Gönderen Konu: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok  (Okunma sayısı 3999 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Ynt: Kel erkeklerin hiç mi şansı yok
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2021, 18:26:10 »
Yarar. Benim 3-4 ay oldu ciddi gelişme var.

Günde kaç dakika ?
Bana da yardımcı olur musunuz hareketleri vs

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2021, 18:29:38 »
Yarar. Benim 3-4 ay oldu ciddi gelişme var.

videoyu atar misin hocam
  • Yaşınız 22

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2021, 18:50:42 »
Günde kaç dakika ?
Youtu.be da videolar var hocam egzersizler ortaya karışık seçtim ben onlardan direkt link veremem yani günde 5 dk flaan sürüyodur bazen günde 2 tekrar yaptım bazen 1. Zaten 10 güne belli ediyo şekillenme başlıyo 3 ayda iyice belirginleşiyo şuan istediğim ayara geldi diyebilirim.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2021, 18:55:57 »
Youtu.be da videolar var hocam egzersizler ortaya karışık seçtim ben onlardan direkt link veremem yani günde 5 dk flaan sürüyodur bazen günde 2 tekrar yaptım bazen 1. Zaten 10 güne belli ediyo şekillenme başlıyo 3 ayda iyice belirginleşiyo şuan istediğim ayara geldi diyebilirim.

Önce sonra resmin var mı

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2021, 19:01:54 »
Önce sonra resmin var mı
Yok.

şuradaki hareketler işe yarıyo bayağı ben süre ve tekrarları kendime uyarladım biraz 10 sn diyosa 20 30 yaptım 10 tekrarı 50 yaptım vs. Çok zaman almuyo aslında film dizi izlerken vs yapabilirsinz.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2021, 19:06:09 »
Bide mewing olayı var dil postürü.dil üst damağa yapışık halde duracak sürekli.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2021, 22:00:39 »
 en kral hatunlarlada keller takılıyor genelde güzel kızların tipsizlerle evlendiğine şahit oldum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2021, 04:29:17 »
en kral hatunlarlada keller takılıyor genelde güzel kızların tipsizlerle evlendiğine şahit oldum.

Bende şahit oldum . Bir bayanı elde tutmanın , bayanın erkeğe bağlanmasını sağlayan bir çok etmen var .
Onlardan birisi kelde olabilir .
Kimisi karaktere , sevgi , saygı , kendini geliştirmiş mi , inançlı mi  vs vs manevî şeylere bakan kişiler tipi pek önemsemiyor .
Maddi şeylere bakanlar ise genelde gözlemlediğim vur oynasın çal patlasın oluyor ilişki fazla uzun sürmüyor .
Hocam vücut her zaman fit olması gerek
Diksiyon kendini ifade edebilme kabiliyeti yüksek olması lazım .
Özgüven yoksa zaten kıvanç Tatlıtuğ olsan kız bulamazssin .
Konumdaki en alttaki resimdeki adam  gibi çalışkan  azimli olmalısın ( bence en bağlayıcı etmen ) vesaire vesaire çok şeyler ekleyebiliriz 
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2021, 04:39:53 Gönderen: Zorgoo »

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 16 Nisan 2021, 12:43:24 »
Günde kaç dakika ?

Body e basla direk. Yuzun keskinlesir. Benim vucut gelistirme yapmadan once suratim yusyuvarlak, kiz gibi birseydi.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 16 Nisan 2021, 14:02:28 »
Body e basla direk. Yuzun keskinlesir. Benim vucut gelistirme yapmadan once suratim yusyuvarlak, kiz gibi birseydi.
Kanka naber nasılsın nasıl gidiyor ?
2 yıla yakın yaptım . Sınavlar iş güç vs vs derken bıraktım 1 yıla yakın yaptığım yok ama vücut hala fit . Tekrar başlayacağım . Vücut kaslı olmasi lazım bencede

tekegemen

• Jr. Member
  • **
  • hermest saç ekimi
« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2021, 15:31:04 »
Maalesef toplumun yarayan kanası hep karşındakini aşağılamak ya da birilerini birileri ile kıyaslamak önüne nasıl geçilir bilmiyorum da
  • Ekim Merkezi ismi hermest saç ekimi merkezi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Nisan 2021, 16:01:46 »
Sakız çiğneyin bol bol.

Kadınların kel erkek tercih etmesi testestorana bağlı.Daha erkeksi olması koku yayıyormuş sanırsam ve kadınlar bundan etkileniyormuş.Ayrıca sex performanslarıda diğerlerine nazaran çok daha iyi oluyor.Hele birde kas yapmışsanız yanında güçlü görünen bir erkek olursunuz.Açıkcası kel ve kaslıdan çekinirsin kavga etmeye.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2021, 16:05:28 »
 topçuyken zidani zidan kel olduğu için agresif geliyormuş itici geliyormuş insanlara.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Nisan 2021, 17:26:35 »
Sakız çiğneyin bol bol.

Kadınların kel erkek tercih etmesi testestorana bağlı.Daha erkeksi olması koku yayıyormuş sanırsam ve kadınlar bundan etkileniyormuş.Ayrıca sex performanslarıda diğerlerine nazaran çok daha iyi oluyor.Hele birde kas yapmışsanız yanında güçlü görünen bir erkek olursunuz.Açıkcası kel ve kaslıdan çekinirsin kavga etmeye.

Evet bu bı gerçek . Karşı cins bu herif bana zarar vereceğini bile bile bir şey onu erkeğe bağlıyor . Kız aradan yıllar geçiyor diyor ben bu hayırsız serseri ise yaramadığını bildiğim adama ne buldum da evlendim / sevgili oldum ? Kötü birisi olduğunu da biliyordum halbuki ...

Böyle konuşmaları hepimiz duymuşuzdur . Böyle durumlarda seksual olarak testesteron hormonu kızları erkeğe bağlıyor . Daha vahşi , bu adam iyi pompalar ,beni korur , tam erkeksi vs vs içgüdüsel olarak bağlanıyor diyelim .
Yada mesela kiminin ter kokusu birisine hoş gelmesi gibi . İşte hoş gelen kişi ile günleriniz çok uzakmis öyle bişey di tam da emin değilim bunu da bir yazıda okumuştum .
Yanlışım varsa düzeltin 😀

Facebook Twitter Instagram