geçmiş olsun zaten komple kelsin neden önden okadar asagıya indir dönoründe az benimkinide batırdılar 5200 greft aldılar 6 cı ayı gectim yuzde 30 anca cıkmıstır gitti kökler almanyadasın o kadar iyi para kazanıyosun düzgün bi merkeze gitseydin keske
kusura bakma da okudugum en sacma yorum bu.
1. kel oldugum icin sac ektirmeye gidiyorum zaten. Saclarim tamamen olmasa da az bucuk eski görüntüyü saglasin diye. Onun icin de ön cizgi zaten eskisi gibi olmasi lazim. Yoksa benim acimdan sac ektirmeye hic gerek yok. Sirf sacim olsun diye veya sık olsun diye geriye aldirmam cizgiyi.
2. sana gecmis olsun hayirlisi olsun diyebilirim sadece.
3. Almanyadayim diye cok iyi para kazandigimi nerden cikardin. Ben ögrenciyim daha. Birikimlerimle gittim sac ektirmeye. Hatta hem ögrenciyim hem de bir aile gecindiriyorum.
4. Ben Bilgehan Aydindan haberim bile yoktu zaten. Bu forumdan dolayi orayi sectim. Forumda genel olarak öneriliyordu ve hep en iyi 10 arasina giriyordu anketlerde. Yani forum beni yönlendirmis oldu.
5. Asuman Hair ile Bilgehan Aydin arasinda kalmistim. Aslinda Asuman Hanim tercihimdi ama 2000€ istedi benden direkt. Dogru düzgün konusmadi kesip atar gibi cevaplar verdi ve bana daha nakil yapmadan önce Mossi Vitamin ve şampuan al kullan 1 ay da etkisini gösterir dedi. Hem fiyat hem tavirlari hem de reklam kokan hareketleri beni Bilgehan Aydina karar verdirdi.