Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19213 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #225 : 27 Temmuz 2021, 07:35:26 »
ya arkadaşlar adam masajı 1 sene duzenlı yapıyor mesele sız yok kolay olsu mımo su bu aletlerı almıssınız ttreşim atıyorsunuz ben 5 aydır yapıyorum 33 yasındayım ekımden sonra hiç dökülme olmadı bana kalırsa saçlarınızın sağlıklı yola devam etmesi için gerekli ve faydalı eldeki saçınızdan rahatsızsanız yapmayın çıkarmı bende 1 3 4 adet çıkmış olsun olanlar kalsın kalmasın mı ?? elle masaj yapın çok kasmayın aklınıza geldıkce yapın duşta muhakkak yapın şampuanla olsun durularken

TheDarkness41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #226 : 06 Ağustos 2021, 12:45:23 »
Beyler sonuç alan var mı? 2.5 ay mimo 2.5 ay normal masaj yapıyorum saçlar kalınlaşıyor ve hacmini arttırıyor fakat dökülme durmadı ve şakaklar biraz daha açıldı. Rob en az 6-8 ay diyordu, acaba daha zamana mı ihtiyacım var ya da başka takviyeler mi kullanmalıım? Yaş 19.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #227 : 06 Ağustos 2021, 13:08:59 »
Beyler sonuç alan var mı? 2.5 ay mimo 2.5 ay normal masaj yapıyorum saçlar kalınlaşıyor ve hacmini arttırıyor fakat dökülme durmadı ve şakaklar biraz daha açıldı. Rob en az 6-8 ay diyordu, acaba daha zamana mı ihtiyacım var ya da başka takviyeler mi kullanmalıım? Yaş 19.

Masaj yaparken illa dökülüyor kaçarı yok.Dökülmemesini bekleme yani.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

TheDarkness41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #228 : 06 Ağustos 2021, 14:51:44 »
Masaja başlamadan önce de o kadar dökülüyordu yani kalınlaşma dışında bir gelişme yok henüz.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #229 : 10 Ağustos 2021, 19:46:00 »
olayı yakından takip etmek için mikroskop aldım :D yeni gelen saçlar var bakalım ilerde nolcak

hocam son durum nedir?
  • Yaşınız 19

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #230 : 16 Ağustos 2021, 18:59:40 »
Masajı ne kadar doğru yapıyorsunuz ki ben günde yarım saat eti resmen tarak yardımıyla büküp kıpkırmızı ediyorum 30 dakika en az ama aktif bir masaj yapıyorum kafa bildiğin yumuşayip rahatlıyor kafamın üst bolgesinde olan aşırı derece yanma için tedavim bu benim kafamda yanma hissi yoksa saçım dökülmüyor kesinlikle olan saçlarım mesajla birlikte kanlandigindan olsa gerek saçlarım hacım ve canlılık kazanıyor. Sizin masajdan kastınız kafa okşamak ise boşa yapmayın derim.. Eğer saçınız varsa saç kökleriniz beslenir hacım kazanır ama saç cikartmada işe yaramaz masaj 8 aydır masaj yapıyorum bilgilendirmek istedim. Benim saçlarım masaj esnasında hiç dökülmez bazen 1 2 tel kopuyor hoşuma gidiyor kafa derisi kan yuvası gibi kızarttığım için hemen geri uzuyor
AI GEM

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #231 : 16 Ağustos 2021, 19:06:29 »
Masajı ne kadar doğru yapıyorsunuz ki ben günde yarım saat eti resmen tarak yardımıyla büküp kıpkırmızı ediyorum 30 dakika en az ama aktif bir masaj yapıyorum kafa bildiğin yumuşayip rahatlıyor kafamın üst bolgesinde olan aşırı derece yanma için tedavim bu benim kafamda yanma hissi yoksa saçım dökülmüyor kesinlikle olan saçlarım mesajla birlikte kanlandigindan olsa gerek saçlarım hacım ve canlılık kazanıyor. Sizin masajdan kastınız kafa okşamak ise boşa yapmayın derim.. Eğer saçınız varsa saç kökleriniz beslenir hacım kazanır ama saç cikartmada işe yaramaz masaj 8 aydır masaj yapıyorum bilgilendirmek istedim. Benim saçlarım masaj esnasında hiç dökülmez bazen 1 2 tel kopuyor hoşuma gidiyor kafa derisi kan yuvası gibi kızarttığım için hemen geri uzuyor

Amaç bu zaten. Saç durumunuzda nasıl bir gelişme oldu, masaja ilk başladığınızda dökülme oldu mu?
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #232 : 16 Ağustos 2021, 20:23:38 »
Benim saçlarım çekerek dökülen tiplerden değil infilmasyon mu ne var kafamda masaj ve yürüyüş yapmazsam kafam cayır cayır yanıyor görülmemiş agrasiflikte dökülüyor.. Ama kafadaki yanma olayını blocklarsam saçımda dokulme sıfır sağlam masaj yapıyorum deriyi kıpkırmızı ediyorum 3 günde bir 1.5mm dermastamptla kafayı igneliyorum kafa derim yumuşacık  yanma düştüğü için dokulme olmuyor ama saçta çıkmıyor olanı korumak için bedava bir yöntem kişiden kişiye dokulme tipine göre değişir.. Şöyle bir gözlemim oldu ne kadar masaj yaparsam yapayım saç ekilen donör bölge arka ve yanlarda yanma hissi hiç yok yani erkeklerde genetik olarak ta dökülmeyen bölgeler bu kadar sert masaj iğnelemeye rağmen yer yer bastırabiliyor, saçın uzaması yan ve arkaya göre çok az da olsa yavaş ilerliyor.. ayrıca demir vitamini finansterid omega3 alıyorum.. Bu tedavi ile 5 ayda çok güzel sonuç aldım saçlarım hacım kazandı dolgunlasti Asansörde yüksek ışıkta olsun içi gozukmemeye başladı, 5.ayda masajı bıraktım 2 ay kafam cayır cayır yanmaya başladı saclar hacmini ve dolgunluk kaybetti asansörde saçın içi görünüyordu moralim bozuluyordu. Sonra tekrar masaja döndüm eski haline 3 haftada topladım Asansörde yine dolgun hacimli saclar.. Bu masajı kasıtlı deneme amaçlı bıraktım fayda varmı yokmu diye, evet kesinlikle saçınız varsa korumak için işe yarıyor 3 yıl önce dökülen saçlarım vardı onlar geri çıkmadılar saç çıkarmak istiyorsanız saç çıkartmıyor olanı koruyor dikkate alınız.. Artık hayatın bir parçası oldu bende tırnaklarımı orta ayar uzattım dışarıda bile kafa derisini tırnaklıyorum bazen abartmadan obsesifliğe kaçmadan..
AI GEM

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #233 : 16 Ağustos 2021, 20:59:51 »
Benim saçlarım çekerek dökülen tiplerden değil infilmasyon mu ne var kafamda masaj ve yürüyüş yapmazsam kafam cayır cayır yanıyor görülmemiş agrasiflikte dökülüyor.. Ama kafadaki yanma olayını blocklarsam saçımda dokulme sıfır sağlam masaj yapıyorum deriyi kıpkırmızı ediyorum 3 günde bir 1.5mm dermastamptla kafayı igneliyorum kafa derim yumuşacık  yanma düştüğü için dokulme olmuyor ama saçta çıkmıyor olanı korumak için bedava bir yöntem kişiden kişiye dokulme tipine göre değişir.. Şöyle bir gözlemim oldu ne kadar masaj yaparsam yapayım saç ekilen donör bölge arka ve yanlarda yanma hissi hiç yok yani erkeklerde genetik olarak ta dökülmeyen bölgeler bu kadar sert masaj iğnelemeye rağmen yer yer bastırabiliyor, saçın uzaması yan ve arkaya göre çok az da olsa yavaş ilerliyor.. ayrıca demir vitamini finansterid omega3 alıyorum.. Bu tedavi ile 5 ayda çok güzel sonuç aldım saçlarım hacım kazandı dolgunlasti Asansörde yüksek ışıkta olsun içi gozukmemeye başladı, 5.ayda masajı bıraktım 2 ay kafam cayır cayır yanmaya başladı saclar hacmini ve dolgunluk kaybetti asansörde saçın içi görünüyordu moralim bozuluyordu. Sonra tekrar masaja döndüm eski haline 3 haftada topladım Asansörde yine dolgun hacimli saclar.. Bu masajı kasıtlı deneme amaçlı bıraktım fayda varmı yokmu diye, evet kesinlikle saçınız varsa korumak için işe yarıyor 3 yıl önce dökülen saçlarım vardı onlar geri çıkmadılar saç çıkarmak istiyorsanız saç çıkartmıyor olanı koruyor dikkate alınız.. Artık hayatın bir parçası oldu bende tırnaklarımı orta ayar uzattım dışarıda bile kafa derisini tırnaklıyorum bazen abartmadan obsesifliğe kaçmadan..

Maşallah hocam. Tebrik ediyorum gerçekten. Yapılması gereken herşeyi yapmışsınız.

Derideki yanma sadece inflamasyon ve buna ek dht'den de kaynaklanıyor biraz. Onu da tedavinizin içinde ele almışsınız zaten. Yapacak bir şey kalmamış.

Ha bu arada, sadece scalp'a değil dönor bölge, yanlar ve enseye de masaj yapanlar daha çok verim almışlar.
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #234 : 17 Ağustos 2021, 05:25:05 »
Bendeki dökülmede şöyle bir durum var  5 yıl önce işsizdim saçım oturduğum zaman hareketsizliktenmidir nedir kafamdaki yanma en tepe noktaya çıkıyordu.. Hatta evdeyken oturur halde dursam 2 ayda nw6 olacak derecede dokulme oluyordu.. Sonrasında 3 yıl hareketli dönemim oldu işe girdim hareket halindeyken kan akışindanmıdır nedir saç dipleri hiç yanmadı dokulmenin d si yoktu o zamanlar finasterid bilmem ne hiçbirini kullanmiyordum bu ilaçlardan haberim bile yoktu. Suan yine hareketsiz bir dönemdeyim masajı keşfettim dediğiniz gibi genetikle beraber o yanma olayı  var şunu şuan için kendim adıma söyleyebilirim günde 11 12 saat hareket halinde olursam saçım asla dökülmez bundan %100 eminim.. evdeyim oturuyorum kafam yanıyor yürüyüşe çıkıyorum anında duruyor anlık bu olay.. İnsanlara soruyorum bir çok kişi bu olayın farkında bile değil az da olsa bu sorunu yaşayan var ama kesinlikle detaylı bir bilgi bulamadım internette :D
AI GEM

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 17 Ağustos 2021, 09:56:20 »
Bendeki dökülmede şöyle bir durum var  5 yıl önce işsizdim saçım oturduğum zaman hareketsizliktenmidir nedir kafamdaki yanma en tepe noktaya çıkıyordu.. Hatta evdeyken oturur halde dursam 2 ayda nw6 olacak derecede dokulme oluyordu.. Sonrasında 3 yıl hareketli dönemim oldu işe girdim hareket halindeyken kan akışindanmıdır nedir saç dipleri hiç yanmadı dokulmenin d si yoktu o zamanlar finasterid bilmem ne hiçbirini kullanmiyordum bu ilaçlardan haberim bile yoktu. Suan yine hareketsiz bir dönemdeyim masajı keşfettim dediğiniz gibi genetikle beraber o yanma olayı  var şunu şuan için kendim adıma söyleyebilirim günde 11 12 saat hareket halinde olursam saçım asla dökülmez bundan %100 eminim.. evdeyim oturuyorum kafam yanıyor yürüyüşe çıkıyorum anında duruyor anlık bu olay.. İnsanlara soruyorum bir çok kişi bu olayın farkında bile değil az da olsa bu sorunu yaşayan var ama kesinlikle detaylı bir bilgi bulamadım internette :D

sürekli sakız çiğnesen işe yarar mı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 17 Ağustos 2021, 18:27:18 »
sürekli sakız çiğnesen işe yarar mı

Pandemi döneminde sigara biraz artınca, sakız alışkanlığı başladı. Ortalama haftanın en az 4-5 günü, 2-3 saat çğnemişliğim olabilir. Ki bir buçuk seneye yakındır da buna yakın devam ediyordur.

Eğer günde 15-20 saat aralıksız çiğnemeyi kastetmiyorsan, bana pek işe yarayacak bir şeymiş gibi gelmiyor.

Kant

• Sr. Member
« Yanıtla #237 : 18 Ağustos 2021, 01:20:00 »
Şuan ki teknolojide olmayacak birşey değil ama kafa kaskı şekilde kafa derisini komple hamur gibi yoğuracak bir makina olsa tam etkin bir şekilde faydası olurdu diye düşünüyorum araştırdım ama bulamadım.. Bu genetik dökülmede öyle birşey ki kimi adamda saçlar o kadar zayıf ki yan ve arkaları bile zayıf bu adama masajda etki etmez dna dan çözülse çözülür zaten onu çözseler insanlar hasta bile olmaz kel ve kel olma adaylarının umudu,, bilim kurgu fantastik şeyler düşündürtüyor insana :D
AI GEM

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #238 : 18 Ağustos 2021, 22:30:35 »
@kant,

Magnezyum desteği kullandın mı hiç? Ağrı, yanma kalsifikasyon kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Magnezyumun emilimi yüksek formlarını kullanmak gerek.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #239 : 18 Ağustos 2021, 22:35:48 »
@kant,

Magnezyum desteği kullandın mı hiç? Ağrı, yanma kalsifikasyon kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Magnezyumun emilimi yüksek formlarını kullanmak gerek.
Tedaviye ilk başladığımda magnezyum yağı sürünce resmen kafatasım delinip beynime sızıyor gibi yanıyordu. Şu anda ise sanki su sıkmışım gibi oluyor. Galiba kalsifikasyon inflamasyon namına pek bir şey kalmadı
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram