Merhaba arkadaşlar.
İnşallah 26.04.2021 tarihinde Ankara Life Hair’de saç ekimi yaptıracağım.
Faydalı olur düşüncesiyle saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraf ile tüm bilgileri eğrisiyle doğrusuyla paylaşacağım.
Randevu aldıktan bu güne kadar yaşadığım süreci anlatarak başlamak istiyorum.
Randevuyu 2020 aralık ayına aldım. 2020 eylül ayında kovid geçirdim. Randevu tarihim geldiğinde Life Hair ekim öncesi bazı kontroller yaptı. Kovid geçirip geçirmediğim sorulduğunda geçirdiğimi belirttim. Şahin hoca antikor testi yaptı. Antikor seviyem iyi çıktı ancak kovid nedeniyle D vitaminimin bitmiş olabileceğini, bu durumda bu riski alamayacaklarını aksi takdirde ekilen saçlarımın döküleceğini belirttiler. Hayatımda belki bir kez yaptırabileceğim bu işlemin sorumluluğunu alamayacaklarını, hemen vitamin testi yaptırarak sonucunu kendilerine göndermemi istediler.
Üzülerek çıktığım klinikten sonra hemen vitamin testi yaptırdım ve sonuç maalesef çok kötüydü. Dedikleri gibi D vitaminim nerdeyse sıfırlanmıştı. Hemen tedaviye başladım bu arada saç ekimi için bana ocak 2021 için tekrar randevu oluşturdular. Ocak ayı geldiğinde D vitamininim istenilen seviyeye ulaşmadığı için randevu tarihini Nisan ayına erteledik. Tabi o gün de geldi inşallah güzel bir ekim olur ve sonucu hayırlı olur. Yukarıda yazdıklarımı lütfen reklam olarak düşünmeyin. Süreç hakkında yaşadıklarımı eğrisiyle doğrusuyla paylaşacağım inşallah. Yaşadığım bu olay gösterdi ki halen işini iyi dürüst yapan insanlar var. Kendilerine bu anlamda duacıyım.
İnşallah her ay fotoğraflarımı paylaşacağım. Gidişatı siz değerli insanların yorumlamasını, tecrübenizi benimle paylaşmanızı bekleyeceğim. Paylaştığım bilgiler birilerine faydalı olursa ne mutlu bana. Ekimden 2 gün önce çekmiş olduğum fotoğrafları ekte paylaşıyorum.