Beyler selam, hazır bulmuşken ben de decathlondaki aletten aldım. Birkaç ay sonra saç derim toparlandıktan sonra kullanımayo düşünüyorum. (Ekim yaptırdım)
Lakin cihaz çok kuvvetli, şu an saçlar 3-4 numara ayarında, donör bölgesine biraz tuttum bakalım nasıl bir his diye, lakin tak tak tak vuruyor kafaya. Belki benim deri altı yağ tabakası incedir ondan rahatsız etmiştir bilemiyorum. Veya saçlar çok kısa olduğu için çoğunlukla deriye temas ettiği için veya 18 gün önceli ekimden dolayı daha tam iyileimediğinden de sert gelmiştir belki. 15 sn fln uyguladım pek beğenmedim açıkcası. Titreşim yüksek, öyle bastırarak kullanım da eli de uyuşturabilir diye tahmin ediyorum. Bence daha yavaş çalışan bir cihaz daha mantıklı olur. Mimo daha zayıf deniyor, belki başlangıç için daha uygun olabilir. Ama yukarıda bir arkadaşımzın aliexpresden aldığını söylediği cihaz scalp masajı için mekaniği daha mantıklı bir alet bence. Mimo, decathlondaki masaj aleti vibrasyon veriyor, deriyi yeteri kadar eğip bükebilir mi bilemedim.
Bence denemek isteyen mimo ile başlasın 20-30 lira civarı, decathlondaki 60 lira imiş. Eğer verim alır, daha titreşimli birşey isterseniz o zamam büyütürsünüz.