Gönderen Konu: Serkan Aygın 4020 Greft 16.02.2021  (Okunma sayısı 6379 defa)

zank

• Yeni üye
  • *
Ynt: Serkan Aygın 4020 Greft 16.02.2021
« Yanıtla #45 : 13 Ağustos 2021, 00:09:56 »
bütün ışıklarda çektim iyisiyle kötüsüyle 6 aylık süreci tamamladım ekimimden memnunum ön tarafım 1 tık daha dolu olsa memnuniyet oranım daha da artardı insan her zaman daha fazlasını istiyor sanırım :) bu şekilde resimdeki gibi kaldırınca biraz göz çekiyo ancak yine de Serkan Hoca ve ekibinin hakkını teslim etmem gerekir gözüm kapalı önerebilirim benim ekimim zor bir ekimdi bunun farkında olarak değerlendirdiğimde kötü bir görüntüden güzel bir görüntü çıktı ortaya.daha kendileri yorumlamadı zaten onun görüşünü de bildiririm

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 18 Eylül 2021, 16:56:53 »
son durum böyle ekimden gayet memnunum serkan hocayla 10.ayda randevulaştık bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum o vakitlerde unutmazsam konuyu güncellerim herkese teşekkürler

kelkalmakistemeyen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 20 Eylül 2021, 15:20:57 »
bence on numara olmuş kardeşim güle güle tara yalnız bir sorum olacak belki hintell hocada görürde cevaplarsa dahada iyi olur şu finanstreid denen ilacı kullandığında bir yan etki gördün mü ? ben görüp bıraktım ama saç ektirmek istiyorum finanstreid kullanmadan bu iş olamaz mı ?

zank

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 21 Eylül 2021, 02:26:03 »
bence on numara olmuş kardeşim güle güle tara yalnız bir sorum olacak belki hintell hocada görürde cevaplarsa dahada iyi olur şu finanstreid denen ilacı kullandığında bir yan etki gördün mü ? ben görüp bıraktım ama saç ektirmek istiyorum finanstreid kullanmadan bu iş olamaz mı ?
merhaba teşekkür ederim güzel temennilerin için.ben ilacı kullanırken bir yan etki görmedim açıkçası ve aktif bir cinsel hayatım var kafamda en ufak bir şey görürsem bırakırım vardı ama dediğim gibi sadece sperm kalitesinde bir düşüklük söz konusu onun haricinde bir şey gözlemlemedim ama bunlar sonuçta vücudun hormonlarıyla oynayan şeyler uzun süreli kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum.başla diyemem kullanma da diyemem doktor değilim ama şöyle bir örnek veriyim ilk ekimimde kullanmamıştım ve çok verim alamadım.ikincide hataya yer yoktu o yüzden destek amaçlı mecburi kullandım,kullanıyorum.saç durumunuz sizi çok rahatsız ediyorsa bir doktorla beraber minimum dozajlarda kullanmanızı tavsiye ederim kullanmayı düşünüyorsanız bol şanslar

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 22 Eylül 2021, 00:51:41 »
ekimin maşallahı var son bir ayda müthiş farketmiş dahada sıklaşırsa tadından yenmez  |-nazarboncugu-|

Shan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 16 Ekim 2021, 09:56:45 »
Hacım bir de yara iyileşmesini hızlandırmak için tip1 ve tip3 kolajen içeren bir takviye kullanmayı düşünebilirsin. Cilt için tip1-3 kolajen, eklemler için tip 2 kolajen iyi geldiği söylenior. Bana ekim merkezim, cildim de hassas ve çok kızardığı için kolajen desteği kullanmamı tavsiye etmişti. Bir ay oldu ekim olalı ondan beri kullanıyorum. Faydası olmuş mudur bilmiyorum ama 3-5 ay daha kullanmayı desteklemeyi düşünüyorum. Zamanla görürüz inş faydasını.

Sen de ekim merkezine bir danış istersen bunu. Şakakta söküm yapılan yerdeki izlerin iyileşmesi için güzel bir takviye olabilir bence.

Ben tablet şeklindeki 1000 mg lık falan ürünleri değil, şase şeklinde (1 bardak suya karıştırıp tüketiyorum) bir servisinde 9-10gr tip1-3 kolajen içeren (çok az tip2 de var) ürün kullanıyorum. Yükleme olsun mantığında düşündüm açıkcası.

Bunu da bi araştır.

Tekrar geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
Merhaba, hangi markanın ürününü tavsiye etmişlerdi?
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 16 Ekim 2021, 11:15:32 »
Çok başarılı bir saç ekimi sonucu güle güle kullan