Gönderen Konu: Hair of İstanbul saç ekimi  (Okunma sayısı 7082 defa)

Mehmet Vural

• Full Member
  • hair off istanbul saç ekimi
Ynt: Hair of İstanbul saç ekimi
« Yanıtla #31 : 22 Nisan 2021, 20:45:09 »
5. Yıkama sonrası donör ve ekim bölgesi
1 aya kalmaz donör toprlar. Kabuklar ufaktan başlamış. 5-6 günede onları döker beklemeye koyulursun. Hadi bol şanslar
  • Ekim Tarihi: 5.1.21
  • Ekim Merkezi ismi Hairofistanbul
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 33

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 22 Nisan 2021, 21:38:06 »
Teşekkür ederim :)

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2021, 13:08:10 »
Kabuklar çoğalıyorlar sanki anlamadım ama

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2021, 17:39:36 »
Bence hair of bu işi pek beceremiyor arkadaşım ektirdi çizgiyi düz yapmışlar ekilenlerin yarısı çıkmamış saçların yönü çok kötü. Şişirilmiş bir balon başka bir şey değil instagramdan güzel reklam yapmışlar ama fos yani diğer arkadaşıyla ektirmis onun çıkmamış bile ekilenler yazık cidden. Sizin çizgi biraz düz gibi geldi ama umarım memnun kalırsın bir seferde kurtulursun ekim derdinden kardeşim

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 23 Nisan 2021, 20:14:27 »
Teşekkürler .. benim çizgi ile alakalı herhangi bir sorunum yok ben istedim böyle olmasını... zaten ben yanlar (şakaklar)için ektirdim forumda arkadaşlar şakaklar içeride olabilirdi gibi yorumlar yazdılar tabi onlarda kötü bi şey olsun diye değil ama düşüncelerini iletiyorlar ben zaten yanlar için ektirmişim saçları :) sorum başkaydı aslında kabuklanma ile alakalı ....

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 23 Nisan 2021, 20:24:03 »
Siz istediyseniz çigiyi ekimi de siz yapsaydınız:) işi bilmeyen kişiler isteye bilir önemli olan saç ektikleri kişiye doğru planlama yapmak merkezin görevi ben istedim diye bir durum yok yani hocam.

Bu arada ekim alanı sağlıklı kabuk dökümünü kolay yapıcaksınız görüntü o şekilde. Hayırlısı olsun umarım güzel sonuç alırsınız

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 23 Nisan 2021, 20:30:45 »
Teşekkür ederim :)

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #38 : 23 Nisan 2021, 20:35:14 »
Teşekkürler .. benim çizgi ile alakalı herhangi bir sorunum yok ben istedim böyle olmasını... zaten ben yanlar (şakaklar)için ektirdim forumda arkadaşlar şakaklar içeride olabilirdi gibi yorumlar yazdılar tabi onlarda kötü bi şey olsun diye değil ama düşüncelerini iletiyorlar ben zaten yanlar için ektirmişim saçları :) sorum başkaydı aslında kabuklanma ile alakalı ....
Yanlış anlama dostum amacım moral bozmak değil tabiki sen sevdiysen gerisi boş. Ben senin isteğini anladım sakaklara ben de ektirdim ama o işler öyle olmuyor ekim normal saç gibi durmaz ona göre çizgi belirlemek lazım bu da ekim merkezinin görevi senlik bir durum değil yani. Tekrardan hayirli olsun umarım fırça fırça çıkar saçların ☺️

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 23 Nisan 2021, 21:04:53 »
Çok teşekkürler iyi dileklerin için....

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 23 Nisan 2021, 21:07:57 »
Yanlış anlama dostum amacım moral bozmak değil tabiki sen sevdiysen gerisi boş. Ben senin isteğini anladım sakaklara ben de ektirdim ama o işler öyle olmuyor ekim normal saç gibi durmaz ona göre çizgi belirlemek lazım bu da ekim merkezinin görevi senlik bir durum değil yani. Tekrardan hayirli olsun umarım fırça fırça çıkar saçların ☺
moralim bozulmadı gerçekten hayırlısı olur inşaallah ne diyelim :)

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #41 : 25 Nisan 2021, 11:40:41 »
9. Yıkama günü

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 25 Nisan 2021, 11:52:56 »
Hayırlı olsun . Ekim öncesi çizgi ile ekim sonrası çizgi aynısı değil takma kafana . Ekim sonrası daha iyi gibi görünüyor kabuk alımından sonra daha net birşey söyleriz

Ysf Cyln

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 25 Nisan 2021, 12:08:53 »
Hayırlı olsun . Ekim öncesi çizgi ile ekim sonrası çizgi aynısı değil takma kafana . Ekim sonrası daha iyi gibi görünüyor kabuk alımından sonra daha net birşey söyleriz
çok teşekkürler ☺

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 25 Nisan 2021, 12:17:29 »
Kabuk sonrası görüntü ekim alanı sağlıklı hayırlı olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram