Gönderen Konu: Minoxil Dönüşsüz Bir Yol mu  (Okunma sayısı 1447 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Minoxil Dönüşsüz Bir Yol mu
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2021, 21:41:10 »
minoxidille çıkardığını bence finasteridle koruyamazsın.minoxidil damarları açar saçı besler saçı bir tek damardaki kan besler gerisi faso fiso .finasterid ise yüzde 40 baskılar dhtyi saçlı deride.biri defanif biri ofansif.yüzde 40 korursun korursan ama damarlar gene buzuscek saç minoxidil kullanırken olduğu gibi beslenemicem zaten minoxu bırakınca çok pis dokulme olabiliyor

Minoxil damar açıcı değil sadece.Nasıl iş yaptığı bilinmiyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2021, 21:59:14 »
 eskiden dolaylı yoldan damar açtığı dusunuluyordu son zamanlardaki calısmalarla direk olarak damar açtığı anlaşıldı sonrada ustune yeni bir calısma duymadım yıllardır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 16 Nisan 2021, 03:43:35 »
Cevaplarinizdan dolayı çok teşekkür ederim birde  şöyle bir sıkıntım var gerçi onu doktorla görüşmek gerek tabi de zamanında testis kayması sonucu amaliyat olmuştum biraz traji komik 😂😂 Bu konu hakkında bilgisi olan varmı testislerde sıkıntı yaratır mı acaba
  • Yaşınız 25

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Nisan 2021, 04:04:54 »
Cevaplarinizdan dolayı çok teşekkür ederim birde  şöyle bir sıkıntım var gerçi onu doktorla görüşmek gerek tabi de zamanında testis kayması sonucu amaliyat olmuştum biraz traji komik 😂😂 Bu konu hakkında bilgisi olan varmı testislerde sıkıntı yaratır mı acaba

Xpecia ve fin testislerde ağrı yapabiliyor.Ama belli süre sonra geçiyor.Doktora sormakta fayda var.Minoxil zaten yapmaz.Hatta pipine sür ereksiyonu hızlandırır damar açıyor sonuçta.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 16 Nisan 2021, 04:33:16 »
Xpecia ve fin testislerde ağrı yapabiliyor.Ama belli süre sonra geçiyor.Doktora sormakta fayda var.Minoxil zaten yapmaz.Hatta pipine sür ereksiyonu hızlandırır damar açıyor sonuçta.
Yok şükür sıkıntı yok orda şimdilik
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram