Benim saçlarım çekerek dökülen tiplerden değil infilmasyon mu ne var kafamda masaj ve yürüyüş yapmazsam kafam cayır cayır yanıyor görülmemiş agrasiflikte dökülüyor.. Ama kafadaki yanma olayını blocklarsam saçımda dokulme sıfır sağlam masaj yapıyorum deriyi kıpkırmızı ediyorum 3 günde bir 1.5mm dermastamptla kafayı igneliyorum kafa derim yumuşacık yanma düştüğü için dokulme olmuyor ama saçta çıkmıyor olanı korumak için bedava bir yöntem kişiden kişiye dokulme tipine göre değişir.. Şöyle bir gözlemim oldu ne kadar masaj yaparsam yapayım saç ekilen donör bölge arka ve yanlarda yanma hissi hiç yok yani erkeklerde genetik olarak ta dökülmeyen bölgeler bu kadar sert masaj iğnelemeye rağmen yer yer bastırabiliyor, saçın uzaması yan ve arkaya göre çok az da olsa yavaş ilerliyor.. ayrıca demir vitamini finansterid omega3 alıyorum.. Bu tedavi ile 5 ayda çok güzel sonuç aldım saçlarım hacım kazandı dolgunlasti Asansörde yüksek ışıkta olsun içi gozukmemeye başladı, 5.ayda masajı bıraktım 2 ay kafam cayır cayır yanmaya başladı saclar hacmini ve dolgunluk kaybetti asansörde saçın içi görünüyordu moralim bozuluyordu. Sonra tekrar masaja döndüm eski haline 3 haftada topladım Asansörde yine dolgun hacimli saclar.. Bu masajı kasıtlı deneme amaçlı bıraktım fayda varmı yokmu diye, evet kesinlikle saçınız varsa korumak için işe yarıyor 3 yıl önce dökülen saçlarım vardı onlar geri çıkmadılar saç çıkarmak istiyorsanız saç çıkartmıyor olanı koruyor dikkate alınız.. Artık hayatın bir parçası oldu bende tırnaklarımı orta ayar uzattım dışarıda bile kafa derisini tırnaklıyorum bazen abartmadan obsesifliğe kaçmadan..