Gönderen Konu: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok  (Okunma sayısı 3997 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Ynt: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok
« Yanıtla #45 : 21 Nisan 2021, 20:52:36 »
ilaçlarda maşallah sosyetik cüzdanlara hitap ediyorlar.faydada yarıya duser bence.nette bu ilacın yarı fiyat olanı yokmu netten al sorun yok ben alıom bunca yıl sorun çıkmadı skt gecikmiş gecsin o hikaye zaten 3 5 sene onceye yazılıyor skt.eczaneyle anlaş oğrenciyim de falan

Eczaneden 80 TL ye aldim xpeciayi şimdi xpecia dan mi bahsediyorsunuz?
Yani ucuza alma şansım var mı
Hocam hani son kullanma tarihi geçmiş mi alayım  sorun çıkarmasın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 21 Nisan 2021, 21:09:02 »
 minoxidilde sorun olmuyor.nette ucuza satılıyor xpecia nette ucuza satılıyormu bilmiom.ben minoxidilde sktsi gecmiş kullandım sorun olmadı hapta ne olur bilmem
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 21 Nisan 2021, 21:15:29 »
minoxidilde sorun olmuyor.nette ucuza satılıyor xpecia nette ucuza satılıyormu bilmiom.ben minoxidilde sktsi gecmiş kullandım sorun olmadı hapta ne olur bilmem

Riskli bir iş kas yaparken göz cikartmayalim .
Olacak 20-30 TL de bunlar 80 çok fazla .
Gerçi ucuz olan hiç bişey yok . Spor yapayım desen spor ekipmanları bile çok aşırı pahalı . Bildiğin hayatta kalmaya çalışan insanlar gibi Türkiye'de yaşıyoruz 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 21 Nisan 2021, 21:47:16 »
 malesef oyle .botanikeczaya baktım t.şaklı site diye biliyorum 60 liramış orda.sey gibi olucaz 20 seneye afrikada fili yemiş ya kabile bir kemikler kalmış bizde oyle .finasterid sığır iliğindeki yağdan elde ediliyormuş.millet sığır yese iliğindeki yağa göz dikeriz.bizim bir arkadas sehir ortasında koyun bakardı evde süte yoğurda ete para vermemek için.bizde ilaçların hammedlerini kendimizmi temin etcez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 21 Nisan 2021, 22:28:31 »
malesef oyle .botanikeczaya baktım t.şaklı site diye biliyorum 60 liramış orda.sey gibi olucaz 20 seneye afrikada fili yemiş ya kabile bir kemikler kalmış bizde oyle .finasterid sığır iliğindeki yağdan elde ediliyormuş.millet sığır yese iliğindeki yağa göz dikeriz.bizim bir arkadas sehir ortasında koyun bakardı evde süte yoğurda ete para vermemek için.bizde ilaçların hammedlerini kendimizmi temin etcez.

Maalesef alım gücü düşük . Bu kadar stres zaten insana yeter . Resmen hayatta kalmaya çalışan robotlara döndük . Kendimiz için hiç bişey yapamıyoruz zorlaştı her şey .
Okullar kapali sınava hazırlanıyorum şimdiden kara kara düşünüyorum bu zamanda uni nasıl okunur felaket para gidecek orası kesinde 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 21 Nisan 2021, 22:40:46 »
 pandemi falan gider daha.bugunlerden beter olur yarınlar.insanlar bir cay parasını dusunuyor.yarınlar bugunlerden kotu

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 21 Nisan 2021, 22:59:07 »
pandemi falan gider daha.bugunlerden beter olur yarınlar.insanlar bir cay parasını dusunuyor.yarınlar bugunlerden kotu

Ne yapacağız şaşırdık zaten 🤣🤣

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 09 Mayıs 2021, 11:19:27 »
Maalesef alım gücü düşük . Bu kadar stres zaten insana yeter . Resmen hayatta kalmaya çalışan robotlara döndük . Kendimiz için hiç bişey yapamıyoruz zorlaştı her şey .
Okullar kapali sınava hazırlanıyorum şimdiden kara kara düşünüyorum bu zamanda uni nasıl okunur felaket para gidecek orası kesinde 😀
zamanında kasap tan sığır iliğini alıp bildiğin streçle kafama sarmıştım tabi faydası oldumu pek düzenim yoktu bilmiyorum 1 kereye mahsus yapmıştım ama yılları geri sarsam eminim bu saçları doğal olarak masaj olarak bi noktada tutabilirdim
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram