Gönderen Konu: Xpecia + Solgar Biotin + 1/3 Proscar  (Okunma sayısı 2009 defa)

Ustaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Xpecia + Solgar Biotin + 1/3 Proscar
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2021, 00:35:03 »
10 günde 1 başlayın, deri yenilenmesine göre 7 günde 1e düşürürsünüz, sonuç aldıkdan sonra 30 günde 1 kullanılıyor genelde, ben 7 günde 1 yapıyorum daha sonuç alma aşamasına gelemedim. Dermaroller yerine dermastamp 1.5mm öneririm, dermarollerın deride oluşturduğu yara dik olmuyor deriden çıkarken verdiği hasar sağlıklı değil, dik açı ile girip çıkması lazım. Maddi durumunuz iyi ise dermapen en iyisidir, dr pen a6 marka-modeli kullanılıyor genelde, en yüksek verimi dermapenlerden alırsınız.

Minox hakkında çok bilgim yok kullanan kişiler daha sağlıklı bilgiler verecektir, bazıları günde 2, bazıları günde 1 kullanıyor ama hergün kullanılması şart.

İlk kez kullanıcam dermapeni şimdilik o kadar pahalı bir şey alamam ama dermastamp dediğiniz ürünün linkini atabilir misiniz rica etsem ben baktım ama bir sürü modeli çıktı. Ayrıca minoxili bırakınca dökülme hızlanır mı?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 22 Nisan 2021, 00:49:28 »
Alışveriş sitelerinde var dermastamp yazıp en çok satanlara bakın dr. pen markalı çıkar zaten. Minoxu bırakınca dökülme hızlanmaz eski haline döner, kullandığınız süre boyunca genetik dökülmeniz devam ettiği için eskisinden dahada kötü olur muhtemelen ancak bunu minox yapmış olmaz.

Ustaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Nisan 2021, 00:57:04 »
Alışveriş sitelerinde var dermastamp yazıp en çok satanlara bakın dr. pen markalı çıkar zaten. Minoxu bırakınca dökülme hızlanmaz eski haline döner, kullandığınız süre boyunca genetik dökülmeniz devam ettiği için eskisinden dahada kötü olur muhtemelen ancak bunu minox yapmış olmaz.

Teşekkürler ürünü sipariş vericem bu hafta umarım faydasını görürüm minoxla.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2021, 01:09:12 »
Teşekkürler ürünü sipariş vericem bu hafta umarım faydasını görürüm minoxla.
İğneleme yaptıktan sonra minox kullanma bi kaç saat

Ustaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2021, 03:14:13 »
İğneleme yaptıktan sonra minox kullanma bi kaç saat

Çok teşekkürler, dikkate alıcam.

Facebook Twitter Instagram