Gönderen Konu: Saç Dökülmemin 1.yılı Durum Nasıl ?  (Okunma sayısı 2098 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç Dökülmemin 1.yılı Durum Nasıl ?
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2021, 00:07:07 »
 bazı kaynaklar günde 100 tel kadar normal der bazı kaynaklar gunde 150 200 tele kadar normal der.dokulenin yerine minyaturu ufalmışı gelmesin saçı orman olupta heryere saçı dokulen dolu.dokulme saçın kendi doğası.yeterki yerine ufağı gelmesin

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2021, 00:26:08 »
bazı kaynaklar günde 100 tel kadar normal der bazı kaynaklar gunde 150 200 tele kadar normal der.dokulenin yerine minyaturu ufalmışı gelmesin saçı orman olupta heryere saçı dokulen dolu.dokulme saçın kendi doğası.yeterki yerine ufağı gelmesin

Peki diyelim daha incelmişi geliyor yerine bu ne kadar bir zamanda saçta kendini belli eder? 1 senede bariz bir aciklik, seyreklik vs

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 29 Nisan 2021, 00:50:17 »
 ne kadardı saçın fazını tamamlaması unuttum.yerine daha incesi cılızı ufağı gelir matlaşma olur genel saçında.dht agresifleşince hemen pat küt hıphızlı bellide edebiliyor uzun zamanada yayılabiliyor tamamen kodlanmış agresif dokulmene bağlı.agresif olsa gecen seneden bugune belli ederdi diye dusunuyorum.bazı dokulmeler yavas gelip agresifleşebiliyor sonra gene yavaslayabiliyor bazıları agresif olup yavaslayabiliyor yavas olup yavata gidebilir agresif olup agresifte gideilir resimlerinden incelmeyi takip et.gecen sene bu sene arası incelme varmı bunlara bak.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Harmuw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2021, 00:55:47 »
Aga böyle şakak kimsede yok maşallah boşuna kuruntu yapıyorsun

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2021, 15:54:39 »
Aga böyle şakak kimsede yok maşallah boşuna kuruntu yapıyorsun
Vertex ve sakaklarda cok bir sey yok ama genel olarak.yogun bir dokulme var

Harmuw

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2021, 21:06:57 »
Vertex ve sakaklarda cok bir sey yok ama genel olarak.yogun bir dokulme var
O zaman şimdiden beslenmene uykuna dikkat et masaj yapmak bende dökülmeyi azaltmıştı deneyebilirsin kan değerlerine baktır belki altında yatan başka bir sebep vardır.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2021, 21:21:50 »
 gecen sene subatta daha iyi geldi gozume saçlar faso fiso kullandıkların biraz.hiç tedavi yapmasan ne olur genetiğin ne kadar agresif şakaklara biraz minox alsan ne olur gunde bir kere çok çok az .genel saçında seyrelme var.buyume faktoru igfde alabilirsin.ciddi bir tedavi yapsan ne olur yapmasan ne olur bunu belirleyelim once sonra ona gore hareket et.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

descript

• Sr. Member
    • Kilo Aldırıcı
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2021, 21:56:57 »
gecen sene subatta daha iyi geldi gozume saçlar faso fiso kullandıkların biraz.hiç tedavi yapmasan ne olur genetiğin ne kadar agresif şakaklara biraz minox alsan ne olur gunde bir kere çok çok az .genel saçında seyrelme var.buyume faktoru igfde alabilirsin.ciddi bir tedavi yapsan ne olur yapmasan ne olur bunu belirleyelim once sonra ona gore hareket et.

Artık bir şey kullanmiyorum.

Nasıl belirleyecegiz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2021, 22:01:46 »
 saçına uygun yapıda urun kullanmışları ölçü al bence.gencler şakaklarda tedavi yapıyor.minyaturleşmesi seninle eşit olanlarla karsılaştır.soyle bişide var saç ben inanmıom pek gerci ama saç dokulunce hucre 1 sene yasar diyorlar.minoxidil o ilk bir sene saçı geri verir diyorlar .çare olcaaksa 10 yıllık dokulmeye oluyor ama  önlerde zor iş .önlerde faydayıda senin yasında genclerde goruyorum.ben olsam o şakaklara biraz minox uygularım.bir kutu aylarca gider.mesela çok genclere dr 0.2 ml sür gunde bir kere kullan der minoxu falan 0.5 sur der falan.dermoller minox dene istersen.genel saçada xpecia herhalde o yaslarda memnuniyet yapıyor

Facebook Twitter Instagram