Gönderen Konu: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey  (Okunma sayısı 3696 defa)

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
Ynt: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey
« Yanıtla #45 : 25 Nisan 2021, 21:18:44 »
Ben de 2000liyim saclarimin dokulmesi cok hizlandi. Profilimde fotolar var. 2yildir xpecia+minox kullaniyorum ama farkli biseyler yapmak istiyorum artik fine basliycam galiba. Haftaya doktora gorunucem tahlillerimi yaptiricam. Sen de Doktora gittiginde buraya da yazsana soylediklerini bu yaslarda problemliymis biliyosun

Ben minoxu hep başlayıp bıraktım. Şuan sadece iğneleme yapıyorum. Benim kan değerlerim hep normal çıkıyor hatta fazla bile çıkıyor kan veriyorum. Multivitamin zma
c d vitamini kullanıyorum zaten ve ek olarak en az 2 öğün yeşillik. Her doktor gibi önermiyicektir ama hayırlısı bakalım.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 04 Mayıs 2021, 10:02:36 »
Ben minoxu hep başlayıp bıraktım. Şuan sadece iğneleme yapıyorum. Benim kan değerlerim hep normal çıkıyor hatta fazla bile çıkıyor kan veriyorum. Multivitamin zma
c d vitamini kullanıyorum zaten ve ek olarak en az 2 öğün yeşillik. Her doktor gibi önermiyicektir ama hayırlısı bakalım.

Doktordan geldim simdi. Bu adama 2.gidisim. 6 ay once ilk gittigimde xpecia+minoxil+ketoral sampuan onermisti. Bugun bunladsan baska bisey veremem yapicak bisey yok dedi. Test istedim bikac tane. O testleri ilk gittigimde yaptirmisim simdi yaptırmadı o yuzden değerler normal dedi. Fin konusunu actim. Yasim 20 en azından topikal kullaniyim dedim. Oyle seyleri kullanma birakinca daha cok dokulur dedi. Kafana takma daha çok dokukur diyo :D? Sagolun hocam cok yardimci oldunuz.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 04 Mayıs 2021, 10:26:59 »
Doktordan geldim simdi. Bu adama 2.gidisim. 6 ay once ilk gittigimde xpecia+minoxil+ketoral sampuan onermisti. Bugun bunladsan baska bisey veremem yapicak bisey yok dedi. Test istedim bikac tane. O testleri ilk gittigimde yaptirmisim simdi yaptırmadı o yuzden değerler normal dedi. Fin konusunu actim. Yasim 20 en azından topikal kullaniyim dedim. Oyle seyleri kullanma birakinca daha cok dokulur dedi. Kafana takma daha çok dokukur diyo :D? Sagolun hocam cok yardimci oldunuz.

Ben de ayarlanabilir dermastamp aldım. Bigjoy harecare ve proxine de aldım. İçeriğine bakabilirsiniz xpeciadan daha güçlü ve daha ucuz. Kaliteli marka birde diğer ürünlerini de kullanıyorum. Bu bahsettiğim 3ünü de kargoladim birkaç gün içinde elimde olur. Bu arada proxine ve harecareyi daha önce ayrı ayrı kullanmıştım ve fayda sağladığını söyleyebilirim 2sinin de. Şimdi ise beraber kullanacağım.

Fin olayına gelirsek benim özel sağlık sigortası bitmiş babamın yenilemesini bekliyorum öyle gidicem. Haftada 1 2 kere olsa bile fin kullanmayı düşünüyorum.
  • Yaşınız 19

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 04 Mayıs 2021, 12:48:04 »
Ben de ayarlanabilir dermastamp aldım. Bigjoy harecare ve proxine de aldım. İçeriğine bakabilirsiniz xpeciadan daha güçlü ve daha ucuz. Kaliteli marka birde diğer ürünlerini de kullanıyorum. Bu bahsettiğim 3ünü de kargoladim birkaç gün içinde elimde olur. Bu arada proxine ve harecareyi daha önce ayrı ayrı kullanmıştım ve fayda sağladığını söyleyebilirim 2sinin de. Şimdi ise beraber kullanacağım.

Fin olayına gelirsek benim özel sağlık sigortası bitmiş babamın yenilemesini bekliyorum öyle gidicem. Haftada 1 2 kere olsa bile fin kullanmayı düşünüyorum.
haftada 1 2 kere kullanmak dalgalanma yapar daha çok döker çünkü dht aniden saldıracak bu arada bahsettiğiniz bu vitaminlerde proxine nedir bulamadim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 04 Mayıs 2021, 13:25:43 »

bigjoy marka vitamin ikiside. ben de ilk defa şimdi gördüm. proxin'in içinde cüce palmiyesi varmış. saw palmetto kullanacağıma bunu kullanırım. sen nasıl kullanacaksın bu ikisini sabah birini akşam birini olarak mı. xpeciadan buna geçmeyi düşünüyorum şu an.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 04 Mayıs 2021, 13:32:41 »
Xpecia daha iyi içinde biotin felanda var proxine için söylüyorum xpeciayla aynı fiyata geliyor dikkat edin orda besin değerlerin de 60 kapsül lun her servisi 2 kapsulden oluşuyor 2 kapsule 320 mg vermiş sawı onun yerine xpecia kullanib

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 04 Mayıs 2021, 16:55:11 »
Xpecia daha iyi içinde biotin felanda var proxine için söylüyorum xpeciayla aynı fiyata geliyor dikkat edin orda besin değerlerin de 60 kapsül lun her servisi 2 kapsulden oluşuyor 2 kapsule 320 mg vermiş sawı onun yerine xpecia kullanib

hocam şimdi baktım xpecianın da iki kapsulunun içinde 340mg var toplam. harecare'in içinde de biotin varmış aynı miktarda. sabah harecare+saw palmetto, akşam proxine kullanmayı düşünüyodum. siz neden xpecia öneriyorsunuz?
  • Yaşınız 21

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 04 Mayıs 2021, 17:20:35 »
hocam şimdi baktım xpecianın da iki kapsulunun içinde 340mg var toplam. harecare'in içinde de biotin varmış aynı miktarda. sabah harecare+saw palmetto, akşam proxine kullanmayı düşünüyodum. siz neden xpecia öneriyorsunuz?
hocam xpecia direk sac için zaten gereken bileşenleri vitaminleri veriyor yani sadece xpecia kullanmak biraz daha mantıklı geliyor

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 04 Mayıs 2021, 17:24:01 »
Ha ama sorarsan benim aklımda olan ocean veya natures omega 3, natures multivitamin man ve oral hint yağı cunku bunlar bilinen marka ve vitaminler veya xpecia eklemek istersen multivitamini çıkara bilirsin ben topikal engelliyorum zaten o yüzden oral dht baskilamak bana değil

Facebook Twitter Instagram