Gönderen Konu: Kafa Masajı  (Okunma sayısı 19212 defa)

kelimsi05

• Sr. Member
Ynt: Kafa Masajı
« Yanıtla #45 : 02 Mayıs 2021, 04:33:23 »
Bende farkettim tam saç çizgisi ile aynı hizada bu beyaz şeylerin başlangıcı. Yanlarda alnımda faln bişey yok. Fotoyu gördüm ilk attığında şakaklar açık son fotoda saçlar şakakları kapatmış sanırım saçları geri yatırıp atsan daha anlaşılır olur.

Ve elle masajda saçlı deride elime batan ufak saçları hissediyorum bariz ilk başlarda ben mi kendimi avutuyorum demiştim ama ciddi ciddi masaj yaptığım yerlerde bariz geliyor parmak uçlarıma. Sol ve sağ şakaktaki tüylenme eğer güçlenirse çok güzel olacak. Onlar da geliyor elime. Gerisi nasip zaman ve uygulanan tedavide istikrara kalıyor.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 02 Mayıs 2021, 05:13:18 »
Bende bu hafta sipariş vereyim tecrübeleri aktarırım. Her  bölgeye 4-5 dakika yetiyor mu vertex ve ekim bölgesine yapıcam sadece

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 02 Mayıs 2021, 06:12:23 »
evde masaj aleti buldum bu sirt bel kol vb yerlere yapilandan acaba saça yapsam etkili olur mu yoksa zarar mi veririz
  • Yaşınız 22

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 02 Mayıs 2021, 15:52:59 »
evde masaj aleti buldum bu sirt bel kol vb yerlere yapilandan acaba saça yapsam etkili olur mu yoksa zarar mi veririz
o çok büyük hocam kafayı agritir yav

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 02 Mayıs 2021, 17:04:24 »
Bende bu hafta sipariş vereyim tecrübeleri aktarırım. Her  bölgeye 4-5 dakika yetiyor mu vertex ve ekim bölgesine yapıcam sadece

Ben her bölgeye 2 şer dakikanyapıp sonra da elle de yapıyorum. Çok fazla yapınca baş dönmesi falan yapabiliyor
  • Yaşınız 26

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 02 Mayıs 2021, 18:25:41 »
uzun suredir kullanan var mi cihazi ? alinir mi acaba
  • Yaşınız 22

sonkabadayı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #51 : 02 Mayıs 2021, 18:26:03 »
o çok büyük hocam kafayı agritir yav

aynen hocam doğru küçük olan dan alacam
  • Yaşınız 22

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 03 Mayıs 2021, 20:59:14 »
uzun suredir kullanan var mi cihazi ? alinir mi acaba
+++
  • Yaşınız 27

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 03 Mayıs 2021, 21:04:59 »
Beyler cihaz zaten sigara parası. Ben etkisini gördüm yumuşattı saç derisini dökülmelerim günde 50-60 ı geçmiyor ama bu xpeciadan dolayı da olabilir. Ama yumuşatma konusunda etkili. Elimle masaj yaparken dibinden kafamın elime saç kökğmgibi sert şeyler de geliyor. Bir de 3-4 gündür saç derim yenilendi sanki kepek değil kesinlikle saç derisi döktüm. Bendeki etkileri bunlar. İsterseniz deneyin ama uzun süre tutmayın kafanızda baş dönmesi yapıyor. Etki görmezseniz bacağınıza kolunuza masaj yaparsınız.
  • Yaşınız 26

ahmetkaya

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 03 Mayıs 2021, 23:51:14 »
Doğru söylüyorsun.bugün bimde görmüştüm.bi de bunu deneyelim ne olacak
  • Yaşınız 27

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 03 Mayıs 2021, 23:54:43 »
Kafada kalsifikasyon varsa kesin deneyin yoksa da alın ara ara kullanın 10-15 dk

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 04 Mayıs 2021, 00:18:12 »
elinizle yapmak ile masaj aleti arasında bi fark yok elle yapın bol bol temiz ellerinizle canınızmı sıkılıyor  yoruyormu bakınız ;

elinizi attınız 20 saniye yaptınız bırak bı 20 dakka sonra gelırse aklına yap gene müsaitsen 1 dakka 2 dakka neyse 

anlatmak istedim  masaj yorucu gelıyorsa da sıkıcı yada 1 dakka yap 2 dakka sonra yap aklına geldıkce yap yanı sabah 10 dakka akşam 10 dakka modunda yapıcam edicem de diye bunu bi zaman dilimine sıkıştırmayın bol bol yapın aklınıza geldikçe dermarol ilede destekleyin aralıklarla
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 04 Mayıs 2021, 00:35:06 »
elinizle yapmak ile masaj aleti arasında bi fark yok elle yapın bol bol temiz ellerinizle canınızmı sıkılıyor  yoruyormu bakınız ;

elinizi attınız 20 saniye yaptınız bırak bı 20 dakka sonra gelırse aklına yap gene müsaitsen 1 dakka 2 dakka neyse 

anlatmak istedim  masaj yorucu gelıyorsa da sıkıcı yada 1 dakka yap 2 dakka sonra yap aklına geldıkce yap yanı sabah 10 dakka akşam 10 dakka modunda yapıcam edicem de diye bunu bi zaman dilimine sıkıştırmayın bol bol yapın aklınıza geldikçe dermarol ilede destekleyin aralıklarla
1 dakka 2 dakka ile olmuyo o iş. 3 ay günde 30 dk masajın yapamadığı 5 günde yaptı bu masaj aleti

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 04 Mayıs 2021, 01:20:58 »
neydin ne oldun bişey görmedik duyuyoruz
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 04 Mayıs 2021, 01:28:18 »
neydin ne oldun bişey görmedik duyuyoruz
zamanı gelince gösterilecek bişey olursa gösteririz saklıcak bişey yok yaramzsada yaramadı derim atarım çöpe gitsin kerameti 32 tl :D
ama elle masajla falan kesinlikle alakası yok saçlarda da kalınlaşma var kararma var canlandı yumuşadı  herkes kullansın faydası var .neyse buralardayız zaten haberdar ederim .benim tavsiyem denesin millet faydası olacak bunun 

Facebook Twitter Instagram