Arkadaslar bende hepizinin sorunu gibi sac dokulmesi sorunundan muzdarib birisi olarak en son olarak 29 mart 2017de sac
ektirmeye karar verdim biraz erken oldu ama genetik sanirim ne yaptiysam onune gecemedim 17 yasindan beri sacim dokuluyor
aslinda bastan dokulmesi pek rahatsiz etmedi cunku asiri slk sac oldugu icin yon veremiyordum ama dokulme 19 lu yaslara dogru
kendini iyice belli etmeye basladi ardindan askerlik felan araya girince ozen gosteremedim ve 22 de tamamen neredeyse ust acildi
buda benim sosyal hayatimi etklimeye basladi moral bozuklugu vesayre bi kac kere ozel doktora gitsemde bi kan testi alip
genetik deyip gecistirdiler velhasil sonuc olarak kritik erken olmasina ragmen en guzel yaslarimi sacsiz gecirmemek icin
koyuldum guvenilir bi sac ekim merkezi aramaya arenemed gerek konum gerek sosyal medyayi aktif kullandigindan ve unlulerin
ragbet gosterdiginden secimimi o yonde kullandim
ama sacdiblerinde asiri derece bi yaglanma mantar egzema gibi bi olay vardi belkide sacimi doken etmen buydu ilk once bunu cozdum sizde bilirsiniz seboreik dermatit aslinda cozulmuyor sadece ona karsi sampuan ve ilac ile kontrol altina alinabiliniyor
ve slk banyo yaptimmi ortaya cikiyor sac dibinde boyle katman gibi kasidimmi tirnagin ici fuull yag doluyor icine deri sac ne olursa geliyor bence sacimi bu illet doktu diye dusunuyorum ama sonra aklima tepe bolgesinde bu olay olmuyor onun icin genetik
diyorum veya hepsi biyandanda etkilemis olabilir bu seboreik dermatit den muzdarib olan arkadasla ulasabilir kolay yolu varsa anlatsinlar
Ekim saat 13>30 Sularinda baslandi gece saat 11>45 gibi bitti baya uzun bi surec oldu fazla greftden dolayi muhtemelen
bastan grefler toplandi sonra kanal acildi bi kisim sonra sac toplanmaya tekrar baslandi sonra geri kalan grefler alindi
ve yemek arasindan sonra 4 saatlik bir ekim gerceklesti