Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19277 defa)

kelimsi05

• Sr. Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #150 : 15 Mayıs 2021, 15:45:04 »
Adamın kafa halaya kalkmış. O kadar esnese masaj yapmam ben bunu yaparım her gün zaten amaç hareket etmesi. Benimkisi de bir miktar hareket ediyor ama bunun yakınından geçemez

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #151 : 15 Mayıs 2021, 16:06:16 »
Adamın kafa halaya kalkmış. O kadar esnese masaj yapmam ben bunu yaparım her gün zaten amaç hareket etmesi. Benimkisi de bir miktar hareket ediyor ama bunun yakınından geçemez

Valla ilk basta ben de pek yapamadim, scalp bayagi sertti ama birkac dakikadan sonra videodaki adam kadar olmasa da yapabilmeye basladim. Zaten her aksam 30 dakika falan bu masaj aletini de kullaniyorum. Ikisi bereaber bu kalsifikasyon ve fibrozis sorununu halleder diye dusunuyorum.
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #152 : 15 Mayıs 2021, 17:50:54 »

Valla ilk basta ben de pek yapamadim, scalp bayagi sertti ama birkac dakikadan sonra videodaki adam kadar olmasa da yapabilmeye basladim. Zaten her aksam 30 dakika falan bu masaj aletini de kullaniyorum. Ikisi bereaber bu kalsifikasyon ve fibrozis sorununu halleder diye dusunuyorum.

Saç derisine uyguladığımız her hareket avantajdır bence. Ancak uzun yıllarda bu hali aldı bunu unutmamamız ve sabırla devam etmemiz gerekiyor. Çünkü uzun yıllarda bu hale gelen bir şeyi 3-4 ayda bana göre halledemeyiz. En az 1 sene sonra etkiler gözle görülür seviyeye gelecek inanıyorum. Yılmadan devam ☺
  • Yaşınız 26

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #153 : 20 Mayıs 2021, 08:59:30 »
son durum nedir
  • Yaşınız 19

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 20 Mayıs 2021, 09:14:56 »
kesinlikle masaj herdaim faydalıdır arkadaşlar ben prp yaptırdım 2 inci seans için prp den sonra bile prp nın her bölgeye yayılması için masaj yapmamı söylediler,, bu arada prp yi çöp görenler için bir sözüm var olmayan saçı çıkarmaz ama kan akışının zayıf kaldığı yeterince beslenmeyen çıkamamış güçsüz kalmış saçların beslenmesi ve çıkışını desteklemek adına inanılmaz faydalı bir yol
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #155 : 20 Mayıs 2021, 09:57:31 »
benim scalp taş gibi esneme dahi olmuyor bu cihazı kullanırsam yumuşatır mı sizce
  • Yaşınız 19

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 20 Mayıs 2021, 10:11:33 »
ben cihazı kullanmadan esnekliği sağladım elle masaj ile yoğura yoğura sağa sola kaydırarak deriyi oynatarak tabi hergün yaptım bazen sabah kalkdım 10 saniye bazen 5 dakka bazen öğlen aklıma geldikçe temiz elle  bazen akşam bazen yatakta düşüürken  aklıma geldikçe düzenli masaj yaptım ama sana tavsiyem masajı sadece tepe üst bölgelere uygulama şakaklarına sağa sola arka dönor bölge diye tabir edilen kısımlara heryere yap bu masajı aşağı kısımdan yukarı doğru o esnekliği yukarı tasıyarak gere gere o esnekliğe ulaşıcaktır bunun dışında bu tarak olayını bu şekilde değil de tarağı bastırarak ileri geri bi masaj aleti gibi kullandım tahriş ederek sürterek değil  tarağı bastırıp deriye bastırdığın bölgeleri oynataraktan zaten dermarol dermastamp hangisini kullanırsan bu haftada 1 yada 2 temiz bi cilde uygulamak bana kalırsa yeterli benim vertex bölgem bayadır kel xpecia kullanıyorum sadece takviye anlamın da vertexde ufak bi tüylenmeler oldu
başka hiç bir etken madde kullanmıyorum ama sadece xpecia duzenlı ve bol bol aklıma geldikçe masaj
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #157 : 20 Mayıs 2021, 10:16:25 »
elimle masaj yapmaya kalktığımda bileklerim acıyor o kadar sert scalp yanlar ve ense yumuşak diğer taraflar çok sert kıvrılmıyor derim alıcam bakalim faydalı olur inşallah
  • Yaşınız 19

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 20 Mayıs 2021, 11:07:25 »
elimle masaj yapmaya kalktığımda bileklerim acıyor o kadar sert scalp yanlar ve ense yumuşak diğer taraflar çok sert kıvrılmıyor derim alıcam bakalim faydalı olur inşallah
Yaş 19 scalp taş  gibi mi?Saç durumun nasıl seyreklik kellik var mı?
Bu cihaz  en geç 1 ay da pamuk gibi yapar

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 20 Mayıs 2021, 11:26:24 »

o yumuşak kısımlardan  tepe bölgesine scalp sert olan bölgelere doğru yukarı doğru gevşeterek yoğurarak olucakdır ibendede durum aynıydı ama değişti
  • Yaşınız 33

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #160 : 20 Mayıs 2021, 11:45:25 »
Yaş 19 scalp taş  gibi mi?Saç durumun nasıl seyreklik kellik var mı?
Bu cihaz  en geç 1 ay da pamuk gibi yapar
babada kellik var anne tarafında dayım yok ama annemin babası 65 yaşında hala norwood 1 anne tarafı sağlam. scalp taş gibi evet ve benimde kafam sanki deri değiştiriyor.  sarı kabuk gibi biseyler cikiyor masaj yapildiginda. saç durumum böyle suan
  • Yaşınız 19

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #161 : 20 Mayıs 2021, 11:58:17 »
.
  • Yaşınız 19

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 20 Mayıs 2021, 12:10:50 »
Saçların maşallahı var. Valla benim gözlemim bu kalsifikasyonun kellikte ciddi payı var. İstersen 1 ay al kullan pamuk gibi yapacak zaten bu cihaz ondan sonra ya azaltırsın kullanmayı ya da elle masaj ile devam edersin sürekli kullanmak aklına yatmazsa. İlk başladığımda titreşimler gözlerime dişlerime kadar vuruyodu deri taş gib olduğu için. baş dönmesi baş ağrısı vs yaptı. şuan hiç bi sıkıntı hissetmiyorum scalp kalınlaştı titreşimleri absorbe edebiliyor o yüzden uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #163 : 20 Mayıs 2021, 12:46:30 »
Saçların maşallahı var. Valla benim gözlemim bu kalsifikasyonun kellikte ciddi payı var. İstersen 1 ay al kullan pamuk gibi yapacak zaten bu cihaz ondan sonra ya azaltırsın kullanmayı ya da elle masaj ile devam edersin sürekli kullanmak aklına yatmazsa. İlk başladığımda titreşimler gözlerime dişlerime kadar vuruyodu deri taş gib olduğu için. baş dönmesi baş ağrısı vs yaptı. şuan hiç bi sıkıntı hissetmiyorum scalp kalınlaştı titreşimleri absorbe edebiliyor o yüzden uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
ben norwood kaçım
  • Yaşınız 19

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 21 Mayıs 2021, 06:32:18 »
Beyler bu zımbırtı saçı yağlandıyor ve kullandığım zamanlarda duşta dökülmeler çok artıyor. Sevemedim
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram