Gönderen Konu: Serkan Aygın 4020 Greft 16.02.2021  (Okunma sayısı 6383 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın 4020 Greft 16.02.2021
« Yanıtla #30 : 26 Haziran 2021, 12:20:31 »
Dostum senin adına çok sevindim. Şu hali bile çok çoo güzel olmuş. O kalan izi de, Serkan hoca hallederiz dediyse, gerisini düşünme. Serkan hpca forumda sıkça örneğinde olduğu gibi, ekimini sonradan düzeltmekten kesinlikle çekinmiyor. İşinin arkasında duran bir merkez.

Hiç hiç olmadı, çok küçük alan, lazer veya iğneli epilasyon araştırabilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 26 Haziran 2021, 12:23:10 »
teşekkürler hintell bence de ekim güzel gidiyor şu an süreçle ilgili canımı sıkan tek bir konu var sol kısımda işaretlediğim yerde biraz iz kaldı ve kök bırakılmış.bana iz kalmaz demişti Serkan Hoca,hatta sonrasında geçer dendi krem tavsiye etti ama yine aynı gerçi merkezle konuştuğumda arkasındalar süreç sonu ne gerekiyorsa yaparız dendi sence o kısım düzeltilebilir mi

Yani senin ekim ciddi bir düzeltme ekimi olduğu için önceki merkezin yaptığı skar izleride olabir(tahmin) ya da o kadar da biraz olur orada eski saçlardan alım olduysa? Oldumu?

Bunların dışında eski haline göre harika olmuş simdiden takılma onlara bir sekılde çözülür
Global Moderator

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 26 Haziran 2021, 16:54:57 »
Dostum senin adına çok sevindim. Şu hali bile çok çoo güzel olmuş. O kalan izi de, Serkan hoca hallederiz dediyse, gerisini düşünme. Serkan hpca forumda sıkça örneğinde olduğu gibi, ekimini sonradan düzeltmekten kesinlikle çekinmiyor. İşinin arkasında duran bir merkez.

Hiç hiç olmadı, çok küçük alan, lazer veya iğneli epilasyon araştırabilirsin.
teşekkür ederim güzel düşüncen için merkez cidden insana güven veriyor Serkan Hoca olsun çalışanları olsun öncesi ve sonrası çok iyi davrandılar bana.benim şimdi sadece sürekli baktığım için gözüme çarpıyo ondan rahatsız ediyo bazen bir de dışardan bakanlar için o bölgede bir şey olduğu belli oluyor dikkat çekiyor ondan kaynaklı yine de eski haline göre şu an bile iyi haklarını yemiyim süreç sonuna kadar Serkan Hocayı bekleyicem artık kendisi en iyi kararı verir dediğim lazer yöntemlere de göz gezdirecem tekrar sağol

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 26 Haziran 2021, 17:06:26 »
Yani senin ekim ciddi bir düzeltme ekimi olduğu için önceki merkezin yaptığı skar izleride olabir(tahmin) ya da o kadar da biraz olur orada eski saçlardan alım olduysa? Oldumu?

Bunların dışında eski haline göre harika olmuş simdiden takılma onlara bir sekılde çözülür
evet o da bir ihtimal eski saçlardan alım oldu zaten şakaklar martı gibiydi :D ekip yanları komple aldı diye biliyorum en ön bölgededen de çoklu greftleri alıp temizleyip 1cm falan geri çekmişler resim eski ekim söylemeye gerek yok zaten ama:)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 26 Haziran 2021, 19:00:03 »
teşekkür ederim güzel düşüncen için merkez cidden insana güven veriyor Serkan Hoca olsun çalışanları olsun öncesi ve sonrası çok iyi davrandılar bana.benim şimdi sadece sürekli baktığım için gözüme çarpıyo ondan rahatsız ediyo bazen bir de dışardan bakanlar için o bölgede bir şey olduğu belli oluyor dikkat çekiyor ondan kaynaklı yine de eski haline göre şu an bile iyi haklarını yemiyim süreç sonuna kadar Serkan Hocayı bekleyicem artık kendisi en iyi kararı verir dediğim lazer yöntemlere de göz gezdirecem tekrar sağol

Hacım bir de yara iyileşmesini hızlandırmak için tip1 ve tip3 kolajen içeren bir takviye kullanmayı düşünebilirsin. Cilt için tip1-3 kolajen, eklemler için tip 2 kolajen iyi geldiği söylenior. Bana ekim merkezim, cildim de hassas ve çok kızardığı için kolajen desteği kullanmamı tavsiye etmişti. Bir ay oldu ekim olalı ondan beri kullanıyorum. Faydası olmuş mudur bilmiyorum ama 3-5 ay daha kullanmayı desteklemeyi düşünüyorum. Zamanla görürüz inş faydasını.

Sen de ekim merkezine bir danış istersen bunu. Şakakta söküm yapılan yerdeki izlerin iyileşmesi için güzel bir takviye olabilir bence.

Ben tablet şeklindeki 1000 mg lık falan ürünleri değil, şase şeklinde (1 bardak suya karıştırıp tüketiyorum) bir servisinde 9-10gr tip1-3 kolajen içeren (çok az tip2 de var) ürün kullanıyorum. Yükleme olsun mantığında düşündüm açıkcası.

Bunu da bi araştır.

Tekrar geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 26 Haziran 2021, 19:08:43 »
Hacım bir de yara iyileşmesini hızlandırmak için tip1 ve tip3 kolajen içeren bir takviye kullanmayı düşünebilirsin. Cilt için tip1-3 kolajen, eklemler için tip 2 kolajen iyi geldiği söylenior. Bana ekim merkezim, cildim de hassas ve çok kızardığı için kolajen desteği kullanmamı tavsiye etmişti. Bir ay oldu ekim olalı ondan beri kullanıyorum. Faydası olmuş mudur bilmiyorum ama 3-5 ay daha kullanmayı desteklemeyi düşünüyorum. Zamanla görürüz inş faydasını.

Sen de ekim merkezine bir danış istersen bunu. Şakakta söküm yapılan yerdeki izlerin iyileşmesi için güzel bir takviye olabilir bence.

Ben tablet şeklindeki 1000 mg lık falan ürünleri değil, şase şeklinde (1 bardak suya karıştırıp tüketiyorum) bir servisinde 9-10gr tip1-3 kolajen içeren (çok az tip2 de var) ürün kullanıyorum. Yükleme olsun mantığında düşündüm açıkcası.

Bunu da bi araştır.

Bende alman malı kollajen içeren şase şeklinde bir ürün kullanmıştım cilt için sonra bıraktık anlamlı bir değişiklik hissetmedim belkide kısa süreli kullandığım içindir.

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 26 Haziran 2021, 20:31:46 »

Bunu da bi araştır.

çok teşekkürler hocam yarın bi sorayım benim de cilt hassas zaten baya,gerçi şu an o bölge haricinde rahatsız eden bir kısım yok beni ama sadece cilt için bile kullanabilirim faydası olursa bi araştırayım ben onu.sen de istediğin saçlara kavuşursun umarım sağolasın 🙏🏻

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 26 Haziran 2021, 20:43:09 »
Bende alman malı kollajen içeren şase şeklinde bir ürün kullanmıştım cilt için sonra bıraktık anlamlı bir değişiklik hissetmedim belkide kısa süreli kullandığım içindir.

Ne kadar süre kullanmıştın??

İnternette çok memnn kaldıklarına yönelik yorumlar okuyorm da, bizde de iyi etki edecek diye bir şart yok tabi.

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 07 Temmuz 2021, 22:53:03 »
140.gün sizce daha ne kadar gelişir merkezden elime fotoğraflar geçti daha net değerlendirme için
açıkçası bir gelişim yok denemez kesinlikle var zaten medikal tedavi de uyguluyorum  eski halimden de iyi görüntü olarak ama yani çıkanlar sanki görüntü olarak orda gibi tepeden bakınca kapanmış gözüküyor ama
ön hat bazı yerlerde büyük boşluklar var gerisi yine seyrek,şu an için en azından ön hattımın biraz dolmasını beklerdim çünkü eski ekim kötü olsa da oradaki saçların arasına girildi hepsi alınmadı takviye açısından da aksatmadan destekliyorum bilmiyorum çok mu erken düşüncem ama genelde çıkanlar bu aylarda çıkıyor.
son resimde daha net gözüküyor en ufak bir ışıkta hala çok seyrek yani burda odada çekip saçı dolu da gösterebilirim sürekli ama hayat odada geçmiyor sonuçta :)

reyes

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 08 Temmuz 2021, 10:46:33 »
Kucuk, daha yini yini cikan saclar goruyormusunuz?
Ekim Tarihi: 13/03/2021
Ekim Merkezi ismi: Dr Bilgehan Aydın (ikinci ekim) ilk ekim baska yerde
Greft Miktarı: 2400
Yaşınız: 30
Her gun: 1.25 mg finasterid

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20789.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Temmuz 2021, 03:03:32 »
sürecin güzel gidiyor kardeşim gelişim de güzel 140 gün erken bir süre gelişimin hızlı bu saç daha çok gelişir ve güzel olur merak etme
Global Moderator

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 20 Temmuz 2021, 14:25:45 »
herkese hayırlı bayramlar 153.gün biraz daha hacimlendi saçlar
genel olarak ekimden memnunum zaten belirtiyorum bazı kısımlarda boşluklar var ama çok kafaya takılacak değil serkan hoca ileride değerlendirir onun harici sanırım tedavim tepede etkili olmadı ama dökülmede olmuyor stabil devam ediyor gibi şimdilik her şeye aynı şekil devam ediyorum en azından 1 sene sonuç nasıl giderse gitsin devam etmeye çalışıcam.
özellikle yanlardan da çektim bir arkadaş alım ve izlerle alakalı yardım istemişti bundan sonrakilere de fikir olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Temmuz 2021, 19:44:23 »
Gayet güzel gidiyor sürece göre saç gelişimin seninde memnun olman gayet güzel daha çok gelişir saçların
Global Moderator

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 20 Temmuz 2021, 20:21:38 »
teşekkür ederim hintell ilk günden beri moral oluyosun sen bu işin piri olmuşsun artık cidden  :) dediklerin tek tek gerçekleşiyor

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 04 Ağustos 2021, 13:18:26 »
168.gün güneşte öyle 1-2 resim çekmiştim detaylı yorumumu tam 6 ay dolduğunda belirtirim ama gidişattan memnunum farklı ışıklarda attım yine

Facebook Twitter Instagram