Gönderen Konu: Şakak saç Ekimi  (Okunma sayısı 1660 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Şakak saç Ekimi
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2021, 00:19:19 »
 bu resimde tuhaf geldi yuz hatlarıda tam belli değil maskeden yukarıki resimide goz onunde bulundurursak bana gene tuhaf geldi.erkeğin şakakları yaradılışta biraz geride olur kadınlarınki kapalı olur

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 28 Nisan 2021, 00:24:57 »
Aslında 3 e vurmadan pek belli olmayacak gibi bu çizgi. Artık Asuman Hanım a güveneceğiz operasyon öncesi. Bence de çok aşağıda ama dilkatli bakınca da sağlam köklerin başladığı siyah noktayı görebilirsiniz.Ordan yukarı çıkılması demek sağlam köklere de ekim yapılması demek. Eğer çizgi biraz yukarı alınırsa ve ekim yapılmazsa aşağıya bu sefer ileride bir dökülme olması durumunda oranın boş kalması demek. Yani bu şekilde baktıkça ekime çok uygun olmadığım kanaatine varmaya başlıyorum 🙂

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2021, 00:26:29 »
 boyle koşeli kultabağı gibi çizgi olmaz
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2021, 00:31:03 »
Peki siyah nokta için ne dersin.Orası referans olarak alındığında ve oraya hiç ekilmeyeceği düşünüldüğünde çizginin biraz aşağı gelmesi gerekecek.O şekilde oval bir çizgi oluşturulabilir mi ? Çok mu aşağı gelmiş olur alın çizgisi.

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2021, 00:40:35 »
Ek bir şey daha söyleyeyim.yan taraflar aslında şakaklara yapılacak ekimi belirtmek için çizildi. Sadece alın çizgisine odaklanmak yeterli gibi şimdilik.Ama çok aşağıda derseniz de konu farklı bir yere gider. Az önceki çekincelerim ortaya çıkıyor. Yukarı çıkıldığı anda çizgi olarak, ekim yapılamayacak bölgeye giriliyor.Aslında benim tamamen doldurmak istrdiğim kısım resimlerden de göreceğiniz üzere yan taraflar. Fakat sadece yan taraflara da girilemiyormuş maalesef.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Nisan 2021, 01:25:59 »
 o boşlukları pcde siyah boyayla saç gibi doldurup kendin bak istersen oval olmaz herhalde yuzunun tipine.yanların o kadar doldururulmasını istiyorsan çizdikleri çizgi orda olucak o zaman ama çok değil 0.2 cm falan geri cekemezlermi.hem biraz geride daha iyi hem geride  olması yanlarla uyumu bozmasın.bence tum plastik cerhları maille yuze uygun on cizgi atıp yollasınlar sana.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 28 Nisan 2021, 02:15:04 »
2014 de çekildiim fotoğrafı bulabildim. Ama tabiki akıllı telefonların çok popüler olmadığı zamanlar olduğu için görüntü çok net değil. Saç da tabiki çok yoğun görülüyor ancak o zaman da o kadar yoğun değildi. Sadece yanlarda açıklık yoktu. Tepe bölgede ben bir kayıp gözlemlemedim açıkçası şimdiye kadar. Varsa da çok azdır.

Ancak gördüğüm o ki aslında siyah nokta yine aynı yerde bence. Senin de dediğin gibi saç çizgim normalde de aşağıda değil bence de . yani ikinci belirtilen resimden en fazla inebileceği 0,2-0.5 cm kadar olacaktır. Sizin yorumlarını nedir. mevcut saçın zarar görmesi gibi bir durum oluşabilir mi ? Aşağıya inilmediği taktirde o noktalara ekim uygun olur mu ?

Bu arada senin dediğin gibi boyamaya çalıştım ancak çok başarılı olamadım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2021, 02:30:22 »
 ekimde cılızlaşmış incelmiş saçlar ölür dandik yer ekerse araya girdiği her saçı öldürür.siyah nokta veya aşağıya inilip inilmemesini biz kararlayamayız.plastik cerrahlar yuzu ölçücek yuz hatları yüz yapısı şu bu saç çizgisini ona gore belirlicekler.matematiği var bu işin

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 28 Nisan 2021, 02:36:46 »
Asuman hanım çizdi sanırım o çizgiyi, açık alanı fazla olmayanlarda cesur davranabiliyorlar kendine güvenen ekimciler, tekrar operasyon sırasında daha ayrıntılı çizecektir şuanki öylesine çizilmiştir, bence biraz daha yukarı aldırıp şakak birleşim noktasını keskinleştirebilirsiniz daha güzel durur

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2021, 02:50:23 »
Evet Asuman Hanım takribi çizdi. Asıl çizgi saç kısalınca daha net ortaya çıkacaktır.

Saçlarım dalgalı olduğu için saç uzunken zaten çizgi belirlemek çok kolay değil bende.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2021, 10:44:45 »
Çizgi güzel çektiğin açı iyi değil ön çizgi resimleri bu açıdan paylaşılmaz hafif kafanı eğerek paylaşmalasın ki anlaşılsın.
Global Moderator

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2021, 19:11:12 »
Hocam ailede kellik olmaması kellik korkusu olmadan yaşamak nasıl bı duygu

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 29 Nisan 2021, 00:05:34 »
Hektor Merhaba
Açıkçası ailede kel olmaması açıkçası avantaj ancak bu saçların daha da açılmayacağı anlamına gelmiyor tabi. Günümüz beslenme şekli ortada , saçımızı yıkadığımız her şey neredeyse kimyasal veya kanserojen madde içeriyor. Yani demem o ki bundan sonra saç kaybım olmaz diyerek hayatımı devam ettiremiyorum. Yani ben de sosyal medyada gördüğüm saç çıkaran losyonundan tut da şampuanına acaba doğru mudur işe yarar mı diye düşünüyorum ve bu çerezlerden dolayı sürekli olarak karşıma çıkıyorlar. Evet şu an saçlarım var ancak ince telli ve yaşlanmaya bağlı seyrelmeler oldukça rahatsız edici.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 29 Nisan 2021, 00:09:17 »
 yaslanmaya bağlı dokulmelerde prp iş yapabilir.kanı alıp gencleştirip içine vitamin şu bu katıp kafaya geri veriyorlar.bunun daha iyisi igf.ondada buyume faktorlerini alıp geri veriyorlar ayırt edip.bende igfye daha tam hakim değilim ama medikalde yaslanmada iş yapar.tabi seni bence tatmin etmez

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 29 Nisan 2021, 00:31:21 »
Ben prp konusunu Asuman Hanım ile görüştüm.Alınan takviye vitaminlerin çok daha faydalı olduğunu beslenmeye dikkat edildiği taktırde (çay kahve tüketimi azaltılması dahil) cok daha iyi sonuçlar alındığını belirtti. Tabi bu ekim sonrası öneriler.

Ekim hiç yaptırmamış fakat prp kullanan İki yakın arkadaşım da oldu hiç bir faydasını görmediler.

Facebook Twitter Instagram