Normalde cevap bile yazmaya tennezül etmeyecek kişiler ama ben son kez cevap hakkı doğduğu için karşılığını veriyim.Yukardaki kişinin fini kullanmayı bırak xpecia bile denememiştir.Minoxilin finden bin kat iyi olduğu felan yok onu önce bir geç.Daha işleyişi bile çözülememiş bir molekül.Çıkışı hipertansiyon hastaları için olan ilaçtan güvenilr olarak bahsetmek komedi.Yazdıklarından hangi birine güleceğimi şaşırdım.Fin ile minox benzer yan etkilere sahip.Hatta xpecia daha hızlı yan etki gösteriyor.Millet ağız birliği yapmış fin şöyle yapar böyle yapar hadım eder, meme botoksu yapar, intihar ettirir vesayre.Abartılacak kadar büyütmenin anlamı yok.Hani bana diyorsunuz ya insanlara örnek oluyorum diye.Asıl siz ve sizin gibiler yüzünden insanlar çekiniyor korkuyor.Denemek isteyenlere bile fırsat tanınmıyor.Sonra o kişiler psikolojik olarak etkilenip birçok yan etki hissediyor.Minoxile dönersem ben daha öncede kullandım şimdide kullanmaya başladım.Ben açıkcası önermiyorum.Kullanım amacım hazır fine başlamışken agresif tedavi deneme isteğimden geliyor.Sen hala kılcal damar genişlemesinden dolayı saç uyarıyor san.Öyle bir dünya yok.Diğer birçok kılcal damar genişletici aynı etkiyi vermiyor.Sürüldüğü yerde tüylenme yapıp saça dönüştüren bırakıncada döken bir üründen ziyade olanı koruyan fin hertürlü daha iyidir.Finede minede aynı anda başlamama rağmen min yan etkisini çabuk gösterdi.Hani diyorsun ya çok nadirdir bu söylediklerim.Tamamen saçmalık.İnternetten araştır bak kaç kişi ölümle burun buruna gelecek kadar korkutmuş olduğuna.Minoxil satıcısı sanırsan güvenli ve etkili diyor ya

En kaliteli minoxilde bile deri döküntüsü ve egzama oluyor.Sen sanıyormusun ki bu madde sadece saçı etkiliyor.Ulan cahil kana karışmıyormu? Solunması bile zararlı.Solumayın diye uyarılıyor.Kana karışan birşey vücudunuda etkilemezmi? Bazı insanların başka taraflarını bile kıllandırmış.Kalp çarpıntısı yaptığıda herkes tarafından bilenen birşey.Öyle nadir felan değil bas bayağı kullanıcıların 10/3ünü etkiliyor.Minoxil uzun süre kullanılcak birşey değil.
Şimdi gelelim şahıs olarak ele aldığın kısımlara.Tekrar diyorum her tedavi gereksizdir.Çünkü saç kodlanmıştır Bu kodu değiştiren gerçek bir tedavi yoksa çözümüde yoktur.Fin, min süreyi uzatır.Ancak uzun süre kullanılcak şeyler değil.Yani kullandığınız süre işe yarayan bırakınca uçup giden tedavi gereksizdir.Atıyorum 30a kadar korudun.Sonra bırakmak istedin.O tüm kazandıkların geri gidecek.Çünkü saçın kodlanmıştır kapiş? Konazol bende kullanıyorum.İçeriğine bak ondan sonra gel.Aynen sende günde bir şişe minox kafana boşalt nasıl olsa yan etkisi yokmuş kanks sjsjsj.Neyi ne kadar süredir kullandığım seni ilgilendirmiyor.En azından ben senin gibi denemediğim şey üzerine konuşmuyorum.Bir ürün kendi baştan belli ediyor merak etme.Ahkam değil senin gibileri nasıl konuşulursa öyle konuştum.Bak şekil A daki gibi son sözün misal.Neyse konuşmandan yaşının küçük olduğu belli.
Son olarak lauriye ve xeth cevap veriyim.Ortaya konuşuyormuş gibi cevap vermiş ya hani bende o şekilde yazıyım.Burda bir tarafıyla güldüğünü idda eden her kim varsa önce kendi aptallığına gülsün.
Benim için konu bitmiştir.Yazmıycaktım bile tutamadım kendimi.Uğraşamam daha.Ne yazarsanız yazın.