Gönderen Konu: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok  (Okunma sayısı 4000 defa)

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2021, 22:53:58 »
Malesef.Kızlar kel erkekleri ,genetikleri bozuk veya tipsiz olarak görüyorlar.Çoğu kez kel erkekleri aşağılayan yada acıyan kızlara şahit oldum.Imkanıniz varsa saç ektirin yada şapka takın.Kellik nerdeyse hicbir erkeğe yakışmıyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2021, 23:03:38 »
  kızlarda şişmanlık neyse erkekte kellik o.tvde roportaj izledim manken gibi kızlara soruyorlar kel eş sevgili istermiydiniz diye sorun değil diyorlar bakıom boy 1.50 kilo 150 sanayi faresi gibi kızlara soruyorlar kel istemem diyor.yolda gidiyorum bir gün kıza gorucu birini bulcaklar kel olmasın diyor burnuda yana yapışık slm veriyor kızın tipsizde donup dicektim ayna icat edildi bak aynaya sonra kel istemem de diye.karıda güzellik varsa erkekte bunu aramıyor tipsizse karsı tarafta güzellik arıyor herkes kendinde olmayanı arar hesabı.çok güzel kız arkadaslarımda oldu normalde sevgilide yakışıklı eş istemem diyorlardı kıskanclık yuvayı goturmez diyorlardı.genelde bak en güzelleri keller alıyor tabi parada tonla kel ve göbeklilerde keller en kraliçeleri eller demişler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 18 Nisan 2021, 04:50:06 »
  kızlarda şişmanlık neyse erkekte kellik o.tvde roportaj izledim manken gibi kızlara soruyorlar kel eş sevgili istermiydiniz diye sorun değil diyorlar bakıom boy 1.50 kilo 150 sanayi faresi gibi kızlara soruyorlar kel istemem diyor.yolda gidiyorum bir gün kıza gorucu birini bulcaklar kel olmasın diyor burnuda yana yapışık slm veriyor kızın tipsizde donup dicektim ayna icat edildi bak aynaya sonra kel istemem de diye.karıda güzellik varsa erkekte bunu aramıyor tipsizse karsı tarafta güzellik arıyor herkes kendinde olmayanı arar hesabı.çok güzel kız arkadaslarımda oldu normalde sevgilide yakışıklı eş istemem diyorlardı kıskanclık yuvayı goturmez diyorlardı.genelde bak en güzelleri keller alıyor tabi parada tonla kel ve göbeklilerde keller en kraliçeleri eller demişler

Korona daha yoktu . Cafeler sokağından dolaşıyordum . Adam Mercedes ile geldi çekti cafenin onune arabayı . Adam rahat 50 yaşında kel göbekli dediğiniz gibi . Yanında 18-20 like kız aşkım diyordu ona . 🤣🤣🤣🤣🤣 Öyle şaşırdım ki anlatamam

Çok doğru yazmışsınız 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 18 Nisan 2021, 15:21:54 »
 herhalde yani bu işin kuralı bu.durumu olana genc 18 20 likler çok yanasıyor.şimdikiler çok kurnaz.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 18 Nisan 2021, 16:17:37 »
herhalde yani bu işin kuralı bu.durumu olana genc 18 20 likler çok yanasıyor.şimdikiler çok kurnaz.
Parası olan kızları görüyor ama böyle de bu durum var öyle kızdan hayır da gelmez . Para bitince yallah 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 18 Nisan 2021, 16:47:31 »
  eh işte parası olanın dalından dalına geziyorlar.gezdirende memnun gezende .alanda memnun verende
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2021, 17:43:46 Gönderen: emekli kel »

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 18 Nisan 2021, 19:54:39 »
  eh işte parası olanın dalından dalına geziyorlar.gezdirende memnun gezende .alanda memnun verende

Evet doğru
Ne yapalım bizde kalem tutmaya devam 🤣

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 18 Nisan 2021, 21:38:08 »
 hovardalık alemi şişkin cüzdan işi
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2021, 22:39:32 Gönderen: emekli kel »

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 19 Nisan 2021, 03:50:42 »
hovardalık alemi şişkin cüzdan işi

Hiç şansımız yok desene🤣

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 19 Nisan 2021, 13:04:48 »
Hiç şansımız yok desene🤣

Hocam kellige uygun tarz yaparsan pek sikinti olmaz herhalde ya ben oyle dusunuyorum. Kel halimde hosuma gitti kazitinca. Fakat neden sacim olmasinki dusuncesi aklimdan cikmiyor 😂 hani insan istiyor. Aksesuar sonucta. Sacim olsun ben yine kazitayim. Zorunluluktan dolayi kazitmaktan cok tercihten dolayi olsun..

Ve benim deneyimlere gore, kizlar 22-23 ten sonra yani universite vs bitiminden hayata atilasa basladiktan sonra, tamamen statuye bakiyorlar erkekte.

Statu derken meslegi, zenginligi(mesela evin olsa varya fena avantaja gecersin), arac, diksiyon vs.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 21 Nisan 2021, 16:17:18 »
 kel yakışıklı olucağına saçlı yakışıklı ol.varken saçların kelliği ertelemek en güzeli.yoksada ekim ilaç olduğu kadar artık

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 21 Nisan 2021, 19:00:17 »
kel yakışıklı olucağına saçlı yakışıklı ol.varken saçların kelliği ertelemek en güzeli.yoksada ekim ilaç olduğu kadar artık

Hocam 2 hafta oldu tedaviye başlayalı.
Xpecia kullanıyorum yanında kabak çekirdeği vsvs

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 21 Nisan 2021, 20:25:18 »
  yan destektir xpecia genelde genclerin memnun olduğunu goruyorum kabak cekirdeği falan yüzde 1 2 faydası olan şeler

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 21 Nisan 2021, 20:33:20 »
  yan destektir xpecia genelde genclerin memnun olduğunu goruyorum kabak cekirdeği falan yüzde 1 2 faydası olan şeler

Fayda faydadir diyerek çıktım yola 😀
Daha etkili ilaçlar kullanmayı düşünmediğim için xpecia yi aldım .
3-4 ay günde iki sonra 1 e düşüreceğim öğrenci adamız ayda zorluyor 😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 21 Nisan 2021, 20:39:37 »
 ilaçlarda maşallah sosyetik cüzdanlara hitap ediyorlar.faydada yarıya duser bence.nette bu ilacın yarı fiyat olanı yokmu netten al sorun yok ben alıom bunca yıl sorun çıkmadı skt gecikmiş gecsin o hikaye zaten 3 5 sene onceye yazılıyor skt.eczaneyle anlaş oğrenciyim de falan

Facebook Twitter Instagram