Gönderen Konu: Saç ekim sürecim Dr. Serkan Aygın  (Okunma sayısı 3696 defa)

Kroos

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekim sürecim Dr. Serkan Aygın
« Yanıtla #15 : 28 Nisan 2021, 16:44:39 »
Aynen hintell soğuğa yakın ılık suyla yıkıyorum. Gece uyurken kaşırımda zarar veririm korkusu var biraz.

Dieanotherday kabuk dökme işlemi bi bitsin de sağ salim. Hemen başlıycam propecia+xpecia

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 26 Mayıs 2021, 19:25:08 »
Tekrardan merhabalar, aslında 60 gün olduğunda paylaşım yapacaktım ama 30. Günün halinide paylaşmak istedim. Fotoğraflar tam 30. Güne ait. Bugün 32. Gündeyim

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2021, 19:29:48 »
Aynaya bakınca ekimden memnun olduğumu söyleyebilirim. Amaa üstten foto çekip vertexi görünce biraz moral bozukluğu oluyor :) bu bölgenin akıbeti ne olur bilmiyorum ama Saçlar uzayınca fazlaca kel kel parlarsa orası hayal kırıklığı olur bende:) yakınlaştırırsanız o bölgede çooook ince saçlar var onlar eskiden de vardı cansız gibi yine. Finasterid etkisiyle saç formul yakalarsa yolun sonu aydınlık deriz heralde 🙄 şimdiden yorum ve desteğiniz için teşekkürler

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 27 Mayıs 2021, 02:17:58 »
Ekiminiz sağlıklı ilerliyor, üstten çekince malesef vertex seyrek ise rahatsız eder herkesi. Ekilenler çıkar ise biraz daha koyu gözükür. Yıkamaları eskisi gibi yapın, hassas yapıyorsunuz hàla sanırım, çok dökülmemiş.

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 27 Mayıs 2021, 10:16:13 »
Yıkamaları eskisi gibi yapıyorum aslında. Epeyde dökülüyor yıkarken. Belki şok dökülme evresini güzel kapatırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 27 Mayıs 2021, 10:45:40 »
Şok dökülmen devam ediyor kafanı sert yıka artık hocam ve güzel durula. Süreç sağlıklı
Global Moderator

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 27 Mayıs 2021, 14:05:59 »
Aslında öyle yapıyorum ama bakalım daha da sert yıkarım artık

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 27 Mayıs 2021, 14:10:17 »
Aslında öyle yapıyorum ama bakalım daha da sert yıkarım artık

Tamam dostum.
Global Moderator

sacliadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 27 Mayıs 2021, 15:39:10 »
dostum benden bir ay sonrasın tam, süreci takipteyim. şok dökülmen bitince görüşmek üzere!

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 27 Mayıs 2021, 23:21:06 »
dostum benden bir ay sonrasın tam, süreci takipteyim. şok dökülmen bitince görüşmek üzere!

Sağol hocam sizinde ekiminizi inceledim çok sağlıklı görünüyor. Herkes için en güzeli olsun inşallah

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2021, 09:14:04 »
Selamlar, sabah uyandığımda ön kısımda kabuklanma olduğunu fark ettim. Durduk yere bu neden olur sizce? Gece bu kadar sert kaşısam uykumdan uyanırım heralde. O yüzden kaşıdığımı sanmıyorum. Sabah sabah canımı sıktı bu

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 29 Temmuz 2021, 21:23:30 »
Herkese merhaba, 90 gün geride kaldı yukarıdan ve önden foto paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Aynı resimleri merkeze ilettim onların yorumu sürecin iyi yönde devam ettiği oldu. 6. Ayda tekrar resim gönderecekmişim

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 29 Temmuz 2021, 21:28:16 »
Herkese merhaba, 90 gün geride kaldı yukarıdan ve önden foto paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Aynı resimleri merkeze ilettim onların yorumu sürecin iyi yönde devam ettiği oldu. 6. Ayda tekrar resim gönderecekmişim

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2021, 18:21:27 »
Merhaba, saç ekiminin 140. günündeyim. Bi önceki paylaşımı 90. günde yapmıştım. Ben sanki sadece saçların uzadığını hissediyorum. 90 ile 140 arasında saç uzaması dışında bi fark görmüyorum :( sizce nasıl gözüküyor?

Kroos

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2021, 18:22:54 »
Merhaba, saç ekiminin 140. günündeyim. Bi önceki paylaşımı 90. günde yapmıştım. Ben sanki sadece saçların uzadığını hissediyorum. 90 ile 140 arasında saç uzaması dışında bi fark görmüyorum :( sizce nasıl gözüküyor?

Facebook Twitter Instagram