Anket

Başarısız saç simülasyonu
17 (85%)
Hakan doman
3 (15%)

Toplam Oy Verenler: 20

Gönderen Konu: Hakan Doman Saç simülasyonu  (Okunma sayısı 9072 defa)

Mehmet çelebi

• Yeni üye
  • *
Hakan Doman Saç simülasyonu
« : 17 Nisan 2021, 02:10:18 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay öncesinde Hakan domanda saç simülasyonu yaptırdım tamamiyle başarısız oldu açıkçası yaptığı işlem 1 hafta sonra uçtu gitti sonra 2 seansı yaptım aynı şekilde sonuçlandı ve işlem yaparken çok canı yanıyor insanın İnstigram ve internette yazınca çıkıyor ben birazda o görüntülere kandım bu iş yaygın değil yaptracak arkadaşlara tavsiyem iyi araştırın bu tarz insanlar tarafından dolandırılmayın kanıt isterseniz İnstigram yazışmalarım mevcut gerçi engelledi beni benim canım yandı maddi manevi başkasının yanmasın onun için yazıyorum buraya .

Mehmet çelebi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç simülasyonu Hakan doman
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2021, 17:57:08 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay öncesinde Hakan domanda saç simülasyonu yaptırdım tamamiyle başarısız oldu açıkçası yaptığı işlem 1 hafta sonra uçtu gitti sonra 2 seansı yaptım aynı şekilde sonuçlandı paramıda iade etmedi ve işlem yaparken çok canı yanıyor insanın İnstigram ve internette yazınca çıkıyor ben birazda o görüntülere kandım bu iş yaygın değil yaptracak arkadaşlara tavsiyem iyi araştırın bu tarz insanlar tarafından dolandırılmayın kanıt isterseniz İnstigram yazışmalarım mevcut gerçi engelledi beni benim canım yandı maddi manevi başkasının yanmasın onun için yazıyorum buraya .bu işi iyi yapan biri bulursanız seyrek saç için uygun bi işlem Hakan doman faciasından sonra
Başka birine yaptırdım yapılan işlemden memnunum

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Saç simülasyonu
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2021, 18:08:52 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay öncesinde Hakan domanda saç simülasyonu yaptırdım tamamiyle başarısız oldu açıkçası yaptığı işlem 1 hafta sonra uçtu gitti sonra 2 seansı yaptım aynı şekilde sonuçlandı ve işlem yaparken çok canı yanıyor insanın İnstigram ve internette yazınca çıkıyor ben birazda o görüntülere kandım bu iş yaygın değil yaptracak arkadaşlara tavsiyem iyi araştırın bu tarz insanlar tarafından dolandırılmayın kanıt isterseniz İnstigram yazışmalarım mevcut gerçi engelledi beni benim canım yandı maddi manevi başkasının yanmasın onun için yazıyorum buraya .

Saçınızın durumunu paylaşırmısınız bakalım hocam?

Mehmet çelebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2021, 18:31:10 »
Bu fotoğraf  Hakan domanda yaptğm 2 seansın sonucu fotoda gözüktüğü gibi hiç bi etkisi olmamış  videolarına ve instigramına kanmayın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan Doman Saç simülasyonu
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2021, 17:41:36 »
çok dandik duruyor çok bır işe yaramamış ? napıcak daha ıyı olması ıcın bır işlem yapacak mı ya da beceremıyor mu bu işi
Global Moderator

Mehmet çelebi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2021, 08:57:30 »
2 seansta böle sonuç çıkaran birine nasıl gidiyim bidaha ,bide çok derin çalşyormuş 2 saat işkence gibi adamın işlemi, ben ne eksik ne fazla soledim    İnsan üzülüyor tabi hem maddi kayıp hem zaman kaybı . Bu işlerin kontrol denetim sistemi olması lazım önüne gelen yapmasın

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2021, 23:22:27 »
Maalesef olmamış hocam iade isteyin bakalım tepkisi ne olacak?

Niyaz recep

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2021, 01:29:51 »
Özelden görüşelim Mehmet hocam
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2021, 02:57:56 Gönderen: Oktay Sar?o?lu »

Niyaz recep

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2021, 02:34:11 »
Hocam özel kutunada mesaj attım mutlaka dönüş yap konuşalım hakkımızı arayalım kandırıldıldik mağdur olduk ..benim yarın sözde ikinci seansım var gitmeyecem ücreti istedim veremem bu kadar olur dedi efsane dalga geçti resmen ama vergisiz çalışıyor tabela birşey bile yok şikayet edecem her yere ticaret bakanlığı vergi müdürlüğune kadar Mehmet hocam mutlaka görüşelim ..ikinci sorun bence kullandığı boyada dandik umarım renk atmaz yoksa birde onu silme ile uğraş .

nereyeektirsem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 23 Nisan 2021, 11:49:51 »
Arkadaşlar merhaba 1 ay öncesinde Hakan domanda saç simülasyonu yaptırdım tamamiyle başarısız oldu açıkçası yaptığı işlem 1 hafta sonra uçtu gitti sonra 2 seansı yaptım aynı şekilde sonuçlandı paramıda iade etmedi ve işlem yaparken çok canı yanıyor insanın İnstigram ve internette yazınca çıkıyor ben birazda o görüntülere kandım bu iş yaygın değil yaptracak arkadaşlara tavsiyem iyi araştırın bu tarz insanlar tarafından dolandırılmayın kanıt isterseniz İnstigram yazışmalarım mevcut gerçi engelledi beni benim canım yandı maddi manevi başkasının yanmasın onun için yazıyorum buraya .bu işi iyi yapan biri bulursanız seyrek saç için uygun bi işlem Hakan doman faciasından sonra
Başka birine yaptırdım yapılan işlemden memnunum

İlk seans için olabilir ama 2. seans için bu sonuç bencede hiç  başarılı degil. Mehmet bey ,Başka yere yaptırdım memnunum demişsşniz. Nerede yaptırdığınızı yazarmısınız. Bende araştırıyorum şuan.

Niyaz recep

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2021, 00:36:02 »
Ulaşamıyoruz Mehmet beye başka giden yok mu Hakan doman a ..bu sayfayi güncel tutmalıyız ..para kolay kazanılmıyor ..çektiği video ve resimlerdeki kişiler ilerleyen aylarda elbet bulacaktır burayı diye düşünüyorum..keşke Mehmet bey e ulaşabilsek

Niyaz recep

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2021, 21:52:30 »
Hakan doman mağdurları lütfen buraya ..Mehmet hocam bir ulaşamadık

muhamet kara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2021, 21:27:35 »
hiç sacim yoktu hakandoman a saç simülasyonu yaptirdim 3.seansin sonunda çok memnun kaldım Türkiyede tanıdığım en iyi hocalarından biri işini ehli sonzuz teşekkürler hakan doman hocama
  • Ekim Tarihi: 01012019
  • Ekim Merkezi ismi hakan doman sac similasyon
  • Greft Miktarı maksimun
  • Yaşınız 06071980

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2021, 22:09:33 »
Mehmet  kara  bir reklam  yapmasını  beceremiyorsunuz 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2021, 22:31:52 »
hiç sacim yoktu hakandoman a saç simülasyonu yaptirdim 3.seansin sonunda çok memnun kaldım Türkiyede tanıdığım en iyi hocalarından biri işini ehli sonzuz teşekkürler hakan doman hocama

Panikle saçmalayıp yalandan paylaşıma gerek yok:)

Becerememişsin yapamamışsın işte kardeş bu smilasyon işini öğren öyle yap hakkıyla kazan kimsede madur olmasın. Adama smilasyon yapmışsın ortada smilasyon yok

Bu arada 2 hesabın üzgünüm onaylanmadı onla reklam yapadın kusura bakma hakan cım:)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram