Gönderen Konu: Saç ektircem nasıl olur  (Okunma sayısı 1602 defa)

Can13

• Hero Member
Saç ektircem nasıl olur
« : 14 Nisan 2021, 19:22:50 »
Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar dilerim.
Yaş 24 4 senedir saçım aynı şekilde.ön çizgim küçüklüktende v idi ergenlikle beraber şakaklar daha çok geri kaydı.Asuman hairda yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz durumuma.kendi saçım sık sadece önde saç olmayan yerlere saçımı kısa kestiremiyorum alnım kabak gibi çıkıyor

Can13

• Hero Member
Ynt: Saç ektircem nasıl olur
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2021, 01:20:48 »
Fikri olan yok mu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2021, 02:56:25 »
 saçlarda incelme var daha geniş kapsamlı fotolar atsan .genel saçınıda korumaya alman gerekebilir yoksa bugun ektirisin yarın gene dokulur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2021, 04:35:14 »
Incelme derken anlamadim.Sacim 4 senedir bu durumda Babamin on cizgisi beninkinden daha iyi
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2021, 05:06:21 Gönderen: Can13 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2021, 04:38:29 »
 minyaturleşme cılızlaşma ufalma yani genetik dokulme.bu saça ekim yapılmaz.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2021, 04:41:09 »
Usta Beni 30 a kadar goturse yeter sacimda 4 senedir Boyle neden olmasin ki.Dokulcek diye ektirmeyim mi.yine de yorumun icin tesekkurler.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2021, 05:07:05 Gönderen: Can13 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2021, 21:01:21 »
 ektir ama olanıda korumaya al oyle ektir.4 senedir boyle diye yarın obur gun birden dokulme hızlancak yada hızlanmıcak diye birsey yok.sağlamcı olmak daha iyi

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Nisan 2021, 02:29:30 »
Aynn dediginiz dogru.Sacimi gunluk tariyorum bunun faydali oldugunu dusunuyorum ve sacimi yikarken hafif sicak su masaj yapiyorum her yikamadada sampuan kullanmiyorum sampuan haftada 3 kez.Sizin onerileriniz varsa sevinirim.Buda 2 sene önceki hali
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2021, 02:44:50 Gönderen: Can13 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 16 Nisan 2021, 16:10:10 »
 fırça tarakla günlük tarama kan dolaşımına iyidir zaten saçı bir tek kan besler.saçlar ıslakken en hassas olduğu andır fazla yıpratma dusta masaj yaparken çok hafif yap.blokerleri arastır bence.igf mezoterapi prp  tarzı uygulamalarda saçını hacimlendirebilir içerde fiansteride baslayabilirsin

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2021, 20:37:24 »
Aynn islakken hafif yapiyorum.Igf ilgimi cekti onu arastiracam.finasda belki ekimden sonra kullanirim.on cizgi iyi olmayinca cidden sacin distan gorunusu guzel olmuyo on kisma yaptiracagim ekimi paylasacagim burada

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2021, 21:38:55 »
 mezoterapi kalınlaştırır hacimlendirir genel saçın seyrekse hacim verir prp kanıc gencleştirip vitaminle şunla bunla geri veriyorlar igf saçı  buyutme amaçlı buda onemli.ön ekimi kötü yer ekerse kel gez daha iyi ekimciler bu tarz ekimleri kabul etmeyebiliyorlar.muttalip kesere yaptırıyorlar bu tarz ekimleri oda son donemler az sayıda greftle calısıyor saçlarda seyreklik kalabiliyor .sen profosyonel bir ekim yaptırcan.saç çizgin yüzle uyumlu cekilcek sonra olanı korucan falan biraz uğraş ister saçın iyi olmasına rağmen işin biraz uğraştırcak.sonu iyi olsunda

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2021, 00:17:47 »
Oyle ustam sonu guzel olsunda ugrasiriz.Asuman hairde yaptirmayi dusunuyorum anlastim gibi .Umarim iyi olur.Asuman hair hakkinda ne dusunuyorsunuz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2021, 01:00:56 »
 genelde oluumlu bakıs açım var.yeni gelişen bir ekip bu çok büyük bir avantaj.ekiplerin ne toyluğunda ne çok tecrubelerinde ektiricen.en basta toylukta ektirirsen hatalar yapabiliyorlar tamamen tecrubelenince parayada doyuyorlar sallamıyorlar fabrikasyon yapıyorlar şimdilik güzel asuman hair.basarılılar.seneler gecsin onlarda yarın öbür gün bozar fabrikasyona döner ruhsuz calısırlar bir ihtimal.güzel ekiyorlar şimdilik

Can13

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 27 Nisan 2021, 00:53:57 »
Usta saçı 3 numara yaptım .öne kaç greft ekimle alın kısmını küçültebilirim.sağ şakak daha geride .Herkesin düşüncesini bekliyorum
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2021, 05:46:52 Gönderen: Can13 »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 27 Nisan 2021, 02:03:19 »
 yüzünün ölçülerine bakarlar.alın çizgin nereye cekilcek o belirlenir ona gore sayı belirlenir.fazla gitmez bence.

Facebook Twitter Instagram