bugün ekim yapılalı 125 gün oldu.sizlere fotoğrafları gönderiyorum.takviye olarak düzenli xpecia sabah akşam kullanıyorum.sizce süreç nasıl ilerliyor değerli yorumlarınızı esirgemeyin.
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 40

Facebook Twitter Instagram