Konuyu açan bir soru sormuş ve ilk gelen cevap da adam AMK içerikli bir cevap yazmış, manyakmısınız falan demiş
Konuyla ilgili bir bilgin veya cevabın yoksa yazmak zorundamısın? Post kasınca eline ne geçiyor?
Eğer her konuyu açana doktora git diye cevap verilecekse bu forumun amacı nedir tam olarak?
Birde o manyakmısın, amk yazan malum şahıs daha geçenlerde ekim ve spor ile ilgili bir konu açmıştı. Halbuki bu konu 100lerce kez forumda sorulmuş. Buna rağmen başkasına AMK yazarak ahkam kesiyor =)
Ekimden sonra spor yapmakla ilgili 100 tane konu bulurum. Bu kişi buna rağmen sormuştu geçenlerde =)
Konuyu açan kişiye de bilgim olmadığı için cevap veremeyeceğim
Dostum doğrudan bana hitaben cevap verebilirsin çekinmene gerek yok
Hiç öyle malum şahıs öznesine gerek yok
Amk, evet gereksiz bir kullanım olmuş ama amına koyim senin şekline bir küfür olarak alınmasın lütfen, biraz yazım alışkanlığı olmuş, tepki göstermek adına. Soruyu soran arkadaştan da özür dilerim, alındıysa.
Ama gelip buraya hormonlarıyla ilgili soru sormak da, ne bileyim pek akıl işi değil. Neyse o konuyu arkadaşa anlattık sanıyorum.
Şimdi sana vereceğim cevaba gelelim. Saç ekimi ve sporla ilgili sorduğum, forumda 100 tane konusunu bulurum dediğin soruma gelirsek, (ekimden ne kadar süre sonra spor yapılabilir gibi bir soruydu sanırım, sanırım onu kastediyorsun) hiç öyle forumda yüzlerce konu falan yok. Hiç de öyle uzun uzun tartışılmış veya insanların tecrübelerini doğru düzgün yazdığı bir konu değil. Çoğu blgi şu ekimci 3 ay dedi, şu 3 hafta dedi tarzı ucu çok açık cevaplar. Benim gidip görüştüğüm iki ekimciden birisi 3 ay diğer 1 ay dedi. Bu farklılık üzerine gidip konu açtım. Haa tatmin edici başlıklar varsa paylaşırsan sevinirim. Hala tatmin edici bilgiye eriemedim.
Sana niye cevap vermeye kasıyorum bilmiyorum ama şunu anla yazdıklarımda ahkam kesecek bir şey yok. Soruyu soran arkadaşa doktora git sor demekten veya bu minvalde şeylerden başka birşey dediğimi hatırlamıyorum. Ahkam kesmekten kastın buysa, seni deyimler sözlüğüne doğru yönlendirelim.