Gönderen Konu: Yaş 24 saç ektirsem nasıl olur  (Okunma sayısı 1653 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Yaş 24 saç ektirsem nasıl olur
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2021, 23:40:58 »
 ekim olur bu saça ön ekimi iy bir yer ekmezse doğal olmazsa kellikten beter.ya öndeki cılızları yok sayıp ektircen ekimde neresi ekerse eksin cılız olanlar ölür yada onları güçlendirip genel saçınıda koruyup ona gore ektircen.

Badgerdep

• Full Member
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2021, 23:47:27 »
Anladım peki asmed bu saça ne fiyat ister acaba

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2021, 09:49:08 »
Dostum bu tip ekimler zor ekimler  doğallık ve sıklık yakalamak , geçişler vs . Asmed olabilir fiyat al bence kampanya devam ediyorsa belki senin bütçe yeter  , Senin bütçenin iki katına falan çıkarsan Ankara muttalip keser var , İstanbulda Zekeriya Kul var bu tip açıklıklarda iyi " doktorlar" bunlar .

Doktor olmayan merkezlerde şuan gördüğüm Asuman hair ekimleri umut vaad ediyor ve başarılı . Onun dışında doktor olmayan merkezlerde öyle çok iyi klasmanına koyabileceğim bir ekimci yok maalesef . 
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Badgerdep

• Full Member
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2021, 10:45:10 »
Anladım başkan sen olsan ne yapardın

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 20 Nisan 2021, 14:22:19 »
Anladım başkan sen olsan ne yapardın

Ben olsam Asmed , Kul , Muttalip bunlardan birine giderdim ama ben sen değilim :)  Git yazılan tüm isimlere danış görüş kendi kararını kendin ver
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Badgerdep

• Full Member
« Yanıtla #20 : 23 Nisan 2021, 16:19:30 »
Arkadaşlar son kez soruyorum hala karar veremiyorum :) asmed ,muttalip hoca falan bürçemi aşıyor bütçem 25 bin tl son olarak hakan doğanaymı ,serkan aygınmı ,asuman hairmı antalyada yaşadığım için hakan hoca daha yakın geliyor fakar şehir değiştirmeye değer ekimciler var ise lütfen yardımcı olabilirmisiniz

Badgerdep

• Full Member
Hakan doğanay,serkan aygın,asuman hair
« Yanıtla #21 : 23 Nisan 2021, 17:14:35 »
?

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 24 Nisan 2021, 13:19:49 »
Serkan aygın bence asmedden sonra en iyilerden benim berbere gelen çoğu kişi orda ektiriyo

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 24 Nisan 2021, 19:51:37 »
 asuman hair
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram