Gönderen Konu: Oral minoxil  (Okunma sayısı 2712 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Oral minoxil
« Yanıtla #15 : 24 Nisan 2021, 19:45:18 »
Sen kullandinmi peki memnunmusun
Dongu vs olmuyormus heralde
Icinde dut filan varmis daha etkili galiba

Ben kendim saf minox +azaleik asit kullanıyorum döngü vs olmadı. Kendim hazırlıyorum buralardan almıyorum ama alanlar çok mennun. İçinde dut yok fin var . Ben fin koymuyorum.

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 25 Nisan 2021, 22:58:05 »

Ben kendim saf minox +azaleik asit kullanıyorum döngü vs olmadı. Kendim hazırlıyorum buralardan almıyorum ama alanlar çok mennun. İçinde dut yok fin var . Ben fin koymuyorum.
hocam yarın kendim gidip atmayı düşünüyorum minoxilin içine dutmu finmi koymaliyim hangisi mantıklı kafam bu yönden okadar çok karışık ki

miyawex

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 25 Nisan 2021, 23:51:51 »
Senin iltihaplık durumun yok boşuna içmissin allarset 10 mg al eczaneden 10 tl zaten akşam iç bir tane rahatlarsın.

Saf minox istanbul şişli fulya eczanesi

Malatya eren eczanesi

Konya pekcan eczanesi - reçete istiyor burası.

Buralar sehır dışına gönderim yapıyor. 150 tl idi sanırım en son fiyat sorarsın iki ay gider.

Minoxu sakın içme bok yoluna gidersin içinde propilen glikol alkol etken maddeler var çıkar onu aklından.

hocam bunlar kendi hazırladıkları karışımımı gönderiyorlar yoksa minoxidili toz halinde mi gönderiyorlar?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Nisan 2021, 20:35:19 »
hocam bunlar kendi hazırladıkları karışımımı gönderiyorlar yoksa minoxidili toz halinde mi gönderiyorlar?

Kendi hazırlıkları karışımı istersen saf minox yapar istersen saf finasterid ne isterseniz onu yaparlar arayın bilgi alınız foruma artık pek giremeyeceğim

Facebook Twitter Instagram