@Armaan, Teşekkür ederim hocam cevabın için. Sivilceyi özellikle şey için sormuştum kaç sene önce Zigavus'muydu neydi emin olmamakla beraber ondandı galiba sivilcelerim artmıştı saç derisinde, zaten deride biraz sivilceler çıkabiliyo bazen o yüzden ondan sordum. Bazen Cleocin T %1 sürüyorum bu sivilceler için
Hocam birde bu şampuanda hangi saçlara olduğu yazmıyor. Yazmadığına göre Tüm Ciltler içindir diye düşünüyorum katılıyormusun? Ben Tüm Ciltler ürünleri tercih ederek riske girmemeyi seviyorum
Birde acaba sen ürünü netten mi alıyorsun yoksa eczane veya kozmetik mağazalardan mı?
Nette bu ürünün bizzat resmi satıcısı var galiba ve kozmetik sitelere göre daha uygun fiyata satıyor. Orjinallikte sıkıntı çıkmaz diye umuyorum ve biraz para tasarrufu ederim
Çok beğenirsem uzun yıllar kullanırım inşallah. Saçlarımı çok uzun tutmadığım için bana şampuan baya uzun gidiyor her gün kullanmama rağmen ve 2-3 dk bekletiyorum bazen
Birde sen Revox hakkında baya bilgilisin şu konumada görüş belirtirsen sevinirim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21375.0