Gönderen Konu: Saç ekim sürecim Dr. Serkan Aygın  (Okunma sayısı 3693 defa)

Kroos

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim sürecim Dr. Serkan Aygın
« Yanıtla #31 : 13 Eylül 2021, 20:52:48 »
Bence bariz fark var. Seyreklikler gitmiş saçlar kalınlaşmış. Tepeye bir ekim daha düşünüyor musunuz

Aslında tepenin kapanması benim için ilk öncelikti. Merkezde 6. Aydan sonra tepede ki saçların atak yapacağını söylüyor. Şöyle bi 8. Ay gibi verteksin nasıl görüneceği benim için belirleyici olacak diyebilirim

Beyonder

• Sr. Member
  • oo bizim kel gelmiş.
« Yanıtla #32 : 14 Eylül 2021, 11:47:13 »
Saçlar bence de çok net fark atmış ki bazı saçlar çok hassas çok ince telli ( ne yazık ki benimkiler sizinkinden daha hassas olabilir)
Biraz sabırla bekleyin bu süreçte stres kötü her zaman olumlu düşünün tepe apaçık kalsa bile yine üzülmeyin öyle Serkan Aygın birçok kişiye bu konuda yardımcı olmuş diğer arkadaşların paylaşımlarını gördünüz mü bilmiyorum ama sonucu pek iç açıcı olmayan insanlara kliniğin karşıladığı revize operasyonlarını yapıyor. Siz kliniğin ve hocanın dediklerine uyun gerisi bir süreç
  • Yaşınız 26
Prozinc Plus
Xpecia gece 2 sefer (08.09.2021)
Finasterid (08.10.2021)

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 14 Eylül 2021, 13:41:15 »
Saçlar bence de çok net fark atmış ki bazı saçlar çok hassas çok ince telli ( ne yazık ki benimkiler sizinkinden daha hassas olabilir)
Biraz sabırla bekleyin bu süreçte stres kötü her zaman olumlu düşünün tepe apaçık kalsa bile yine üzülmeyin öyle Serkan Aygın birçok kişiye bu konuda yardımcı olmuş diğer arkadaşların paylaşımlarını gördünüz mü bilmiyorum ama sonucu pek iç açıcı olmayan insanlara kliniğin karşıladığı revize operasyonlarını yapıyor. Siz kliniğin ve hocanın dediklerine uyun gerisi bir süreç

Aslında benim saçlar da çok cansız ve ince telliydi ama bu ilaç takviyeleri sanırım güçlendirdi kalınlaştırdı. Rengi bile koyulaştı. Vallahi arkalar yüzde 70 kapansa bana yeter diyorum ama tabi Serkan hoca derse ki revize yapalım. Hayır demem tabi

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 20 Eylül 2021, 10:45:43 »
Arkadaşlar selam herkese, saç ekiminden sonra ön çizgi ve üstler yoğunlaştıkça bu resimdeki şakak seyrekliği çok kötü durmaya başladı. Önler peruk gibi ama orası seyrek ve cansız. Burası için bir vitamin öneriniz var mı? Hali hazırda proscar 1/4 ve xpecia*2 kullanıyorum

Mehmet Kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 09 Aralık 2021, 21:03:59 »
Kardes son gelisme nasil?

Facebook Twitter Instagram