Saç Ekimi Sonuçları
Dun 1 saatten fazla scalpa uyguladim. Bugun banyoda tarakla masaj yaparken farkettim ki scalp hamur olmus, yogurulacak kivama gelmis. Tarakla ve elle 1 aydir masaj yapiyorum, su aletin 1 gunde verdigi etkiyi veremediler. Ayrica 1 aydir dutasteride kullanmama ragmen sacim 1 ay sonunda ilk kez yaglandi.
Beyler arkadaşlar abiler. Bu sıralar annem özellikle söylüyor saçların dökülmeyi kesti sakalların başladı diye xpecia yapar mı böyle bişey?
Seyrelme mi vsr yoksa yama şeklinde boşluklar mı? Sakal kıran olabilir mi?
Az önce geldi heme denedim bu kadar beklemiyordum valla titresimi muazzam da hocam koku geliyor yanik gibi acaba sizdede oldumu
koku falan yoktu, belki size bozuk urun gondermis olabilirler. kokudan eminseniz iade edin.
Çalıştırdıkdan 10-15 saniye sonra gücü azalıyor titreşimi tam hissedemiyorum, pilide yeni, bozulursa daha güçlü bişey bakmak lazım.
pilmi ne pili hocam bide öyle birşey yok gibi aleti kabloyla powerbanka taktim çalıştı direk
Pillede çalışıyor bastırdığın yeri çevir kapağı açılır. Bende type c var usb bulamadım malesef, belki daha güçlü çalışıyordur usb ile gücü kesintisiz verdiği için.