Gönderen Konu: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey  (Okunma sayısı 3685 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2021, 01:43:02 »
igf ne ve niye ekimi şimdi yaptırmıyım. Bu yaşta ekilen saçlar dökülür mü? (Dökülecek olanlar dökülecek evet fakat ekilenler ne olur?)
ekimi ileriki yıllar şimdi değil.o zamana kadar olanı koru diyorum.igfde bir uygulama saçın buyumesi amaçlanıyor.nette saç için igf diye arastır.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2021, 02:02:04 »
şu an yasın gelene kadar bloker losyon veya igf mezoterapi falan bu tarz uuygulamarlar elde tutabildiğini tut.senden daha erken yasta bir arkadasımın saçı boyleydi 20 sene gecti gene boyle kaldı tabi çok nadir gorulen bir ornek bir gencte daha boyle olmuştu.finasteride bu yasta bulaşma saçlı deride yüzde 38 baskılar saw palmetto atıom yüzde 3 5 gibi dusun.etkili değil.şimdilik dokulmeyi yavaslat tabi sağlığınla oynamadan bloker losyon veya 2 3 ayda bir uygulanan mezo igf falan vs... . askerden sonra hem ekim olursun hem gene korumaya devam sonra yas 24 25 olunca finasteride geçiş yaparsın.

24 Yaşımda fin e başlamamın ne anlamı var hepsi gitmiş olucak zaten. Psikolojim iyice bozuluyor.
  • Yaşınız 19

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2021, 02:18:26 »
 daha erken yasta bence tehlikeli.dhtyi baskılıyorsun sonucta.karaciğer beyin cinsellik için hayati hormon.o zamana kadar lokal mucadele verirsin dısardan surulucek şeyler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2021, 02:21:50 »
Türk forumlarında yaş olayına çok takılıyolar ingilizce rusça türkçe çok forum gezdim makale okudum yurt dışında 17 yaşında bile şeker gibi atıyolar hapı ben de 19 yaşındayım ve fine başladım yaklaşık 3 aylık araştırma sonucu ben senin yerinde olsam direk giderim bütçemin yeteceği en iyi saç ekim merkezine saçımı ektiririm ve direk finasa başlarım tabi bu tamamen benim fikrim

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2021, 04:03:03 »
Bana geliyor dökülme durup tam şeklini alsa bile donor çok kuvvetli kalacak . Valla bu yaşta çok üzüldüm haline Allah yardımcın olsun .
Benim yaşım da 20 .
Bu yaşlarda finasterid kullanmak onerilmiyor , zaten pek sıcak da bakamıyorum birde kullanmadığım bir şeyi de tavsiye edemem .
Örnek vereyim ben xpecia , kabak çekirdeği yağı , magnezyum yağı (haftada 1-2 ) , kanazol ile haftada bir yıkama , her gün 10-15 dk sert sıkmalı masaj yapıyorum birde igneleme ekleyeceğim en kısa zamanda . Belki size de faydası dokunur .

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2021, 10:57:43 »
Türk forumlarında yaş olayına çok takılıyolar ingilizce rusça türkçe çok forum gezdim makale okudum yurt dışında 17 yaşında bile şeker gibi atıyolar hapı ben de 19 yaşındayım ve fine başladım yaklaşık 3 aylık araştırma sonucu ben senin yerinde olsam direk giderim bütçemin yeteceği en iyi saç ekim merkezine saçımı ektiririm ve direk finasa başlarım tabi bu tamamen benim fikrim

Yan etkisini görürsem bırakırım diyicem de kalıcı etkilenenler de var. Kimisi çok karşı fin e kimisi bişey olmaz diyor. Yan etkileri için %2 diyolar fakat o kadar düşük olduğunu yanmıyorum %5 civarındadır bence. %5 zaten kalıcı olmayan sorunların da içinde değil mi? Kalıcı olarak bi sorun olmasının yüzdesi %1,2 gibi bişey.
Bu yaşta saç ektirme diyenler var onlar neden diyor mesela. Görüldüğü üzere saç kalmamış 24te uçak pisti olunca mı yaptırayım? Yanlış anlaşılmasın amacım dalga geçmek değil de nedenini söyleyin yani. Bir de fin i 21 yaşında falan önermeye başlıyolarmış. 2sene erken ya da geç almamın bu kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Yan etkisini görüceksem şuan da görürüm. Ama derseniz ki kalıcı olanı görme şansın azalır o zaman düşünürüm. Bana yapmamı söylüyosunuz sağolun da nedenlerini de verin ben de ona göre kafamda ölçüp biçiyim.
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2021, 11:09:38 »
Bu saça fin iyi gelir mi yoksa geç mi kaldım
  • Yaşınız 19

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2021, 12:44:59 »
Yan etkisini görürsem bırakırım diyicem de kalıcı etkilenenler de var. Kimisi çok karşı fin e kimisi bişey olmaz diyor. Yan etkileri için %2 diyolar fakat o kadar düşük olduğunu yanmıyorum %5 civarındadır bence. %5 zaten kalıcı olmayan sorunların da içinde değil mi? Kalıcı olarak bi sorun olmasının yüzdesi %1,2 gibi bişey.
Bu yaşta saç ektirme diyenler var onlar neden diyor mesela. Görüldüğü üzere saç kalmamış 24te uçak pisti olunca mı yaptırayım? Yanlış anlaşılmasın amacım dalga geçmek değil de nedenini söyleyin yani. Bir de fin i 21 yaşında falan önermeye başlıyolarmış. 2sene erken ya da geç almamın bu kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Yan etkisini görüceksem şuan da görürüm. Ama derseniz ki kalıcı olanı görme şansın azalır o zaman düşünürüm. Bana yapmamı söylüyosunuz sağolun da nedenlerini de verin ben de ona göre kafamda ölçüp biçiyim.
şuan senin saçın gibi olup 30 yaşında olan adamlar ekim oluyor ozaman ona da bekle demek gerekir sen iyi bir ekim merkezine git ve bence fin başla hiç olmazsa o üstte kalan saçları korur ve ekim yapılınca kapayıcılık artar daha yaşımız genç 24-25 yaşını bekleme en güzel zamanlarımız ben de bu fikirle başladım fine Allaha şükür yan etki yok şuan

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2021, 14:44:44 »
Bu saça fin iyi gelir mi yoksa geç mi kaldım
Geç kalmadın ama sonuç vermesi uzun sürer şuan başlasan, bu yaşdada böyle bi ilaç kullanılmaz açıkçası, şuan kullanabileceğin en optimal tedavi xpecia+minox+iğneleme gibi, donör bölgen bu yoğunluda kalırsa  kaç sene sonra fin kullanıp üzerine ekim yaptırırsın

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2021, 17:34:37 »
Geç kalmadın ama sonuç vermesi uzun sürer şuan başlasan, bu yaşdada böyle bi ilaç kullanılmaz açıkçası, şuan kullanabileceğin en optimal tedavi xpecia+minox+iğneleme gibi, donör bölgen bu yoğunluda kalırsa  kaç sene sonra fin kullanıp üzerine ekim yaptırırsın

Ne kadar sürede sonuç verir?
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2021, 17:38:22 »
Losyon fin kullansam? ve bazı ürünler varmış ru58841 benzeri trde bulunabilen var mı
  • Yaşınız 19

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 22 Nisan 2021, 21:18:16 »
 sahsen ben losyon finin pek işe yarayacağını dusunmuom.ekimci serkan bayağı ovuyormuş.rudan beklenti yuksekti oda bekleneni vermedi diyorlar genede tum ru kullanıcıları ile konusmak gerek eskiden minox finden sonra 3. spiro idi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #27 : 23 Nisan 2021, 04:04:30 »
Kardeşim öncelikle canını sıkma derim ölüme çare yok gerisi sende bitiyor saçlarını seviyorsan güzel disiplinli bi tedaviye başla maddi durumun nasıl bilmiyorum ama minox içine dutasterid ekleyip günde 5-5 fıs sabah akşam sıkıp dermaroller ile desteklemeni öneririm dökülmen fazla ilerlediği için finasterid kullanmak gerekli gibi kel kaldıktan sonra kullansanda bi anlamı kalmaz yani ama forumda 30 yaşlarında yeniden saçı çıkan adamlar var ki , senin dökülme geçmişin yakın bi sürece dayanıyor daha hızlı sonuç alırsın bence elini çabuk tutarsan

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #28 : 23 Nisan 2021, 04:18:44 »
Bende 18 yaşındayım saçları direkten döndürdüm.Sende bence tedavine başlamalısın minoxil finasterid vs ne kullanacaksan bana sorarsan düzelir büyük ölçüde ama bu yaşta ekim pek sıcak gelmiyor kimseye, bencede öyle  şimdi ektirsen var olan saçların dökülünce yine benzer bir görüntü ortaya çıkacak.
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 23 Nisan 2021, 11:46:47 »
Maddi durum ortalama üstü diyebiliriz ve ailem sağolsun para kısmıyolar bu konuda. Fin ya da dut için haftaya hastaneye gideceğim. İgf öneren bir arkadaş vardı uygulamasını vs izledim ve önerebileceğiniz serum var mı ve etkisi nasıl? Dermastamp ile kullanmayı düşünüyorum. Bu fin ve dut için reçete şart dimi?

Dht yi baskıladıktan sonra sporda geri düşme çok olucak mı?
  • Yaşınız 19

Facebook Twitter Instagram