Gönderen Konu: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey  (Okunma sayısı 3678 defa)

Unkownnn

• Full Member
Ynt: 19 Yaşında Yapılabilecek En iyi Şey
« Yanıtla #31 : 23 Nisan 2021, 19:29:13 »
Maddi durum ortalama üstü diyebiliriz ve ailem sağolsun para kısmıyolar bu konuda. Fin ya da dut için haftaya hastaneye gideceğim. İgf öneren bir arkadaş vardı uygulamasını vs izledim ve önerebileceğiniz serum var mı ve etkisi nasıl? Dermastamp ile kullanmayı düşünüyorum. Bu fin ve dut için reçete şart dimi?

Dht yi baskıladıktan sonra sporda geri düşme çok olucak mı?
bence finasteridle başla 1.25 mg 5-6 ay kullanıp sonra 0.5 mg düşür tabi yanında dermaroller ve minoxil kullan bence senin durum ilerlemiş çünkü hatta 10 dutasterid minox içersine ekle gelişme olduktan sonra hafifletirsin tedaviyi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2021, 20:44:00 »
 önerebileceğim bir serum yok.hemen karar verme dahada arastır programını ondan sonra belirle herkesten akıl al arastırmalarınıda birleştir oyle uygulamaya gec
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Artyom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2021, 22:32:53 »
Dostum bence direkt ekim yaptır, sonrasında dut + minoxidil + dermaroller  kullan yüksek oranda toparlarsın. Finasterid veya dutasteridin yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. Ben 22 yaşındayım, nw1 durumdayım ama genel olarak bir seyrelme var. Dutasterid+ minoxidil+ xpecia + dermaroller kullanıyorum 40 gün kadardır. Dökülmelerim yarıya indi. Öncesindede 3 ay sadece minoxidil kullandım pek bir etkisini görmedim açıkçası. Dutasterid bende yan etki yapmadı, hatta aksine libidom daha da yükseldi. Hiç yan etki almadan yıllarca kullanan insanlar var, yan etki alanlarda var. Birkaç hafta dene baktın bir sıkıntı yok devam et. Bahsettiğim ilaçların hepsi reçetesiz bu arada.
-Minoxil ( Sabaha, akşam 5'er fıs)
-Dutasterid ( 2 günde 1)
-Xpecia (Sabah, akşam 1)
-Dermaroller 1mm 540 iğne (3 günde 1)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2021, 22:44:43 »
 hocam 19 yasında bir arkadasa dut onermek mantıksız.fda onaylı finasterid bile tartışılırken 24 25 yas beklenirken 19 yasında dut ağır kaçar.dht karaciğer beyin ve cinsellik için hayati hormon.dutla bu yasta baskılamak sorun yapabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 23 Nisan 2021, 23:11:36 »
fin in yarılanma ömrü varmış zaten 12 saat baskılıyıcak sonraki 12 saat baskılamıyıcak başlayasım var fakat önce bir doktorla görüşmek istiyorum. Sakın kullanma tarzı bişey demeden gerçekten dinleyip yanıt verir umarım. Saç dökülmem aynı babam gibi o yüzden onun donör bölgesine baktım ve gayet sağlam duruyor. Tabi bu da saç ektirme düşüncemi arttırdı. Sonuçta adamın donör sağlam benim de şuan öyle ve ileride de öyle olur büyük ihtimalle. Öğrenciyim ve uzaktan eğitim alıyoruz malum ve ektirebilmek için hayatımda bundan güzel bi vakit olmadığını düşünüyorum. İlk sayfada saç fotosunu atmıştım öne 5000 ekilmeli ve 2 seans demişti. Doğru bir karar mıdır sizce?
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 23 Nisan 2021, 23:14:15 »
Şuan için ekim yapsam ve fin kullansam gayet yeterli olur dimi? Birkaç sorum daha olucak. Ekimden kaç gün sonra iğnelemeye başlamalıyım ve igfyi en erken ne zaman kullanabilirim?
  • Yaşınız 19

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 23 Nisan 2021, 23:24:16 »
 finin yeterli olup olmayacağı kullanmaya basladıktan sonra vericeği tepkiden belli olur .kodlanmış genetik agresif dokulmene bakar.birde aşırı ışıkta olmayan fotoları atsan.diğer uygulamaları zamanla yaparsın.normal ışıkta fotoların yokmu

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #38 : 24 Nisan 2021, 02:24:21 »
Güzel kardeşim şu yaşında ekim yapsan sanki ekim yapılan saç dökülmeyecekmi dht hormonlarının en çok zarar verdiği yaşlar 18-26 yaş arası olduğu söyleniyor ekim yaptırsan bile dökülür büyük kısmı onu geçtim şuan ekimcilerin çoğu destek adına finasterid öneriyor forumda ekim konularında görebilirsin ekimden önce bence saçlarını kurtarmaya bak donör bölgeni bu yaşlarda boşa harcama derim bi dost tavsiyesi yine kendin bilirsin

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 25 Nisan 2021, 10:43:57 »
Güzel kardeşim şu yaşında ekim yapsan sanki ekim yapılan saç dökülmeyecekmi dht hormonlarının en çok zarar verdiği yaşlar 18-26 yaş arası olduğu söyleniyor ekim yaptırsan bile dökülür büyük kısmı onu geçtim şuan ekimcilerin çoğu destek adına finasterid öneriyor forumda ekim konularında görebilirsin ekimden önce bence saçlarını kurtarmaya bak donör bölgeni bu yaşlarda boşa harcama derim bi dost tavsiyesi yine kendin bilirsin

DHT ekilen saçları da döküyor diyosun yani. Kimisi diyor kıl kökü dhtye duyarlı(Yani ektir bişey olmaz). Kimisi de o bölgenin sorun olduğunu söylüyor(Ekim işe yaramaz).
O zaman fin ve iğneleme ile başlıyıcam büyük ihtimalle. Fin in yan etkisini görmezsem ektirmek mantıklı olur mu? ve fin in yan etkisi ortalama ne zaman görülmeye başlıyor. İlk kullanımdan itibaren mi yoksa 1 2 yıl sonra mı?
Kimisi diyor ilk zamanlar ötmüyor 6 ay sonra libido tavan 1 yıl sonra kuş ölü. Cidden bu kadar dalgalı mı gidiyor?
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 25 Nisan 2021, 10:45:37 »
Ve fin yan etki göstermezse saç dökülmesini azaltacak etkilerin de azaldığını söylüyolar bu doğru mu
  • Yaşınız 19

SelamBebek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 25 Nisan 2021, 12:44:56 »
https://urun.n11.com/maske-ve-serum/kodenes-igf-dokulme-onleyici-serum-10-x-6-ml-P401912749

IGF yazıyor ancak içinde sadece ekstatlar falan var. Nerden IGF yi bulabilirim?

Bu ekstrartlar igf üretiminde kullanılıyo olabilir o zaman oral yolla almak daha mantıklı olmaz mı?
  • Yaşınız 19

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 25 Nisan 2021, 14:58:15 »
 finasterid yüzde 40 yavaslatır.igfnin içinde buyume faktoru onemlidir.nereden bulubilceğini bilmiyorm.merkezleri ara sor istersen uygulayanlar nereden satın alıyor

Unkownnn

• Full Member
« Yanıtla #43 : 25 Nisan 2021, 20:27:15 »
Kuş öldü dirildi bilemem ama kendim kullandığımda gözlemlediğim meni miktarında azalma ve sıvılaşma bunun dışında ereksiyon problemi yaşadım sabah ereksiyonları hiç olmuyordu bırakma nedenim yan etkileriydi şuan bırakalı 1,5 ay falan oldu saçlarım inanılmaz dökülüyor fakat yan etkileride geçti gitti şuan normal hayatıma devam ediyorum birde beni aşırı mutsuz hale getirmişti son 2-3 ay da ama ilk aylarda fena mutlu oluyor insan saçlar yerine geliyo diye tercih senin ama önereceğim bi ilaç değil fakat senin saçların durumuna en uygun finasterid minoxil geliyor bana göre bunlarla 2-3 sene idare edebilirsen güzel olur

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 25 Nisan 2021, 21:11:30 »
Ben de 2000liyim saclarimin dokulmesi cok hizlandi. Profilimde fotolar var. 2yildir xpecia+minox kullaniyorum ama farkli biseyler yapmak istiyorum artik fine basliycam galiba. Haftaya doktora gorunucem tahlillerimi yaptiricam. Sen de Doktora gittiginde buraya da yazsana soylediklerini bu yaslarda problemliymis biliyosun
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Facebook Twitter Instagram