Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ekim sık görünüyor dostum bu süreçte dht bloker kullanmıyorsan alternatif olarak xpecia başla bence.Epey saçın var onları koruman lazım.Doner bölge içinse fucidine pomat başla acilen doku küsmesi olmasın sonra.
Bu açıkliği maksimum 4000 greft yeterli okur Neyse geçmiş. Olsun dostum inş istediğini sonuç alırsın..
Umarım güzel sonuç alırsınız hayırlı olsun kendi saçlarınız avantaj ekilenler çıkarsa baya yoğun saç olur
Saçını yıkarken biraz daha iyi durula
20 gün olmasına rağmen açıkçası hala pek dokunmuyorum saçıma zarar veririm diye. Haklisiniz daha iyi durulamam gerekiyor sanki. Egzama olma ihtimali var mı sizce çünkü iki kaşımın ortasında da son birkaç gündür hafif kızarıklık ve soyulma var egzama gibi bu durum korkuttu beni
hayırlı olsun ekimin bende aynı yerde ektirdim ama kabuk dökümünden sonra gün içinde saçlarına dokunmaya çalış hemde masaj olur demişlerdi.saça dokunmanın zararı olcağını düşünmüyorum, ilerleyen günlerde forumdaki tecrübeli arkadaşlar zaten saçını sert bi şekilde yıkamanı tavsiye edecekler şok dökülmeni iyi tamamlayabilmen için. saçlarını dokunarak daha güzel yıkaman gerektiğini düşünüyorum. şok dökülmede başlamamış gibi duruyor. geçmiş olsun hayırlı olsun
Çoklu greftleriniz çok iyiymiş 6lı bile var.
Senin saçın varmış kardeşim ya😀